|
Nu esti logat.
Medic bun -colposcopie-6#96 2008-05-27 10:26:58
Re: medic bun -colposcopiepai ai facut colposcopie deliav? se cam schimba situatia cand papul e c3.eu am facut o colposcopie in ianuarie apii la 5 luni diferenta daca era sa treaca de la sine trecea.oricum nu am de gand sa las modificarile alea acolo .fie ca trec sau amelioreaza cu ovule fie fac vaporizare! nu prea cred eu ca or sa treaca singure ci in timp or sa sape ca sa zic asa.eu sunt cam stresata asa de felul meu nu as putea sa dorm linistita stind ca am modificarilel alea acolo chiar daca am un papanicolu pt.moment ok VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #97 2008-05-27 10:42:50
Re: medic bun -colposcopiesi eu m-am hotarat sa aman orice interventie cel putin pana dupa sesiune.....voi mai repeta colposcopia si analizele la medical service in bacau (au aparatura f performanta)...si apoi iau o decizie...daca fac vaporizare sau incerc prin tratament sa tratez....deocamdata ma amagesc cu gandul k ultimul pap a iesit ok (in comparatie cu penultimul)..... Offline #98 2008-05-27 10:44:04
Re: medic bun -colposcopiecum ti-aiesit ultimul papanicolau.si eu tot dupa sesiune imi fac vaporizarea in iulie mai bine zis VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #99 2008-05-27 10:47:58
Re: medic bun -colposcopieultimul a iesit de clasa c2 inflamator(dar eram inainte de menstra si am inteles k asta era cauza inflamatiei).... Offline #100 2008-05-27 10:50:13
Re: medic bun -colposcopieasa si mie mi-a iesit.daca ai facut trat.cu cervugid a avut vreun efect? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#101 2008-05-27 10:50:59
Re: medic bun -colposcopie
da...eu sunt de acord....si daca si de data asta iese pap-ul usor modificat atunci sigur voi lua niste masuri, voi vedea ce anume, numai ca stii care a fost problema la mine...ca eu...si acum sa nu dati cu pietre ..... pentru ca evident eram fffoartee desteapta faceam acum ceva ani spalaturi in fiecare zi in interior........cu irigatorul , si le-am facut ceva timp....si normal ca deja mi se daduse peste cap secretia...ma rog la un moment dat am renuntat la ele si secretia si-a revenit la normal, numai ca eu nu am facut nici un tratament pentru reglarea ei..si m-am gandit ca poate si de-asta rezultatul a fost de natura asta. Am de gand sa fac o cura cu iaurt si Biotics...pentru reglare si dupa aia o sa fac pap-ul din nou si vdm.. baby Dragos Offline #102 2008-05-27 10:57:56
Re: medic bun -colposcopiedupa tratamentul cu cervugid deja se schimbase treaba la pap(in bine) dar rana era tot acolo(la fel de mare)....dupa trat si cu colposeptine doctorul a spus k arata acum mai mult k o iritatie(vazut la ochi fara colposcopie) si sa revin dupa menstra sa fac o noua colposcopie si cauterizare ......dar prefer sa nu.....mai vreau o parere.... Offline #103 2008-05-27 10:59:19
Re: medic bun -colposcopiecate cutii de crevugid ti-ai pus? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #104 2008-05-27 11:00:08#105 2008-05-27 11:00:51
Re: medic bun -colposcopiesi eu dupa a2a ma duc sa imi refac colposcopia.la papanicolaul tau nu sria nimic de rana daca ai sau nu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #106 2008-05-27 11:01:17
Re: medic bun -colposcopieDoctoressa, te rog mult poate ma poti ajuta: am facut testul papanicolau pe 26 martie 2008, a iesit ca se constata prezenta unor celule epiteliale malpighiene superficiale intermediare cu discrete anomalii nucleare; concluzie: celule scuamoase atipice de semnificatie nedeterminata(ASC-US). Am mers la un alt dr si am facut colposcopie, la colposcopie Inspectie:col de nulipara cu JSC vizibila, in rest mucoasa exocervicala, aspect normal. Apl. ac acetic nu se modifica aspectul mucoasei exocervical. Mucoasa endocerv. devine slab aceto-alba. Am facut si Adn-hpv si azi mi-a venit rezultatul si sunt devastata total Test pozitiv Hpv cu risc crescut 35, Hpv cu risc scazut 42, 62. D-na doctor a spus ca dupa 4 luni sa revin si sa fac testul papanicolau si o sa vedem atunci, nu mi-a dat nici un tratament, a spus doar sa iau de la plafar tratament ptr cresterea imunitatii. Va rog sfatuitima cu orice, ca nu stiu ce sa mai spun, sunt speriata f tare. Va multumesc astept raspuns. Offline #107 2008-05-27 11:02:28
Re: medic bun -colposcopiePlus ca am facut si analize la sange la markeri tumorali si au iesit normale analizele: am facut la CA 125 .......22,00 U/ml(<35) , CA 15/3 ........12,60 U/ml(<31,3), CA 72-4.......1,81 Ku/l (6,9), S.C.C ........0, 7 ng/ml (<1,5 ng/ml), deci analizele au iesit bine, nu stiu va rog mult ajutati-ma cu un sfat. Sunt grav bolnava? Offline #108 2008-05-27 11:03:17
Re: medic bun -colposcopie
pai la primul pap facut iesise lsil...care indica rana.....la urmatoarele nu...doar c2..... Offline #109 2008-05-27 11:09:25
Re: medic bun -colposcopieufff ma bine dispui poate ma ajuta si pe mine ovulele alea cu ceva VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #110 2008-05-27 11:38:26
Re: medic bun -colposcopieevilpink sanatate multa si sa auzim numa de bine Offline #111 2008-05-27 11:43:35
Re: medic bun -colposcopiems.ufff toate cele bune iti doresc si eu tie VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #112 2008-05-27 13:44:09
Re: medic bun -colposcopiefetelor..sa auzim de bine toate, sa fim foarte foarte sanatoase!! baby Dragos Offline #113 2008-05-27 14:33:06
Re: medic bun -colposcopieSa va auda Dumnezeu! Offline #114 2008-05-27 22:49:39
Re: medic bun -colposcopieevil, daca pot sa te intreb, leziunea ta ce cauza are? banuiesti ce ar fi putut-o provoca, dr la care ai fost ce au spus? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|