homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Viata la bloc/viata la casa

#1 2008-05-15 15:08:37

Sea
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-05-08

Viata la bloc/viata la casa

Iaca si topicu'.
Hai sa va zic ce am patit eu o data! L-am inundat pe vecinu' de sub mine (pe care nu il vazusem in viata mea pt ca nu statea acolo). Am facut rost de tel lui, l-am sunat sa-l intreb daca vrea ceva bani, mi-a spus ca nu, dar ca vrea sa ma invite la o cafea. Repet, nu il vazusem niciodata! Bineinteles ca am zis nu si din momentul ala a inceput sa ma omoare cu tel si sms-uri, inclusiv noaptea ca mi-erea teama sa mai vin seara singura acasa!
Voi ce poevesti aveti cu vecinii?

#2 2008-05-15 15:14:44

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: Viata la bloc/viata la casa

cand eram mai mica faceam inundatii dar fara sa vreau...de multe ori nu curgea apa calda si lasam deschiz cu buretele pt vase pe scurgere...si uite asa batea vecinul la usa la 7 dim ca-l ia apa lol)acum la iasi ma streseaza administratora ca ascund tigari in lift rotfl ca fumez la geam(eu la 4 ea la 2) si i se duce scrumul in balcon...niste aberatii...ne-a mai chemat politia la 5 dupa amiaza ca era muzica tare si noi nu aveam nici boxe ca nu le adusesem..multe tare. eu toata viata mea am stat la bloc...dar in vacanta de vara sau de care o fi o zbughesc la tara la bunici...e superb,nu se compara nici pe departe...deci mi-as dori mult de tot o casa pe pamant cu gradinita pt flori si livada.

Ultima oara a fost editat de ionela (2008-05-15 15:17:12)

#3 2008-05-15 15:15:05

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

pai am avut o baba dedesubt care batea in teava imediat ce dadeam muzica mai tare...tipa la mine daca scuturm presuri in balcon....a chemat politia cand ne-am mutat ca faceam prea multa galagie...rotfl noroc ca s-a mutat rotfl
fiindca anul trecut am inundat apt de desubt la baie si daca mai locuia acolo, cred ca ma scalpa...vecinii noi is mai intelegatori...
la casa ce sa zic....numai duminica trecuta cat am fost la tara nu mi-a trebuit un minut sa stau in casa...tot alergam de colo colo prin curte...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#4 2008-05-15 15:16:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

eu ador sa stau la bloc. acum stau la 10 si am o priveliste de vis. fac poze si va arat zilele astea ce priveliste am. muriti

#5 2008-05-15 15:17:03

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

eu ador sa stau la bloc. acum stau la 10 si am o priveliste de vis. fac poze si va arat zilele astea ce priveliste am. muriti

hai....omoara-ne rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

Publicitate

loading...

#6 2008-05-15 15:25:24

Sea
Full member

Eu am avut cele mai mari probleme cu vecinii inainte sa ma amut. Era un bloc de garsoniere si era plin de pensionari care alta treaba nu aveau decat sa isi chinuie vecinii. De ex nu au vrut sa opreasca caldura 30 de min ca sa imi schimb caloriferele (era oct si erau peste 20 de grade afara). A fost ingrozitor!
Eu abia astept sa stau la casa, sa am catel ( la bloc l-as chinui prea tgare), sa stau la aer curat (vrea sa ma mut in afara Buc)

#7 2008-05-15 15:26:35

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nicolle_rox a scris:

ralluka a scris:

hai....omoara-ne rotfl

sa si ajung acasa smile

#8 2008-05-15 15:37:05

mihaela2289
Hero member
Inregistrat: 2006-09-18

eu nu as putea sa stau never la casa mai mult de o saptamana. in schimb as vrea sa stau la un duplex..
prostiile mele cu vecinii?? hhhi
cand eram mica alergam prin casa si saream coarda...vecina mereu venea la mama cu reclamatii
am crecut si mi-am luat caine..am inceput sa alerg dupa el
apoi bate si batea in teava pt muzica data tare..
mi-a trimis politia pe cap ca am aer conditionat si ea nu poata sa doarma... politia i-a dat amenda ca s-au deplasat degeaba... aerul conditiont fusese de 2 ori verificat la sesizarile ei si era in limite normale
toti vecinii mei stau de veghe cand cainele meu e singur..urla de si la 12-1 nopatea toti sunt treji..si a doua zi ne intreaba unde am fost fara caine..
o data mi-a zis vecina de dedsubt ca-i pare bine ca a racit cainele meu la plamani..imi venea sa o spanzur
cea mai urata faz: vecina mea nenorocita, stiind ca tatal meu e in spital f grav si auzind nuj de unde ca se simte f rau a indraznit sa vina la mine la usa sa-mi spuna condoleante.. imi venea sa o arunc de la balcon.. din fericire acum tata e bine..

