homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 11-201

#3801 2008-05-22 20:21:44

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 11

persifona a scris:

roxanikuta a scris:

persifona a scris:

Of, m-am plictisit. Am terminat de vazut Desperate Housewives si acum i don't know what to do, what to do..

reincepe-l de la sezonul 1 big_smile big_smile ....eu totusi cred ca o sa mai fie vreo cateva episoade....ca prea s-a terminat brusc...

Si brusc si sec. Ce-i asta Porter si fra-su sa ajunga spargatori de masini si Susan sa nu ramana cu Mike? I hjarta Mike.

ai putea sa te apuci de invatat visslar

mami de minuni hjarta

#3802 2008-05-22 20:22:14

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

e incapatanat si asta va degenera mereu in conflicte
gipsy sunt sigura ca vreau o viatza de familie, aveti dreptate fetele...poate ma agit prea tare,dar mi se intuneca mintea si privirea,vreau totul de'a gata,totul sa fie aranjat, m'am saturat de piedici,stat departe..
in fine de repetat des nu se repeta,de obicei suntem fericiti
probleme apar cand iese fara mine acolo,sunt din cale afara de posesiva,nu shtiu ce e cu mine....inainte eram exact pe dos....

6 ani de dragoste  hjarta

#3803 2008-05-22 20:22:31

halla
Full member
Inregistrat: 2007-07-23

persifona a scris:

roxanikuta a scris:

persifona a scris:

Of, m-am plictisit. Am terminat de vazut Desperate Housewives si acum i don't know what to do, what to do..

reincepe-l de la sezonul 1 big_smile big_smile ....eu totusi cred ca o sa mai fie vreo cateva episoade....ca prea s-a terminat brusc...

Si brusc si sec. Ce-i asta Porter si fra-su sa ajunga spargatori de masini si Susan sa nu ramana cu Mike? I hjarta Mike.

Nu s-a terminat, incepe din toamna iar.

#3804 2008-05-22 20:23:48

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

ce nasol e sa nu ai net...vreo 4 zile am stat fara sad...dar oricum nici acum nu am timp de forum...maine am un examen super greu grater...ma duc sa invat grater

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#3805 2008-05-22 20:24:29

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

spor la invatat pink!

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#3806 2008-05-22 20:24:40

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

halla a scris:

persifona a scris:

roxanikuta a scris:

Nu s-a terminat, incepe din toamna iar.

rock rock rock dar totusi,in toamna?? grater grater

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#3807 2008-05-22 20:25:07

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

a venit iubi si a stat doar 10 minute grater

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#3808 2008-05-22 20:25:25

roxanikuta
Hero member
Inregistrat: 2007-09-18

persifona a scris:

roxanikuta a scris:

persifona a scris:

da...la faza aia cu Mike si eu am ramas cu gura cascata...oare ce s-o fi intamplat?

I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT... big_smile

#3809 2008-05-22 20:26:56

andrutza
Vizitator

Pai si u iesi, n-ar tb sa fi egoista si sa te gandesti ca si u ai libertatea ta aici, asa cum tu iesi si el are dreptul sa iasa...si daca stii ca te iubeste si simti asta nu ai dc sa-ti faci griji.
Cat mai ai pana o sa fiti impreuna? f putin o luna...si va vedeti la 2 sapt ceea ce e bine, nu stai fara el cu lunile si sa-i auzi vocea doar uneori...

#3810 2008-05-22 20:27:38

persifona
Vizitator

eu_vreau a scris:

persifona a scris:

roxanikuta a scris:

ai putea sa te apuci de invatat visslar

Stii vorba studentului nu? De maine rotfl

#3811 2008-05-22 20:30:04

andrutza
Vizitator

da si eu ma duc acum hjarta

#3812 2008-05-22 20:30:47

JanisJoplin
Platinum member

stiu dar dupa cum ai zis si tu..Vic nu iese pe vapor lol n'are unde iesi
nu shtiu de ce sunt asha..shtiu ca ma iubeste si nu face nimic, nu shtiu ce am...decat shtiu ca's foarte egoista si daca eu stau acasa...tre sa stea si el acasa
evit sa'i zic explicit asta,si ma cert cu el din toate prostiile..

#3813 2008-05-22 20:31:02

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

janis puss bea un ceai, citeste o carte, uitat'te la inima de tigan....ocupa'ti creieru cu altceva si te vei calma cat ai clipi

#3814 2008-05-22 20:32:25

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

persi eu am examen sambata si din 50 de capitole am invatat 25...restu, Dumnezeu cu mila, asa ca chill lol

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#3815 2008-05-22 20:32:55

andrutza
Vizitator

JanisJoplin a scris:

nu shtiu de ce sunt asha..shtiu ca ma iubeste si nu face nimic, nu shtiu ce am...decat shtiu ca's foarte egoista si daca eu stau acasa...tre sa stea si el acasa

pai spune-i exact...nu invoca alte motive de cearta si spune-i ce simti...poate asa va stii si el de fapt ce se intampla cu tine.
Si al tau iese numai cu baieti...si nu face absolut nimic. asa ca stai calma nu te mai ambala...si asteapta luna iulie smile

#3816 2008-05-22 20:36:09

JanisJoplin
Platinum member

am de citit carti destul de frumoase si interesante chiar pt urmatorul examen....
dar asta m'a deranjat si'am clacat,eram prin cartier cautam joy cu geanta galbena..si'am gasit numai roza...si azi prin oras la fel..si'l sun si'mi zice ca'i la terasa...zic n'ai mai trecut p'acasa?ca shtiam ca la 10 e concert timpuri noi si se duce cu colegul de apartament..cica nu..zic uite cauta si mie te rog,i'am explicat de revista si de geanta..ca la noi nu gasim...si el,dupa ce a comentat oleaca...ca bine,ca maine dimineata..ca toate de ziare au inchis..eu stiind ca exista si chioscuri non stop..zic daaa ca ti'o fi nush cum cand iesi de la terasa sa cauti..n;auzi ca n;are..si ne tot contraziceam..pana cand el zice: da' tu n'ai de invatzat de stai sa cauti reviste prin oras? si eu: ehhh zic ce sa'ti zic, tu n'ai de muncit acasa de stai atata pe la terase rotfl2 si ma rog...dupa ma suna,ii trec nervii..dar eu fumasem deja 2 tigari nervoasa....vin si acasa...ca el in asteapta acum pe dani..si iar nu intelegeam..si masini si galagie...ca cu cine e...imi explica cu cine..in mesaj....ca nu ne intelegeam la tel..si'mi si scrie sa nu mai fac asha ca nu'i place,ca el nu'mi face asha...

#3817 2008-05-22 20:37:01

JanisJoplin
Platinum member

daca ii spun o sa zica ca's o posesiva dinaia.....puii mei,chiar nu gasesc motiv sa'i zic ceva,cand si eu ies!

#3818 2008-05-22 20:40:04

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

scuze janis...unde e concert? la timpuri noi ? big_smile cine canta? e cumva la cafeneaua actorilor?

#3819 2008-05-22 20:40:30

iony
Sr. member
De la: stres
Inregistrat: 2007-09-11

JanisJoplin a scris:

park am scris eu rotfl exact asa fac si eu: da u mai stai mult? da pe aks nu mai trci? sm da eu dak ies, mai rar k el, e adevarat, el sa nu zik nik big_smile diablo

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.