homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Petrol-2

#20 2008-05-15 18:15:13

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Re: petrol

vreti ceva regenerator pt par? incercati samponul cu urzici sau culegeti o mana de frunze de nuc si fierbeti frunzele si va clatiti parul in apa aceea, mai puteti face si masti cu ou si otet smile
samponul antimatreata care a dat rezultate la mine este clear for men tongue

There ain't no sunshine now that he's gone

#21 2008-05-15 18:17:42

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

eu n-am curaj sa ma spal cu clear sau head&shoulders ca mi-e ca dau dependenta si dupa aia va trebui sa ma spal numai cu astea toata viata ca sa n-am matreata hmm in loc sa ma spal cu sampoane pentru fetite, care sunt colorate si miros a capsunici big_smile

#22 2008-05-15 18:21:38

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

la mine asta a dat rezultat, iar inainte de asta foloseam unul cu propolis luat din farmaciile naturiste, o perioada buna a dat si ala rezultat si apoi n-a mai avut efect si am incercat clear smile pana acum sunt incantata, o data la 2 sapt se intampla sa folosesc head&shoulders si n-am probleme

There ain't no sunshine now that he's gone

#23 2008-05-15 19:50:09

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

si unde se gaseste? sad mi-as da varfurile...si dupaia l-as spala de 5 ori si l-as da si cu spray frumos putitor

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#24 2008-05-15 19:51:10

GreenBubbles
Insomniac member

ancutsa a scris:

da..cu petrol am incercat...eram mai mica cand ma dat mama...si ma ustura pielea capului.....si apoi m'am spalat cu sampon de vrei 3 ori...dar mirosul...a stat in capu me o saptamana si ceva..rotfl2)..am refuzat atunci sa ies din casa..rotfl2..dar efectele...erau...imi lucea paru atat de tare..si era tzapan..adica nu se incalcea..statea frumos..hjarta..dar mirosul...nu mai vreau asa ceva:))))

lasa,sa vezi ce fain e sa faci gargara cu petrol...eu am facut cand ma durea gatu groaznic...si in 2 zile n-am mai avut nimic...dar e groaznic.cam offtopic dar mnah

Publicitate

loading...

#25 2008-05-15 19:55:55

GreenBubbles
Insomniac member

serios...ma dureau amigdalele de nu puteam nici lichide sa inchid,ce sa zic d mancare...de vorbit nu vorbeam...decat prin semne,asa d tare ma durea. si m-am scos cu petrolu in 2 zile...dar e fff scarbos,imi venea sa plang.dar uite k m-a ajutat... mai bine decat medicamentele.si mama face gargara cu petrol cand o duare gatu si in cateva ore (k ea  face din timp) nu mai are nimic smile

#26 2008-05-15 20:29:03

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

heimdall a scris:

offtopic ce sampon antimatreata bun ati folosit ?

none ca pana-n ziua de azi n-am scapat definitiv de matreata, doar am mai tinut-o sub control... trebe mers la dermatolog....

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#27 2008-05-15 21:22:19

amelia
Full member
Inregistrat: 2007-01-14

petrol gasesti la benzinarie. numai sa fie pur, adica sa nu aiba nimic adaugat in el

Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.