|
Nu esti logat.
Petrol-2#20 2008-05-15 18:15:13
Re: petrolvreti ceva regenerator pt par? incercati samponul cu urzici sau culegeti o mana de frunze de nuc si fierbeti frunzele si va clatiti parul in apa aceea, mai puteti face si masti cu ou si otet There ain't no sunshine now that he's gone Offline #21 2008-05-15 18:17:42
Re: petroleu n-am curaj sa ma spal cu clear sau head&shoulders ca mi-e ca dau dependenta si dupa aia va trebui sa ma spal numai cu astea toata viata ca sa n-am matreata in loc sa ma spal cu sampoane pentru fetite, care sunt colorate si miros a capsunici Offline #22 2008-05-15 18:21:38
Re: petrolla mine asta a dat rezultat, iar inainte de asta foloseam unul cu propolis luat din farmaciile naturiste, o perioada buna a dat si ala rezultat si apoi n-a mai avut efect si am incercat clear pana acum sunt incantata, o data la 2 sapt se intampla sa folosesc head&shoulders si n-am probleme There ain't no sunshine now that he's gone Offline #23 2008-05-15 19:50:09
Re: petrolsi unde se gaseste? mi-as da varfurile...si dupaia l-as spala de 5 ori si l-as da si cu spray frumos putitor i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #24 2008-05-15 19:51:10
Re: petrol
lasa,sa vezi ce fain e sa faci gargara cu petrol...eu am facut cand ma durea gatu groaznic...si in 2 zile n-am mai avut nimic...dar e groaznic.cam offtopic dar mnah i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-15 19:55:55
Re: petrolserios...ma dureau amigdalele de nu puteam nici lichide sa inchid,ce sa zic d mancare...de vorbit nu vorbeam...decat prin semne,asa d tare ma durea. si m-am scos cu petrolu in 2 zile...dar e fff scarbos,imi venea sa plang.dar uite k m-a ajutat... mai bine decat medicamentele.si mama face gargara cu petrol cand o duare gatu si in cateva ore (k ea face din timp) nu mai are nimic i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #26 2008-05-15 20:29:03
Re: petrol
none ca pana-n ziua de azi n-am scapat definitiv de matreata, doar am mai tinut-o sub control... trebe mers la dermatolog.... "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #27 2008-05-15 21:22:19
Re: petrolpetrol gasesti la benzinarie. numai sa fie pur, adica sa nu aiba nimic adaugat in el Dragostea este decizia de a face din problemele tale, problemele mele. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|