|
Nu esti logat.
Ciclul menstrual#1 2008-05-15 18:21:30
ciclul menstrualbuna ziua!sunt noua pe forum,am si eu o intrebare pt doctoressa.luna trecuta am avut ciclul normal,luna aceasta trebuia sa am ciclu pe data de 10 dar nu mi-a venit am intretinut relatii sexuale neprotejate dar nu a ejaculat.am facut 2 teste de sarcina si au iesit amandoua negative.este posibil sa fiu insarcina? Offline #2 2008-05-15 18:22:48
Re: ciclul menstrualla cate zile de la contactul neprotejat ai facut testul ? asteapta sa treaca macar 3 saptamani si mai fa unul Offline #3 2008-05-15 18:31:28
Re: ciclul menstrualdaca iti intarzie mai mult de 7 zile atunci poti sa-ti face pb Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea Offline #4 2008-05-15 19:13:20
Re: ciclul menstrualdaca ai facut testul la 7 zile de intarziere el a aratat rezultatul corect VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|