homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 11-97

#1825 2008-05-18 16:51:05

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 11

of fetelor sad sunt asa de deprimata... imi vine s-o iau razna grater

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1826 2008-05-18 16:52:29

kimy
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-05
Site

vizionare placuta..
eu am inceput sa ma uit la 2 and a half men smile

#1827 2008-05-18 16:53:06

kimy
Hero member
Site

GreenBubbles a scris:

of fetelor sad sunt asa de deprimata... imi vine s-o iau razna grater

ce ai patit green? neutral

#1828 2008-05-18 16:54:18

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

ar trebui sa ma pun sa fac chestionare...vai,da nici un chef nu am....mai mult ma tenteaza o iesire in parc ....smile

#1829 2008-05-18 16:58:12

GreenBubbles
Insomniac member

ieri am fost la un chef,si in mijlocu chefului a inceput una din prietenele mele (acum nu mai e) sa urle la mine,sa ma faca de tot kktu in bar de fatza cu toti (erau 2 baieti kre ieri m-au vazut prima data la fatza) sa ma faca egoista,nesimtita,superficiala...numa pt k miam gasit un iubit kre ma adora si-mi merge bine cu el... si k eu nu mai am timp d ele,doar cand el nu iese...mi se pare normal sa stau asa mult timp cu el+k ma plictisesc sa ies cu ele in acelasi bar zilnic,vorbind aceleasi chestii... a zis k is o proasta,nu merit nimic din ce am si k nu merit nik in general de la viata... cuv astea au durut asa d tare neutral e oribil. plus k a zis k eu nu tin la ele...numa pt k nu ies,vezi duamne... ies si eu,da nu intotdeauna si nu-mi place sa mai stau pana la 1 noaptea intr-un bar/club. dc nu ma inteleg? grater tot ea m-a facut zgarcita,dar ea uita k acum 2 ani sau 3 venea la mine zilnic vara si se simtea la mine acasa ca la ea,se machia cu fardurile mele (si imi facea placere sa impart cu ea),dak ii era fuame mancam impreuna,dak nu avea tigari ii dadeam eu,dak avea chef sa faca dush la mine k ii era cald,facea...si tot eu is zgarcita k ieri nu iam dat tigara (mai aveam 3 in pachet)...nu pot sa cred k se poarta asa grater voi ce ziceti? am scris mult,sper sa aveti rabdare sa cititi...dar is asa de deprimata...chiar nu ma vad ca o persoana rea sad

Publicitate

loading...

#1830 2008-05-18 16:59:52

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

hai mai green tu bagi in seama toate prefacutele?
puss

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1831 2008-05-18 17:03:06

GreenBubbles
Insomniac member

mai choco ma gandesc k poate putin are dreptate...eu tin f mult la prietenele mele,dar poate prin comportamentul meu am demonstrat altceva...dar ei imi iubesc mega mult prietenul si asa sunt eu intr-o relatie,vreau sa stau cat mai mult cu el,dorm la el mega des,gatim impreuna... ea e altfel,ea dak ar putea ar iesi cu el zilnic,s-ar distra cu el in oras...ea e altfel,isi face timp si pt el si pt noi...  dar nah,eu sunt mai lipicioasa de al meu,dar nu inseamna k nu tin la ele...dak ar avea vreo probl grava as fi alaturi... dar nu pot sa cred ce a facut,in tot baru a urlat la mine...ca cik is la ani lumina de intelectul ei,k is o proasta. a,si peste toate astea a zis k ea totusi tine la mine...cum mai poate sa zica asa ceva??? + k nici un iubit ce l-am avut pana acum nu l-am meritat....cum poate fi atat de reeaaaa???

#1832 2008-05-18 17:05:55

Chocolate22
Insomniac member

eu ii dadeam dou7a peste ochi ca sa-i sara figurile din cap si pe urma plecam.
e viata ta si ti-o imparti cu cine vrei, e timpul tau si ti-l petreci cu cine vrei.
si pt ce-a facut nu s-a gandit ca ea e mai proasta? daca ai ceva sa-i spui prietenei ii spui numai ei nu-i faci scandal intr-un loc public

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1833 2008-05-18 17:08:29

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

am venit de la socrumiu...pun pozele la ridicarea moralului si bag un nani

da eu L'oreal de noapte si infasurat in folia ..am scris la ridicarea morallui..la noi e vreo 500 de mii..in spania mama a gasit 2 bucati de noapte cu 27 de euro

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1834 2008-05-18 17:11:31

GreenBubbles
Insomniac member

da,ma rog,ea se scuza k era beata. faza e ca si celelalte prietene ii dadeau dreptate,dar ele au vb mai frumos,calm,cu respect. au zis k fac niste chestii fara sa-mi dau seama...dar nu stiu la ce se refera. poate mai fac o gafa? oricine face,lol... si nu vroiam sa o pleznesc,e grasutza si solida,ma facea,o cred in stare...cu atata ura vorbea incat aproape k as crede k putea sa ma omoare de nervi,jur,ea nu stie sa se controleze. si ea a zis k asa cum se comporta un om cu ea,asa se comporta ea inapoi. mda,numa k eu niciodata nu i-am zis la nervi "ma pish p tine si tii dau foc,nesimtita dreq,sugea-mi-ai p**a" cum face ea. ca sa nu spun k la masa de 1 mai cu prietenii s-a luat de mine fara motiv si cand am intrebat-o de ce a zis k era nervoasa k prietenu ei era jegos sub unghii si simtea nevoia sa se descarce p cineva...si se uita la masa gandindu-se "de care ma iau????e musai sa ma iau d cineva" si mi-a zis k vezi doamne eu mananc simandicos (probabil pt k nu mancam cu mainile,k tzaranu si nu ragaiam k o vaca).
eu is ff sensibila la chestiile astea,ma emotionez ff repede si nu-s eu persoana kre are cea mai buna parere despre ea...si cand imi tranteste "nu meriti nimic din ce ai de la viatza!!" ma deprim..