cum m-am razbunat pe ea: ii chemama taxiuri pe numele ei...intr-o zi erau in fata la mine vreo 6-7 taxiuri..si dadeam si nr ei
alta data am sunat-o si i-am zis ca a castigat un cuptor cu microunde de la realitatea tv, sa se duca la televiziune sa-si ridice premiul lol
alta data am sunat-o de vreo 10 ori si ceream cu o anumita familie..pana mi-a raspuns barbatu si a zis ca o sa cheme politia, ca sunt nebuna

ce as vrea sa-i fac: vroiam sa-i comand o coroana de flori cu numele ei pe ea... sau un tort de cateva milioane..sau niste flori,dar care sa ajunga printr-un intermediar la mine..si ea sa le plateasca..dar mi-a fost frica sa nu faca asta infarct cand vede 2-3-5 milioane ... totusi nu sunt o criminala

sper sa se mute.. ii inchiriez eu camion... big_smile

cam asta cu vecinii mei.. din ce-mi amintesc acum

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#9 2008-05-15 15:40:18

ionela
Insomniac member

rotfl rotfl tare faza cu taxiurile...nu m-am gandit sa ii fac si eu asta administratorei...pacat ca nu ii stiu numarul de tel,dar daca ma chinui pe la informatii l-as afla...si i-as comanda ceva de mancare:))) rotfl rotfl de vreun milion asa.mor de ras,nu mai pot rotfl rotfl rotfl

#10 2008-05-15 15:41:05

cristinaV
Sr. member
Inregistrat: 2008-03-26

Foarte tare mihaela,si eu stau la bloc dar din fericire nu am avut si nu am probleme cu vecinii....

#11 2008-05-15 15:41:56

mihaela2289
Hero member

ionela, e usor sa-i afli numarul de tel, doar un apel la informatii..
ma bucur ca v-ati amuzat putin

www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!

#12 2008-05-15 15:42:26

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

mihaela2289 a scris:

eu nu as putea sa stau never la casa mai mult de o saptamana. in schimb as vrea sa stau la un duplex..
prostiile mele cu vecinii?? hhhi
cand eram mica alergam prin casa si saream coarda...vecina mereu venea la mama cu reclamatii
am crecut si mi-am luat caine..am inceput sa alerg dupa el
apoi bate si batea in teava pt muzica data tare..
mi-a trimis politia pe cap ca am aer conditionat si ea nu poata sa doarma... politia i-a dat amenda ca s-au deplasat degeaba... aerul conditiont fusese de 2 ori verificat la sesizarile ei si era in limite normale
toti vecinii mei stau de veghe cand cainele meu e singur..urla de si la 12-1 nopatea toti sunt treji..si a doua zi ne intreaba unde am fost fara caine..
o data mi-a zis vecina de dedsubt ca-i pare bine ca a racit cainele meu la plamani..imi venea sa o spanzur
cea mai urata faz: vecina mea nenorocita, stiind ca tatal meu e in spital f grav si auzind nuj de unde ca se simte f rau a indraznit sa vina la mine la usa sa-mi spuna condoleante.. imi venea sa o arunc de la balcon.. din fericire acum tata e bine..

cum m-am razbunat pe ea: ii chemama taxiuri pe numele ei...intr-o zi erau in fata la mine vreo 6-7 taxiuri..si dadeam si nr ei
alta data am sunat-o si i-am zis ca a castigat un cuptor cu microunde de la realitatea tv, sa se duca la televiziune sa-si ridice premiul lol
alta data am sunat-o de vreo 10 ori si ceream cu o anumita familie..pana mi-a raspuns barbatu si a zis ca o sa cheme politia, ca sunt nebuna

ce as vrea sa-i fac: vroiam sa-i comand o coroana de flori cu numele ei pe ea... sau un tort de cateva milioane..sau niste flori,dar care sa ajunga printr-un intermediar la mine..si ea sa le plateasca..dar mi-a fost frica sa nu faca asta infarct cand vede 2-3-5 milioane ... totusi nu sunt o criminala

sper sa se mute.. ii inchiriez eu camion... big_smile

cam asta cu vecinii mei.. din ce-mi amintesc acum

vai cat esti de tare lol ce-mi place lol
io nu prea am cu cine sa ma cert lol k am vecini k lumea, pot sa dau muzica tara la orice ora din zi si din noapte

