|
Nu esti logat.
Viata la bloc/viata la casa#1 2008-05-15 15:08:37
Viata la bloc/viata la casaIaca si topicu'. Offline #2 2008-05-15 15:14:44
Re: Viata la bloc/viata la casacand eram mai mica faceam inundatii dar fara sa vreau...de multe ori nu curgea apa calda si lasam deschiz cu buretele pt vase pe scurgere...si uite asa batea vecinul la usa la 7 dim ca-l ia apa )acum la iasi ma streseaza administratora ca ascund tigari in lift ca fumez la geam(eu la 4 ea la 2) si i se duce scrumul in balcon...niste aberatii...ne-a mai chemat politia la 5 dupa amiaza ca era muzica tare si noi nu aveam nici boxe ca nu le adusesem..multe tare. eu toata viata mea am stat la bloc...dar in vacanta de vara sau de care o fi o zbughesc la tara la bunici...e superb,nu se compara nici pe departe...deci mi-as dori mult de tot o casa pe pamant cu gradinita pt flori si livada. Ultima oara a fost editat de ionela (2008-05-15 15:17:12) Offline #3 2008-05-15 15:15:05
Re: Viata la bloc/viata la casapai am avut o baba dedesubt care batea in teava imediat ce dadeam muzica mai tare...tipa la mine daca scuturm presuri in balcon....a chemat politia cand ne-am mutat ca faceam prea multa galagie... noroc ca s-a mutat "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #4 2008-05-15 15:16:11
Re: Viata la bloc/viata la casaeu ador sa stau la bloc. acum stau la 10 si am o priveliste de vis. fac poze si va arat zilele astea ce priveliste am. muriti Offline #5 2008-05-15 15:17:03
Re: Viata la bloc/viata la casa
hai....omoara-ne "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-15 15:25:24
Re: Viata la bloc/viata la casaEu am avut cele mai mari probleme cu vecinii inainte sa ma amut. Era un bloc de garsoniere si era plin de pensionari care alta treaba nu aveau decat sa isi chinuie vecinii. De ex nu au vrut sa opreasca caldura 30 de min ca sa imi schimb caloriferele (era oct si erau peste 20 de grade afara). A fost ingrozitor! Offline #7 2008-05-15 15:26:35
sa si ajung acasa Offline #8 2008-05-15 15:37:05
Re: Viata la bloc/viata la casaeu nu as putea sa stau never la casa mai mult de o saptamana. in schimb as vrea sa stau la un duplex.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #9 2008-05-15 15:40:18
Re: Viata la bloc/viata la casatare faza cu taxiurile...nu m-am gandit sa ii fac si eu asta administratorei...pacat ca nu ii stiu numarul de tel,dar daca ma chinui pe la informatii l-as afla...si i-as comanda ceva de mancare:))) de vreun milion asa.mor de ras,nu mai pot Offline #10 2008-05-15 15:41:05
Re: Viata la bloc/viata la casaFoarte tare mihaela,si eu stau la bloc dar din fericire nu am avut si nu am probleme cu vecinii.... Offline #11 2008-05-15 15:41:56
Re: Viata la bloc/viata la casaionela, e usor sa-i afli numarul de tel, doar un apel la informatii.. www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #12 2008-05-15 15:42:26
vai cat esti de tare ce-mi place http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #13 2008-05-15 15:44:42
pai ziceam ca daca sun la informatii aflu...dar tot ii fac eu o bucurie pana plec in vacanta... am sa sun de pe fix,ca poate la mobil imi pastreaza aia nr si mi-o fac mie dupa...sau de pe fix pe fix,in speranta ca nu afiseaza nici un nr la ei...ma gandesc... Offline #14 2008-05-15 15:45:40
Re: Viata la bloc/viata la casaDeja vecinii mei par niste printi! Offline #15 2008-05-15 15:48:13
Re: Viata la bloc/viata la casaionela, poti suna de la un public, e mult mai ok... n-ai nicio belea si nu te deranjeaza nimeni... plus ca daca suni undeva unde se vede nr e bine ca acesta sa fie public www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!! Offline #16 2008-05-15 15:50:37
Re: Viata la bloc/viata la casaadica sa imi iau cartela,nu? ca am si fix si as suna de pe el...dar ma tem sa nu afiseze nr.sau sunde pe mobil pe mobil cu nr ascuns si gata:))) Offline #17 2008-05-15 16:08:32
Re: Viata la bloc/viata la casaCe conspiratii pe aici! Offline #18 2008-05-15 16:17:25
Re: Viata la bloc/viata la casabun topicu'. eu stau la bloc, ca norocu' in 2 luni maxim ma mut la casa. da, vecinii pot fi o belea. adevaru' e ca nu am prea mari probleme cu ei, nici nu interactionez cu ei, mai deloc, mai ales ca niciodata nu am stat prea mult intr-un loc [ma mutam cu ai mei destul de des]. aici unde stau acum, stau de 7 ani si in afara de micile "imixtiuni in viata personala" nu am avut probleme cu vecinii. am o vecina, cea de vis-a-vis, de fiecare data cand ma intalnesc cu ea vrea sa stie ce gateste mama. e ciudata ea asa, da' e pasnica. sg problema e cand sunt plecati ai mei de acasa [cam des, ce-i drept] mai vine lumea pe la mine, da' suntem cuminti.. insa mereu cand se intorc ai mei se gaseste cineva sa dea raportul"a fost ala, a intrat ala, la 3 au venit din oras" noroc cu ai mei care nu iau in seama barfele si care oricum n-au nicio treaba cu cine vine si cine ce face la noi, cat timp suntem cuminti [ca sa o citez pe mama]. blocul meu si vecinii mei sunt obisnuiti:tipologia blocului muncitoresc:))vara, adunati pe banca in fata,cu mic cu mare, cu semintele, berile [ascunse asa putin, daca trece garda]si cartile de joc langa... Offline #19 2008-05-15 16:23:30
Re: Viata la bloc/viata la casastau la bloc..si am vecini asa : cei de sub mine sunt niste mosi care se cearta numa la 6 dimineata, vis-a-vis e o nebuna care urla , deci chiar urla, toata ziua la copiii ei si aia plang, la blocu alaturat la parter are una ditai gradina unde a adunat toti cainii posibili din cartier si striga in fiecare seara cu o voce pitigaiata "liiiitziiii hai la maaaamiiii sa iti dea papa" + mai are un copchil, si bonus bunica pe care i'as impusca pt ca le aud mereu discutiile despre jucarii..sa nu mai pun faptu ca nu pot sa tin si eu geamu deschis ca aud numa manele...diferite de la fiecare bloc... chhhhh viata la bloc !! sau cel putin la blocu meu. Bună ! Arăți ca o curvă ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|