homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 11-42

#780 2008-05-16 20:52:16

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 11

voai fetele ce'am dormit.......pana acum...de pe la 6....pfuuu
sper sa mai dorm la noapte
am o foaamee,dar nu suport sa vad mancare...nush ce sa mananc...
aoleu si am de facut unghii..epilat bine pe picioare,ca m'am facut zilele trecute si am omis chestii lol
m'a sunat colegul ala de clasa..din liceu...cel mai bun big_smile m'am vazut de 2 ori cu el in ultima luna,un baiat tare de treaba...si japan e ferm convins ca ma vrea neutral doar pt ca e dragutz cu mine,si m'a dus la gara cand m'am dus la buc la el....si mi'a luat apa..m'a urcat in tren..etc etc ...pfuu si m'a sunat acum ca ce fac,dupa al numar...si eu eram ferm convinsa ca era iubi :-\ si zice shtii cine sunt? zic da shtiu(de unde ca nu era japan lol ) semana la voce..ma rog..ca a zis pana la urma..m'a intrebat ce fac in seara asta...si zic acum m'am trezit dar as putea sa fac un dush repede....unde vrei sa mergem? si el cica: iti vine iubitu? ma rog i'a zis pe nume tongue si zic...maine da...am decat de facut unghii si baie..stai calm..zice..nu..nu vreau sa te grabesc..lasa..daca vine..atunci iti zic eu ca nu tongue stai acasa si fa'te frumoasa..si te caut eu luni..pleaca luni nu?
mie mi se pare frumos din partea lui....da' japan e ferm convins ca vrea altceva....mdeaahh geloziile astea,competitiile dintre ei...barbatii...pfuuu

6 ani de dragoste  hjarta

#781 2008-05-16 20:58:00

JanisJoplin
Platinum member

si eu sunt curry big_smile am facut acum...bine ca scrisei tu ce si cum choco..ca eu nu vedeam continuarea la mine big_smile si mi'e lene sa ma inregistrez tongue

#782 2008-05-16 20:59:18

pink_butterfly
Insomniac member
Inregistrat: 2006-08-10

vreau alta gasca de prieteni...astia s-au pensionat deja..ma streseaza!

http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song hjarta
em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua hjarta
http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg

#783 2008-05-16 21:00:45

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

vaiiiiiii yikes yikes yikes eu acu am vazut ca am uitat sa iau pastila aseara yikes yikes yikes ce fac? hmm

mama masii de treaba :f?rbannad: mai am si alarma la telefon pusa ca sa-mi aminteasca de pastila kapitulation

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-16 21:03:38)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#784 2008-05-16 21:04:03

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-01-14

rusinica Ana big_smile Vezi ce patesti daca faci copii in loc sa te duci la scoala? rotfl Glumesc puss

Publicitate

loading...

#785 2008-05-16 21:08:01

JanisJoplin
Platinum member

am luat ketonal pt masea....asha mi'a luat mama de la farma...i'am dat directive ca FARA ANTIBIOTICE lol da' nu shtie ea nimik de antibb..asha ca nu si'a dat seama...crede ca ma feresc de candida
aah apropo fetele..shtiu si eu foarte bine ca daca nu le iau din prima zi de menstruatie trebuie sa ma protejez pana la 7 pastile inghitzite........dar doctoritza de planning tot spune ca nu nu....ca daca's in primele 5 zile de menstra tot e bine (eu am luat din ziua a 4a de data asta) dar totusi..imi pare ciudat..o sa ma proteejz maine...voi ce ziceti? normal pana dupa 7 pastile inghitzite,nu? smile