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#13 2008-05-15 15:44:42

ionela
Insomniac member

mihaela2289 a scris:

ionela, e usor sa-i afli numarul de tel, doar un apel la informatii..
ma bucur ca v-ati amuzat putin

pai ziceam ca daca sun la informatii aflu...dar tot ii fac eu o bucurie pana plec in vacanta...rotfl rotfl am sa sun de pe fix,ca poate la mobil imi pastreaza aia nr si mi-o fac mie dupa...sau de pe fix pe fix,in speranta ca nu afiseaza nici un nr la ei...ma gandesc...rotflrotflrotflrotflrotflrotflrotflrotfl

#14 2008-05-15 15:45:40

Sea
Full member

Deja vecinii mei par niste printi!

#15 2008-05-15 15:48:13

mihaela2289
Hero member

ionela, poti suna de la un public, e mult mai ok... n-ai nicio belea si nu te deranjeaza nimeni... plus ca daca suni undeva unde se vede nr e bine ca acesta sa fie public

#16 2008-05-15 15:50:37

ionela
Insomniac member

adica sa imi iau cartela,nu? ca am si fix si as suna de pe el...dar ma tem sa nu afiseze nr.sau sunde pe mobil pe mobil cu nr ascuns si gata:))) rotfl

#17 2008-05-15 16:08:32

Sea
Full member

Ce conspiratii pe aici!
Ma bucur ca nu am avut probleme chiar asa de mari!

#18 2008-05-15 16:17:25

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

lol bun topicu'. eu stau la bloc, ca norocu' in 2 luni maxim ma mut la casa. da, vecinii pot fi o belea. adevaru' e ca nu am prea mari probleme cu ei, nici nu interactionez cu ei, mai deloc, mai ales ca niciodata nu am stat prea mult intr-un loc [ma mutam cu ai mei destul de des]. aici unde stau acum, stau de 7 ani si in afara de micile "imixtiuni in viata personala" nu am avut probleme cu vecinii. am o vecina, cea de vis-a-vis, de fiecare data cand ma intalnesc cu ea vrea sa stie ce gateste mama. nustiu e ciudata ea asa, da' e pasnica. sg problema e cand sunt plecati ai mei de acasa [cam des, ce-i drept] mai vine lumea pe la mine, da' suntem cuminti.. smile insa mereu cand se intorc ai mei se gaseste cineva sa dea raportul"a fost ala, a intrat ala, la 3 au venit din oras" lol noroc cu ai mei care nu iau in seama barfele si care oricum n-au nicio treaba cu cine vine si cine ce face la noi, cat timp suntem cuminti [ca sa o citez pe mama]. blocul meu si vecinii mei sunt obisnuiti:tipologia blocului muncitoresc:))vara, adunati pe banca in fata,cu mic cu mare, cu semintele, berile [ascunse asa putin, daca trece garda]si cartile de joc langa...

#19 2008-05-15 16:23:30

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

stau la bloc..si am vecini asa : cei de sub mine sunt niste mosi care se cearta numa la 6 dimineata, vis-a-vis e o nebuna care urla , deci chiar urla, toata ziua la copiii ei si aia plang, la blocu alaturat la parter are una ditai gradina unde a adunat toti cainii posibili din cartier si  striga in fiecare seara cu o voce pitigaiata "liiiitziiii hai la maaaamiiii sa iti dea papa" + mai are un copchil, si bonus bunica pe care i'as impusca pt ca le aud mereu discutiile despre jucarii..sa nu mai pun faptu ca nu pot sa tin si eu geamu deschis ca aud numa manele...diferite de la fiecare bloc... chhhhh viata la bloc !! sau cel putin la blocu meu.

Bună ! Arăți ca o curvă !

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.