#1835 2008-05-18 17:13:42

Chocolate22
Insomniac member

eu zic sa nu o mai bag in seama. o astfel de persoana chiar nu merita atentie.

#1836 2008-05-18 17:17:15

persifona
Vizitator

Da mi da-o-n ma-sa Green, bucura-te ca ai scapat de o asa "prietena".

#1837 2008-05-18 17:17:58

GreenBubbles
Insomniac member

e greu choco sad mai ales k nu stiu ce sa fac acum... adik ea iese cu toate prietenele mele (celalalte,care au fost dragutze macar sa-mi vb frumos) si cum sa fac sa ma vad cu restu fara sa o vad p ea?sa ma int separat cu ele?nu va merge,va trebui sa o infrunt. si nush cum voi face...dak n-o bag in seama deja o aud "fu*u-ti mortii ma-*ii de nesimtita,dupa tot ce fac pt tine asa ma tratezi,cu indiferenta?" si totusi,nu ma pot comporta cu ea ca si cum nimic nu s-a intamplat. deci nush ce voi face next time i see her...si ciudat e ca in ciuda a celor intamplate,eu tot tin la ea,pt k am avut perioade ff bune impreuna,in kre ne intelegeam asa bine...si dragostea pt cineva nu dispare peste nuapte grater nush ce sa fac!
si ea cand uraste p cineva,uraste din tot sufletul,o cunosc!si cand uraste p cineva asa tare uu doreste raul din tot sufletu ei si cu toata fiintza sa...si ciudat si morbid este ca...chiar i se intampla acelei persoane ceva rau. mi-e frica uneori...chiar ma sperie ura ei uneori neutral desi persoanele p kre le uraste are motiv...eu nu cred k i-am dat motive

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-18 17:20:08)

#1838 2008-05-18 17:18:07

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

persi,episodul 16 "se exista"? lol

#1839 2008-05-18 17:20:35

kimy
Hero member
Site

si eu poate ma sensibilizam asa green..k si tine..dar inseamna ca fetele acelea chiar nu iti erau prietene,serios..
si eu am o "prietena" putin asemanatoare cu ce spui tu si vreau sa zic k m-am stresat la inceput dar am trecut peste..si acum ma mai doare k ma cauta 70% din cazuri numai cand are nevoie de ceva..dar mereu incerc sa trec peste si sa nu ma mai intereseze..
acum de exemplu..tot astept de mai mult de 5 zile sa ma caute sa iesim in oras cum a spus..dar pana acum niimik...
sfatul meu..treci peste puss poti sa o ignori de acum inainte si sa nu o mai lasi sa te raneasca

#1840 2008-05-18 17:21:03

persifona
Vizitator

tantosica a scris:

persi,episodul 16 "se exista"? lol

Se exista maine dimineata, pana atunci nu sad

#1841 2008-05-18 17:23:28

GreenBubbles
Insomniac member

asta spun ele k eu le caut numai cand am nevoie,dar nu e asa... dar sincer m-am plictisit sa ies cu ele in fiecare zi,in acelasi bar,sa vb aceleasi chestii mereeeu... plus k mie nu mi se da atentie never,cand eu deschid gura,spun 2 cuvinte si dupaia ele incep sa vorbeasca intre ele,si nah eu raman asa...aiurea. am sters-o din lista de mess,de pe hi5... dar o cred in stare de orice,sa ma umileasca intr-un  loc si mai mare,cu si mai multi oameni... simt k n-o mai sufar neutral

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-18 17:24:05)

#1842 2008-05-18 17:23:37

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

ma duc poate prind 2 ore de somn...acum cat e liniste in cartier...incredibila faza de dimineata

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#1843 2008-05-18 17:24:32

Chocolate22
Insomniac member

green puss poate o sa-i treaca pana la urma. poate o sa-si dea seama ca a baut prea mult si ca nu stia ce zice.
oricum ar fi bine sa te indepartezi putin de ea.
sincer mie mi-e mai bine fara prietene. normal ca toata ziua eram impreuna la suc (normal ca eu plateam)  si la plimbare, dar eu mereu faceam totul pt ele si ele nimic. cand aveau nevoie de ajutor eu le eram alaturi, cand nu aveau cui plange erau la mine.
si ce crezi? acu cand le e bine nu dau nici macar un telefon. eu le sunam mereu si la sfarsitul conversatiei imi spuneau "mai da si tu un telefon din cand in cand"
am venit de o saptamana si toata ziua le-am intrebat cand iesim la un citro. bineinteles ca nu au timp, dar dauna'zi imi zic pe mess ca ies amandoua la cafea. normal ca nu am mai zis nimic pt ca imi picase cerul in cap.
cel mai bine fara ele. smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.