homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Paranoic???

#1 2008-05-13 23:26:49

kenvelo_boy
New member
Inregistrat: 2008-01-30

paranoic???

Astazi (dupa ceva vreme)am reusit si noi sa ne facem putin de cap si...am facut-o odata(cu prezervativ)si dupa ce am ejaculat(in exterior) mi-am scos prezervativul si mi-am pus imediat altul(fara a lua nicio masura de igiena)desi am vazut ca de la primul coontact am vazut urme de sperma am rulat celalat prezervativ.Dupa ce am terminat a doua oara(fara a mai ejacula:( dar ne presa timpul)mi-am scos prezervativul si am observat ca eram umed in toata zona penisului(stiu k poate fii din mai multe cauze).Acu si intrbarea:e vre-o problema?sau mi-am expus prietena la vreun risc?

Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc"

#2 2008-05-13 23:32:13

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: paranoic???

nu e nicio problema...umed era cel mai probabil de la ea...

happy with him...inlove with him...puss

#3 2008-05-13 23:36:13

kenvelo_boy
New member

crys_ty_na a scris:

nu e nicio problema...umed era cel mai probabil de la ea...

da,eram sigur de asta insa  ma gandeam k exista riscul unei prelingeri de la primul contact:D...oricum ma bazez cat de cat k e in  perioada aceea oarecum sigura(sambata a fost ultima zi de ciclu)

Iubirea nu este un targ:"te iubesc pentru ca ma iubesti"...este o certitudine"te iubesc pentru k te iubesc"

#4 2008-05-13 23:37:09

crys_ty_na
Platinum member

cum am zis...stati linistiti...dar data viitoare mai multa grija...sa nu fiti stresati mai apoi wink

#5 2008-05-13 23:42:20

kenvelo_boy
New member

dap,ai mare dreptate,igiena in astfel de momente e importanta(indif de cat timp ai sau nu la dispozitie...)sa  fie invatatura de minte:D multumesc k:

Publicitate

loading...

#6 2008-05-13 23:44:52

crys_ty_na
Platinum member

cu placere smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.