|
Nu esti logat.
Mastoza fibrochistica bilaterala#1 2008-05-15 13:18:37
Mastoza fibrochistica bilateralaIeri am fost la Fundeni la consult, credeam ca am mastoza chistica, dar dr mi-a spus ca am mastoza fibrochistica bilaterala. Momentan am primit antibiotic ciprofloxacin si antiinflamator Aulin si mi-a dat trimitere ptr ecografie la Medsana primaverii la dr Copsa. E grav, trebuie neaparat operat ? A spus ca momentan fac trat si punctie si daca nu trece trebuie operat, sunt foarte speriata. Va rog sa-mi dati un sfat.. Offline #2 2008-05-15 13:22:39
Re: Mastoza fibrochistica bilateraladaria...uite un link...citeste te rog tot ce scrie acolo... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-05-15 13:31:54
Re: Mastoza fibrochistica bilateralaDa, citism inainte acolo, dar m-am speriat ieri la dr. pt ca a spus ca sub toate aceste chisturi la sanul drept simte un fibroadenom care ar trebui scos. Punctie ptr ce se face, doare ? Offline #4 2008-05-15 13:34:08
Re: Mastoza fibrochistica bilateralamai daria...fibroadenomul nu are el cum sa-l simta...mergi si fa echografia aia si ne panicam dupa aceea Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-05-15 13:45:05
Re: Mastoza fibrochistica bilateralaAm facut o gafa, nu masoza ci Mastopatie fibrochistica bilaterala scrie pe bilet. E acelasi lucru ? Nu vreau sa te stresez doctoressa, dar am atatea nelinisti...Cat despre fibroadenom cred ca la simtit pt ca e foarte mare, daca stau culcata se vede cu ochiul liber...sunt tare speriata, nu mai pot indura toate acestea. Luna viitoare ma operez la rinichi, n-as vrea sa-mi cioparteasca si sanii... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-15 13:51:36
Re: Mastoza fibrochistica bilateraladaria din cate stiu eu tot aia este!.fa ecografia respectiva si nu te speria.si eu am mastoza chistica si te rog sa ma crezi ca nu e tragedie nu ai de ce sa te operezi daca alegi sa iti faci biopsie si iti iese ok. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-05-15 14:57:03
Re: Mastoza fibrochistica bilateralaeu nu inteleg de ce ti-a dat antibiotic pentru mastoza... Offline #8 2008-05-15 15:48:54
Re: Mastoza fibrochistica bilateralaAm fost la endocrinolog si acolo mi-au fost facute aceste analize, am facut TSH, FSH LH, Progesteron, Estradiol, Prolactina. Antibiotic iau deja de 10 zile si mi-a mai dat inca 7 zile. La ecografie ma duc dupa ce-mi vine ciclu, acum sunt inainte si a spus ca nu are rost. Offline #9 2008-05-15 15:50:56
Re: Mastoza fibrochistica bilateralapai si cum au iesit analizele.un cgist mamar nu se trateaza cu antibiotic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #10 2008-05-16 07:36:45
Re: Mastoza fibrochistica bilateralaE posibil sa-mi fi dat antibiotim ptr ca urmeaza sa fac punctia? Offline #11 2008-05-16 07:41:13
Re: Mastoza fibrochistica bilateralasau ti-a iesit vreo infectie la analize? Offline #12 2008-05-16 14:16:03
Re: Mastoza fibrochistica bilateralaRaluka la analizele hormonale ce infectie sa iasa? E posibil? Dr care mi-a prescris e chirurg la Fundeni. Chiar m-ati pus pe ganduri cu antibioticul asta...pe langa, a spus sa iau si antiinflamator 10 zile. Chiar nu mai inteleg. Offline #13 2008-05-16 14:20:31
Re: Mastoza fibrochistica bilateralanici noi nu intelegem pt ce e tratamentul...si nimeni nu-ti poate garanta ca o sarcina ar rezolva problema...sansele sunt 50-50% happy with him...inlove with him... Offline #14 2010-08-16 12:15:23
Re: Mastoza fibrochistica bilateralaAm un nodul la san destul de marisor si mi s-a recomandat punctie aspirativa. As vrea sa stiu daca a facut cineva asa ceva . Este dureros? Se poate face si fara anestezie? Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|