|
Nu esti logat.
SARCINA si Anticonceptionale#1 2008-05-15 11:44:00
SARCINA si AnticonceptionaleDragele mele...am o intrebare si o problema in acelasi timp... Eu iau anticonceptionale Logest si am uitat sa iau 2 pastile consecutiv la jumatatea foliei ( dupa 10 de la incepera foliei) pe care nu le-am recuperat in cele 12 ore evident... acum am ajuns in stadiul in care menstruatia mi-a intarziat 11 zile. Am facut cred ca deja 3 teste de sarcina toate negative ... insa imi sta pe creieri . POT SA FIU INSARCINATA??? Offline #2 2008-05-15 12:20:27
Re: SARCINA si Anticonceptionalepoate tb sa iti vina de asta ai secretia aceea maronie Offline #3 2008-05-15 12:24:54
Re: SARCINA si Anticonceptionalecristy, dupa pastilele uitate ai facut sex neprotejat ? ar fi trebuit sa te protejezi inca 7 zile Offline #4 2008-05-15 13:15:09
Re: SARCINA si Anticonceptionaleai mai inceput o folie noua? Offline #5 2008-05-15 20:03:42
Re: SARCINA si Anticonceptionaleasta si pe mine ma macina aproape in fiecare luna...daca cumva sunt insarcinata si totusi mi0-a evnit si menstra de privatie...si daca iau antibebe peste sarcina....Daca ar fisa raman as vrea sa pastrez sarcina ,nu mi-as ierta niciodata un avort...o pierdere din cauza anticoncetioanlelor... Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|