homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Curs de engleza

#1 2008-05-13 17:38:11

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Curs de engleza

cascat

Ultima oara a fost editat de fallen_angel (2016-03-19 10:12:37)

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#2 2008-05-13 17:39:17

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: Curs de engleza

eu as zice ca merita,depinde si cat costa smile
eu canbridge-ul cred k il dau moca la faculta big_smile

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#3 2008-05-13 17:41:43

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

daca vrei sa dai cambridge-ul se merita.

Ultima oara a fost editat de corii (2008-05-13 17:41:59)

Cu zambetul pe buze...

#4 2008-05-13 17:42:00

GreenBubbles
Insomniac member

350 ?! mi se pare mult prea mult. mai bine invat singura,sau de la tv.asa am invatat engleza eu

#5 2008-05-13 17:42:28

innana
Sr. member
Site

si mie mi se pare cam piperat pretul...

Cu zambetul pe buze...

Publicitate

loading...

#6 2008-05-13 17:48:34

innana
Sr. member
Site

atunci daca nu ti se pare scump si vrei si diploma apuca-te de treaba smile bafta!

Cu zambetul pe buze...

#7 2008-05-13 17:56:29

GreenBubbles
Insomniac member

ce vrei sa stii?gramatica?sa vb corect?si asta se poate rezolva cu o carte buna,dak iei incetu cu incetu. vocabularul tine de cat citesti in engleza smile

#8 2008-05-13 18:13:31

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

fetelor si eu as vrea sa stiu engleza mai mult conversational ce se cere la angajare,cum as putea?

#9 2008-05-13 18:15:07

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

ca sa te angajezi ca traducator nu e indeajuns un curs. gramatica e destul de simpla, e mai greu putin doar la vocabular [ ma refer la idiomuri si colocatii aici, unde nu poti improviza]. cum a spus si GreenBubbles, in rest vocabularul tine de cat de mult citesti in engleza. eu zic sa faci cursurile, daca vrei intr-adevar sa iti dai si cambridge-ul si daca de altundeva nu ai de unde invata engleza, mai ales daca spui ca vrei sa lucrezi ca traducator. e o responsabilitate si asta si nu te poti baza pe ceea ce inveti de la tv. totusi, pentru a lucra intr-un cadru specializat, trebuie sa urmezi o facultate, nu un simplu curs. [dar vad ca ai spus asta deja, ca vrei sa te transferi la o alta sectie]

Ultima oara a fost editat de leeah (2008-05-13 18:16:23)

#10 2008-05-13 18:57:18

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

leeah... depinde UNDE vrea sa se angajeze traducator. fara laude... dar am tradus jumate dintr-un material tehnic, cealalta jum fiind data la un centru de traduceri din iasi (nu dau nume)... si de ce oare partea mea a iesit mai bine? big_smile si n-am facut decat liceul pe profil bilingv engl, fara facultate de litere... iar cambridge-ul il dau abia in iunie anul asta (imi trebuie la un alt curs). so... depinde, chiar daca, teoretic, ai perfecta dreptate.

in alta ordine de idei, andra... un cambridge merita oricum... dar eu n-as da banii pe cursuri si module de n feluri daca as face facultatea de litere. acu am dat, de exemplu, 5 mil doar pe examenul de cambridge, fara cursuri... doar invat eu de unde ma taie capul si ma prezint la examen... vezi sa nu fie prea scazut nivelul la ala al tau, sa nu fie prea pt incepatori... mi se pare putin ca bani, totusi, cu tot cu curs......

green_bubbles, tu la ce faculta dai cambridge-ul moca? smile chiar sunt curioasa care e centrul asta de binefacere...

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#11 2008-05-13 20:06:59

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

katami si eu tot la profil bilingv engleza sunt. probabil ai atestatul de limba, care iti da intr-adevar dreptul sa traduci, autorizat [si sa predai la clasele 1-4]. din perspectiva angajatorului vorbeam, ca nu cred ca angajeaza cineva o persoana care a urmat doar un curs, mai ales ca ea spune de la tv stie. cambridgeu', da, merita oricum, insa in strainatate nu toate facultatile il recunosc. il recunosc cele din marea britanie si inca alte cateva, insa, de exemplu cele din state, nu il recunosc [din cate stiu eu]. complicat si cu engleza asta. trebuie sa stii exact ce vrei sa faci, ca sa stii ce examen/atestat sa dai smile

#12 2008-05-14 08:58:02

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

andra... o facultate cam tre facuta... chiar si ca s-o tii "la dosar".. chiar ca sa iei un salariu brut de 8 milioane si nu mai putin (e lege, n-au voie sa dea sub 8 mil la angajatii cu studii superioare). nu-i vorba ca te obliga careva ssa te incadrezi ca prof cand termini (ce bine ar fi lol ). n-ai decat sa nu faci nik cu ea momentan...d ar termin-o. asta sau... alta, daca nu-ti place.

