homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 11-98

#1844 2008-05-18 17:27:13

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 11

si nu e plictisesti toata ziua? eu abia astept sa am caine,sa ma joc cu el all day... as mai iesi uneori la un citro ceva... nu pot sa stau mereu in timpu liber sa citesc sau asa. ajung la concluzia (din nou!) k am nevoie de prieteni noi,asta e adevarul...dar e prea greu sa make new friends  parca,o prietenie buna se cladeste in mult timp...asa cum era a noastra,ne stiam de 5 ani... ooof...

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#1845 2008-05-18 17:31:34

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

nu ma plictisesc pt ca stau pe forum cu voi. intotdeauna am fost buna numai cand am primit pachete sau cand am venit cu cadouri din italia. stai ca marti primesc pachetul de la ai mei si sa vezi ca toate ma iubesc.
si la o adica ... eu le-am zis sa ne intalnim, dar daca ele au treaba eu nu le pot strica planurile, nu? cand au nevoie de mine stiu unde ma gasesc wink
acuma toti is dusi la timis cu cortul, bineinteles ca is "in cupluri" si eu nu am loc tongue

aveam o prietena care toata ziua imi reprosa ca isi imparte timpul intre mine si iubit si e prea obosita. de parca ii ceream eu asta. stai mai fata linistita cu el ca eu am cu cine iesi si chiar daca nu am imi caut de lucru ca sa nu ma plictisesc.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#1846 2008-05-18 17:38:10

GreenBubbles
Insomniac member

o,da...sa nu uit de cadouri...dak eu eram nesimtita le aduceam la fiecare cadouri?in fiekre an mergeam ori in italia ori in grecia si le aduceam ceva (anu trecut ei i-am adus vreo 4 cercei-de limba,buric,ureche) si toate cu drag...+ mi-am cheltuit multi bani numai p cartele,ca sa le sun si nu imi parea deloc rau d banii aia,zilnic le sunam... si tot eu sunt zgarcita? aseara am ajuns acasa si m-am trantit in pat (eram la iubi) si m-am pus p plans...asa s-a speriat saracu,plangeam cu sughituri...cand a auzit ce s-a intamplat a zis aceeasi chestie ca tine,ca persi... a zis k de fapt ea nu merita o prietena ca mine! si o intreb: nu esti fericita pt mine k sunt cu gaby? la care ea: "de parca tu esti fericita pt mine k is cu al meu...esti feritica o p**a!" si chiar greseste...inainte,cand ma rugam in fiecare noapte la Dumnezeu,ma rugam si pt ea sa fie happy cu al ei,k avea o periaoda cand plangea zilnic (evident la mine acasa,eu incercand sa o ajut)... si chiar is happy k ii merge bine,dar nah...se pare k nu-s eu aia egoista. nush cum voi iesi cu ele d acum inainte.

#1847 2008-05-18 17:39:02

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

green, parca ai mai zis tu de ea, nu? eu cred ca nu merita sa iti fie prietena...inteleg ca ti-e greu si ca au durut cuvintele ei, dar daca ea nu e in stare sa inteleaga anumite lucruri e problema ei, nu a ta. puss

#1848 2008-05-18 17:40:20

Chocolate22
Insomniac member

cel mai bine de mine. nu mai stau sa le rog sa iasa in oras.
ti-am zis am o saptamana de cand am venit si nu m-am intalnit cu nici un prieten si nici o prietena.

copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

Publicitate

loading...

#1849 2008-05-18 17:40:28

GreenBubbles
Insomniac member

mersi fetelor...da mika,am mai zis de ea... deci dak ati stii cum mi-a vb...stiti cum?k si cum eu eram ultimu gunoi,jeg de pe lume,ultimu om...un om care nu are nici macar o calitate,numai defecte...si nu exista nici un om asa! doar peodfilii,violatorii,ucigasii probabil...dar nu e cazul meu.

#1850 2008-05-18 17:43:49

mika
Insomniac member

pai green, eu nu cred ca ar trebui sa iti mai pui problema cum sa mai iesi cu ea de acum inainte. pt ca eu cred ca nu merita sa mai iesi cu ea...de fapt nu merita nici sa ii spui buna ziua. ce ma enerveaza astfel de specimene...cand a avut nevoie, erai buna nu? :f?rbannad: am avut si eu una din asta in liceu si una in facultate...si mi-a ajuns. prietena mea de acum nu o fi ea perfecta, dar isi da seama cand greseste si nu repeta aceeasi chestie la infinit. nici eu nu sunt perfecta asa ca...e ok. tongue acum ea a invatat sa isi imparta timpul intre mine si iubitul ei...ca asta a fost problema acum cateva sapt, dar na, erau la inceput. dar acum e ok...

Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-18 17:44:16)

#1851 2008-05-18 17:47:34

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

buna feteleeee
gata mi'a plecat iubirea inapoi la buc....
doamne astazi..astazi am plans dupa orgasm,imediat :-/ deci nu shtiu de ce, dar eram asha emotionata...m'au trecut toti fiorii si am inceput sa pish ochii neutral el s'a pus repede peste mine si mi'a suflat in ochi sa nu mai plang .si radea rotfl eu eram extaziata..si plangeam rotfl duamne lol
si mai devreme cu un numar,ii facusem oral mult ..tot zicea ca's bestiala...si dupa m'am urcat pe el..si iar zicea ca;s bestiala(ceea ce'i super pt mine,eu care acum un an nu shtiam sa fac nimik calumea deasupra lol )...si l'am iubit pana si'a dat drumu..niciodata nu l'am vazut asha hjarta hjarta deci era si el la fel de extaziat ...era...innebunit..si'a dat drumu' si dupa cica : sunt asha fericit..zic de ce? ca ai gagica buna? rotfl nuuuu...ca ne iubim atat si ne intelegem la tot..la vorba,la caterinci..si uite si la pat....am mai vorbit dupa..si toata discutia  a fost cu mine peste el..nu mai vroiam sa ies de'acolo lol pana la urma am iesit..si am fugit sa ma spal sa nu curga..apropo trecusera 6 zile de pastile nu 7,nu consider ca m'am riscat pentru ca la data asta nici dupa calendar nu intram in perioada fertila..unde mai pui ca am inghitzit si 6 pastile
eu zic ca e ok smile
il ador,suntem bestiali..asemenea sex nebun dupa 1 an si jumate de facut(ca noi am facut din prima luna) imi spune ca suntem prea tari hjarta deci sunt extaziata...numai pot big_smile

6 ani de dragoste  hjarta

#1852 2008-05-18 17:48:03

GreenBubbles
Insomniac member

ea a zis k inainte de gaby,actualul meu iubit,eram ok,k fostu nu-mi permitea sa fiu asa (ma rog,nush ce vrea sa spuna cu asta,k fostu nu ma tinea in lesa).si ca de cand is cu gaby parca m-am tampit. da,cand a fost data afara din casa cine a fost langa ea?la mine acasa nu o puteam primi,deoarece mama nu mai vrea s-o vada de cand a auzit cum se comporta cu mine (aici am fost blamata k vezi doamne dc ii zic totu la mama... pt k mi-e cea mai buna prietena,niciodata nu-mi va dori raul si ma va iubi mereu,mi se pare normal) dar am incercat sa o ajut cum pot...
Eu nu mai vreau s-o vad never ever...!dar ea iese cu restu d prietene ale mele cu care as mai vrea sa ies...si atunci cum fac sa o evit? e greu sa faci asta... mai ales k...cum pot sta eu la masa cu o persoana kre mi-a vb asa si kre ma considera proasta?cum??numa cand imi amintesc imi vine s-o iau de par.

#1853 2008-05-18 17:50:41

skumpi
Vizitator

am ajuns acasa d la iarba verde...super vreme...am prajit mici...am stat la plaja...super big_smile
merg  ime la dush si ma prega ca iesim la o terasa

#1854 2008-05-18 17:51:10

mika
Insomniac member

pai numai cand citesc imi vine si mie sa o iau de par si sa matur tot bucurestiul cu ea
dar celelalte prietene sunt de acord cu ea?

Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-18 17:51:53)

#1855 2008-05-18 17:59:53

GreenBubbles
Insomniac member

culmea e ca da...dar ele au vb frumos si nu mi-au zis k nu merit nimic din ce am...au zis k eu uit de ele cans is cu gaby,k sun numai cand am nevoie,ceea ce nu e adevarat!dau si eu mesaj "iesim azi?unde?la ce ora?" si iesim,dar ele cred k dak eu dau msg,gaby precis e ocupat si d aia le sun,si nu e mereu asa.deloc. ies si eu cand am chef.chiar mai aveam o prietena kre s-a indepartat de noi f mult,nu a mai iesit deloc cu noi,iese o data la luna...si aia chiar i-a facut faze f naspa acestei "prietene" ale mele,kre e in tema. i-a batut prietenu,a facut-o cu*va,etc...si ei nu i-a zis nik cand ea a inceput sa nu mai iasa cu noi. si i-am zis ca "dak tie ti-ar fi dor de mine,sa iesim,mi-ai zice frumos,k hai la un suc k ne e dor de tine" dar NUUU...ea urla,si face scandal k dc nu mai ies....extraordinar!asta nu inteleg eu. eu niciodata nu i-am reporosat ei sau alteia din grup,dc nu iese dak are prieten. eu intelegeam: fata iubeste,sta cu pretenu,iese mai rar...i miss her dar asta e. si nu o faceam gunoi din cauza asta.
si culmea ipocriziei e ca peste toate aceste lucruri ea mai si spune "eu inca tin la tine".
cuum???

Ultima oara a fost editat de GreenBubbles (2008-05-18 18:01:41)

#1856 2008-05-18 18:01:39

mika
Insomniac member

mie mi se pare ca e dusa cu pluta rau de tot...doar nu o sa iti lasi prietenul inchis in casa in fiecare zi ca sa te vezi cu ea / ele.
uite, de ex. acum prietena mea e cu iubitul ei si o sa stea cu el pana maine. ne-am vazut dimineata, am baut o cafea am mai vb una alta si gata...ne mai vedem maine. dar eu nu incep sa urlu ca de ce sta cu el si nu cu mine ca doar nu cu mine se marita :f?rbannad:
ma intreb ce iti zicea daca nu tinea la tine... puss

Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-18 18:03:22)

#1857 2008-05-18 18:03:07

persifona
Vizitator

Ma duc sa ma spal sa ma imbrac si plec cu prietenele la un suc.. ca tot vorbeati de prietene. De fapt o prietena si 2 mai degraba cunostinte. Mi-e asa o lene sa ma misc, uf uf

#1858 2008-05-18 18:03:46

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

green..eu zic sa stai cuminte si sa le lasi in pace.Stiu ca te consumi,dar incearca sa treci peste si sa o lasi in plata domnului.Daca ea nu se poate bucura pt tine.pt faptul ca ti'e bine,atunci nu iti e prietena cu adevarat..si nu merita wink Calm..sunt lucruri mult mai grave si mai dureroase pe lume decat sa plangi dupa o fufa care te jugneste fara motiv wink

#1859 2008-05-18 18:04:27

GreenBubbles
Insomniac member

da mika si dak ii zic asta spune "vai dar eu n-am zis sa faci asta,proasto" si numa cand imia mintesc imi vine s- strang de gat "bah tu esti tampita fata??esti proasta??sa-mi bag p**a,esti proasta rau" imi venea sa o scuip jur....!!!ea zice ca eu nu ies cand ea are nevoie de mine...eu prin "am nevoie de tine" inteleg "s-a intamplat cva grav,am nevoie sa ma ajuti" nu "hai sa iesim la un citro" etc... o data m-a chemat in oras ca "hai repede in alf,k tre sa vb cva" si am venit intr-un suflet k sa aflu k marea "chestie" era k "vai noi ne-am indeparat mult,as vrea sa fie k inainte..." lol,pai du-te naibii atunci,dak asta era chestia grava...eu kre ma speriasem k iar a dat-o tata-sau afara din casa sau k o ramas gravida sau mai stiu eu ce.

#1860 2008-05-18 18:05:29

Chocolate22
Insomniac member

"prietenele" astea dau cel mai bine cand is tinute la stadiul de "cunostinte" sau "amice"

#1861 2008-05-18 18:05:29

mika
Insomniac member

eu am impresia ca tu esti prea buna...serios..si asta cu cine NU merita

Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-18 18:05:40)

#1862 2008-05-18 18:06:17

mika
Insomniac member

Chocolate22 a scris:

"prietenele" astea dau cel mai bine cand is tinute la stadiul de "cunostinte" sau "amice"

nu, "prietenele" astea dau cel mai bine la sadiul de FOSTE PRIETENE, crede-ma

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.