#786 2008-05-16 21:08:59

Chocolate22
Insomniac member

la test rezultatul pt vanilie si sa vad daca imi iese si lamaita aia rotfl

Vanilie

S-ar putea spune despre tine ca esti dulce ca vanilia, dar nu te gandi la genul acela de persoana dulce ca o bombonica si naiva precum un nou nascut. Nu, esti dulce in sensul ca reusesti sa creezi in jurul tau o atmosfera de liniste, tihna, de care se pot bucura si cei care iti sunt alaturi, esti o companie placuta si reconfortanta. O persoana echilibrata si stabila, dispui de o gama variata de ?resurse? interne, pe care le folosesti adecvat situatiei insa de cele mai multe ori, potrivit stilului tau, fara sa exagerezi. Acest echilibru te face uneori sa fii si putin retinuta, de teama sa nu mergi putin cam departe si sa devii suparatoare. Cu toate acestea esti capabila de sentimente foarte intense pe care insa nu le exprimi intotdeauna la fel cum le traiesti. Putin exces din cand in cand nu te omoara, dimpotriva, poate sa iti sporeasca savoarea, pentru ca apoi iti vei gasi sigur cu usurinta echilibrul natural.

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#787 2008-05-16 21:13:41

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

back de la shopping...a fost f ok,mi-am luat o gramada de hainutze si chestii misto tongue,maine o sa fie noaptea cea mare big_smilebig_smilebig_smile

Ultima oara a fost editat de barbara_mori (2008-05-16 21:14:40)

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#788 2008-05-16 21:13:54

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

Chocolate22 a scris:

la test rezultatul pt vanilie si sa vad daca imi iese si lamaita aia rotfl

Vanilie

S-ar putea spune despre tine ca esti dulce ca vanilia, dar nu te gandi la genul acela de persoana dulce ca o bombonica si naiva precum un nou nascut. Nu, esti dulce in sensul ca reusesti sa creezi in jurul tau o atmosfera de liniste, tihna, de care se pot bucura si cei care iti sunt alaturi, esti o companie placuta si reconfortanta. O persoana echilibrata si stabila, dispui de o gama variata de ?resurse? interne, pe care le folosesti adecvat situatiei insa de cele mai multe ori, potrivit stilului tau, fara sa exagerezi. Acest echilibru te face uneori sa fii si putin retinuta, de teama sa nu mergi putin cam departe si sa devii suparatoare. Cu toate acestea esti capabila de sentimente foarte intense pe care insa nu le exprimi intotdeauna la fel cum le traiesti. Putin exces din cand in cand nu te omoara, dimpotriva, poate sa iti sporeasca savoarea, pentru ca apoi iti vei gasi sigur cu usurinta echilibrul natural.

mie nu mi se potriveste...io exagerez ft mult in diferte ocazii...ma situez la extreme mai tot timpul, niciodata la mijloc

#789 2008-05-16 21:15:02

JanisJoplin
Platinum member

fetelorrrrr cititi mai susssssssssssss

#790 2008-05-16 21:17:17

Chocolate22
Insomniac member

Chocolate22 a scris:

vaiiiiiii yikes yikes yikes eu acu am vazut ca am uitat sa iau pastila aseara yikes yikes yikes ce fac? hmm

mama masii de treaba :f?rbannad: mai am si alarma la telefon pusa ca sa-mi aminteasca de pastila kapitulation

cine imi spune si mie ce fac cu pastila de ieri ? grater grater grater

oricum protectie suplimentara 7 zile (nu ca as avea ceva in plan rotfl )
daca nu o iau atuncu nu iau 21 de pastile din folie ...
daca o iau atunci am 2 de luat in seara asta

care imi zice si mie? grater

#791 2008-05-16 21:18:15

Chocolate22
Insomniac member

JanisJoplin a scris:

fetelorrrrr cititi mai susssssssssssss

am citit draga tongue numa ca mi-e imi sta gandul la pastila aia neutral

#792 2008-05-16 21:18:20

capcaun
Platinum member

da janis...dupa 7 pastilute poti sa faci fara cauciuce big_smile ... asa k maine tre sa te protejezi in plus

#793 2008-05-16 21:20:11

capcaun
Platinum member

chocolate..au trecut 24 h de cand ai u stabilit sa iei pastila? dc nu...poti s'o iei...si pe cealalta o iei la ora la care ai stabilit