eu exact asta ziceam... ca-i cam mult, sa aduni atatea cursuri... si, din cate stiu (cel putin la british council iasi), cu cat creste nivelul cursului, cu atat si tariful creste... deci cred ca e mai mult decat 350 ori 12 big_smile. la proficiency, de exemplu, era vreo 7 milioane, parca... eu la asta ma gandeam, sa mai reduci din etapele astea intermediare... iti faci un permis la biblioteca lor, iei carti de pregatire pt cambridge (sau alt ex intemediar, daca vrei). mai scutesti si timp, si bani...

leeah, da, cambridge-ul este recunoscut doar in europa, nu si in state... eu ma gandeam fix la ce poate fi util aci in romania noastra eterna si fascinanta. nu ma gandeam la emigrari smile iar faza cu angajatorul probabil ai dreptate... eu nici cu atestatul asta nush ce poti face (pe bune, ca, asa teoretic, ai dreptate... dar nu cred ca m-ar angaja careva cu el la un centru de traduceri. la scoala da.... dar fac pregatiri in particular si-mi ajunge doar cate un exemplar de 8-10 ani..... o clasa e deja prea mult lol )

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#13 2008-05-14 10:49:59

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

eu zic in loc de cursuri sa iei meditatii cu un profesor strong...ala te poate invata tot ce vrei, si are atentie doar ptr tine, nu ptr o clasa...iar ca traducator depinde ce vrei...traducator la casca, traducator tehnic...ptr tehnic sa sti ca oricat ai invata inveti degeaba...ptr traducerile tehnice sunt dictionare specializate pe care bineinteles le folosesc si traducatorii cu vechime, daramite incepatorii...deci n-ai cum sa te axezi pe invatarea tehnicii, k e munca titanica...trebuie sa iei fiecare domeniu in parte si sa inveti termenii...cine crezi ca face asa ceva...

apropo, daca termini fac de lb poti preda, atata timp cat ai facut moduluul pedagogic fara ex la inspectorat, sau e musai si examen?

#14 2008-05-14 21:44:03

cinthya
Full member
Inregistrat: 2006-12-10

singura doar daca ai vointa..eu sunt la engl-fr si la cate am de facut ptr fac rar am timp ptr activitati....bineinteles. nimic nu te impiedica sa faci...eu te sfatuiesc sa-ti iei muzica si filme nesubtitrate...asa inveti bine si auzi si oaresce accent....la ce profil esti?

Ultima oara a fost editat de cinthya (2008-05-14 21:44:30)

#15 2009-07-02 21:58:31

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

fetelor as vrea sa fac si eu un curs de engleza...undeva unde sa ma ia de la incepatori pt k am cam uitat, din liceu nu m-am mai tinut de ea, chiar am greseli grave la scris...in facultate nu am facut decat foarte putin, nu veneau profii..
asadar ati facut undeva vreun curs (in bucuresti) care sa va ia de la 0?

#16 2009-07-03 00:48:54

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

british council wra smile

sau poti incerca si alte centre mai ieftine. eu de ex am facut germana incepator la fides, pt ca am zis ca nu are rost sa dau 8 mil la goethe cand aici am dat 4 sau 5 mil. in ideea ca at cand o sa vreau diploma at o sa fac la ghoete smile

asa ai putea face si tu, ca oricum aceeleasi lucruri le inveti puss

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#17 2009-07-03 00:59:14

wra_blu
Banat
Inregistrat: 2008-08-31

dely si ma ia de la 0 la british council? ...chiar vreau sa o iau de la inceput cu totul...
cred k incep cu fides big_smile...o mai fi tot 4-5 mil sau s-o fi scumpit? pe site nu am vazut preturi...

Ultima oara a fost editat de wra_blu (2009-07-03 01:12:49)

#18 2009-07-03 01:14:55

Himmel
Insomniac member

ar trebui sa te ia de la 0. din cate stiu eu se da un test inainte sa te bage. ideea e ca s;ar putea sa cazi cu copilasi in grupa. nu stiu prea multe, dar ar putea sa fie si sa faci singura. dar nu bag mana in foc pt asta sad

ai cautat si u site-ul lor ? poate scrie ceva ...

#19 2009-07-03 01:16:25

Himmel
Insomniac member

wra_blu a scris:

dely si ma ia de la 0 la british council? ...chiar vreau sa o iau de la inceput cu totul...
cred k incep cu fides big_smile...o mai fi tot 4-5 mil sau s-o fi scumpit? pe site nu am vazut preturi...

mi se pare ca sunt mai ieftine la eng, da nu bag mana in foc. poti sa faci o tura pana la ei sau sa dai un tel.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.