|
Nu esti logat.
Ce le innebuneste pe femei in pat ....???#1 2008-05-15 00:43:42
Ce le innebuneste pe femei in pat ....???Daca s-a tot discutat la un alt topic despre ce ii innebuneste pe barbati in pat, m-am gandit ca ar trebui sa aflam si ce le place femeilor „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #2 2008-05-15 00:47:50
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???eu chiar ca inebunesc cand ma saruta asa pasional pe gat si pe urechi.........inebunesc de-a binelea ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #3 2008-05-15 01:00:21
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???ma innebuneste cand ma incepe sa ma sarute usor sa, sa ma atinga pasional...si apoi nu mai ma lasa sa-l ating(abuz de fortza:P)...e ca un joc de dominare...pana sunt ajung yo deasupra Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #4 2008-05-15 13:21:39
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???daca ma culc cu el..clar ma innebuneste el Offline #5 2008-05-15 13:29:43
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???da e tare faza cu spatele....cred ca acolo inebunesc cel mai tare . dar el mai tare ca mine ca ajunge sa i se faca si pielea gainii )) Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-15 13:35:01
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???Mie imi place f mult cand incepe sa ma sarute de la talpi pana sus si pe spate si pe fata, cand ma saruta pasional pe gura, pe gat, la ureche, cand ma mangaie pe tot corpul...sexul oral imi place fff mult...totul #7 2008-05-15 15:20:05Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???mhm... common stuff Offline #8 2008-05-15 15:33:23
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???mie imi place sa imi fie sarutata talpa piciorului.mai sunt alte lucruri dar nu pot sa le scriu aici VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-05-15 16:34:56
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???sa ma mangaie pe fund deci mor de-a dreptu si sa il vad cu capsoru la mine intre picioare http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #10 2008-05-15 16:41:15
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???sa ma traga de par nu prea tare ca dupa Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline #11 2008-05-15 16:57:06
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???..aha... chestia asta cu "trasul de par"..functioneaza ...e un fel de joc mai bine zis..da te excita...la culme "Look for the Rainbow in every storm! Fly like an Angel..." Offline #12 2008-05-15 17:02:29
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???pe mine nu ma excita chestia asta cu trasul de par si nici palmele date peste fund. chiar mi se par un pic ... Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #13 2008-05-15 17:33:31
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???hmmm,cand imi saruta sanii ...are asa nu fel de a le saruta ..de imi vine sa mor...si imi place cand coboara spre burta si imi saruta , apoi coapsele si aluneca usor ...acolo si dupa aia vin eu on top..si incepe sa ma mangaie toata ,uhh ma trec fiori Aaaa da ...si palmele peste fund sunt un Must have pt mine Ultima oara a fost editat de McDreamy (2008-05-15 17:35:09) #14 2008-05-15 17:57:10
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???wai...eu fac crize daca cumva ma trage de par din greseala...nu suport...daca m-ar trage cineva de par intentionat cred ca as sari la bataie ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #15 2008-05-15 19:56:20
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???mmmm eu mor cand ma saruta frantuzeste dar numai cand suntem p cale sa o facem:D cand ma pupa pe sani,cand ma mangaie si cand doar ma pupa la pisi ,nu imi place sa imi faca sex oral...mmm unele pozitii si cand am orgasm ma inebuneste definitiv Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-15 19:56:43) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #16 2008-05-15 21:22:49
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???Pfuai....nush cu ce sa incep.... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #17 2008-05-15 21:27:15
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???nici mie nu imi place trasul de par, eu stiam cum ca in inconstientul barbatului, chestia asta cu trasul de par, are legatura cu supunerea femeii, simte ca o domina sau ceva de genul asta „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #18 2008-05-15 21:30:04
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???aa da imi place cand imi face sex oral sa ma uit la el si sa vad ce face el cu limbutza acolo, ma excita la nebunie #19 2008-05-15 22:21:58
Re: Ce le innebuneste pe femei in pat ....???mie nu imi place sa il vad cand imi face oral si cateodata ma tine cu forta sa vad ca stie ca ma rusinez si face asta ca sa rada de mine ca cica is dulce ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|