#794 2008-05-16 21:21:52

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

andrutza a scris:

hai ma anca...poate ti-a zis ca asa a simtit...ca sa te insele tb sa existe si alte banuieli de-ale tale

kimy_adina a scris:

Anka_Lala a scris:

mi'a zis ca ma iubeste de prea multe ori pe mess, a 2'a zi dupa ce statuse la  bere cu baietii  pana la 5 dim

pai poate se simtea prost k s-a lungit asa de mult la vorba si bauta cu baietii deaia se tot repeta...
sau ti-a mai dat motive sau alte banuieli sa il suspectezi de ceva?  hmm

deadrose a scris:

food hjartahjarta
anka stai calma puss nu are sens sa iti faci sange rau aiurea wink te framanti doar daca ai vreo dovada, altfel, relax puss

mika a scris:

Anka_Lala a scris:

mi'a zis ca ma iubeste de prea multe ori pe mess, a 2'a zi dupa ce statuse la  bere cu baietii  pana la 5 dim

daca e numai asta, eu zic ca nu ai de ce sa il banuiesti ca te inseala...

nu mi'a dat alte motive dar poate ca stiti cum sta treaba, cand vezi ca se poarta mult mai frumos cu tine desi pana atunci nu se purta asa si tu nu vezi motivu, atunci te gandesti ca se simte vinovat cu ceva...cel putin eu asa am in mintea mea bolnava
in fine...cred ca imi e bine cu binele

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#795 2008-05-16 21:22:45

persifona
Vizitator

Chocolate22 a scris:

quiz - ce fel de condiment esti
e chiar interesant testul smile

Rozmarin

Esti opersoana foarte expresiva, transmiti enorm de mult fara sa ai nevoie de cuvinte. Desi usor interiorizata, acest aspect sporeste farmecul tau personal pentru ca iti sporeste de fapt misterul si ii determina pe oameni sa isi doreasca sa te descopere. In compania...

#796 2008-05-16 21:22:47

Chocolate22
Insomniac member

anka eu zic sa nu iei decizii pripite. mai asteapta sa vezi ce se intampla. smile

#797 2008-05-16 21:23:16

Chocolate22
Insomniac member

persifona a scris:

Chocolate22 a scris:

quiz - ce fel de condiment esti
e chiar interesant testul smile

Rozmarin

Esti opersoana foarte expresiva, transmiti enorm de mult fara sa ai nevoie de cuvinte. Desi usor interiorizata, acest aspect sporeste farmecul tau personal pentru ca iti sporeste de fapt misterul si ii determina pe oameni sa isi doreasca sa te descopere. In compania...

stai ca iti dau tot rezultatul la rozmarin tongue

Rozmarin - Esti opersoana foarte expresiva, transmiti enorm de mult fara sa ai nevoie de cuvinte. Desi usor interiorizata, acest aspect sporeste farmecul tau personal pentru ca iti sporeste de fapt misterul si ii determina pe oameni sa isi doreasca sa te descopere. In compania celor apropiati si mai ales a iubitului tau esti mult mai deschisa, dar pastrezi parca in permanenta o mica taina, care incita. Cel mai important este ca nu o faci special pentru a starni astfel de reactii ci asa esti tu, iti place sa nu vorbesti despre anumite lucruri si sa ii lasi pe oameni sa le ghiceasca sau sa le descopere in tine, pentru ca indicii lasi insa trebuie antrenament pentru ca cineva sa ajunga in profunzime. Simti totodata nevoia de a fi protejata, desi nu esti nicidecum o persoana slaba, insa iti place sa simti ocrotirea unui barbat puternic si de obicei nasti in astfel de barbati dorinta de a te proteja. ?Recompensa? este insa pe masura, pentru ca iubirea ta este oricum numai banala nu.

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-16 21:23:50)

#798 2008-05-16 21:25:36

persifona
Vizitator

Merci, Choco. La mine se potriveste ce zice smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.