homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Yasmin, prima folie, intrebare, ingrijorare :)

#1 2008-05-15 20:34:42

lalashin
New member
Inregistrat: 2008-05-15

Yasmin, prima folie, intrebare, ingrijorare :)

Buna.

Am inceput sa iau pentru prima data anticonceptionale, Yasmin, pe care mi le-a prescris medicul meu. Am inceput prima folie pe 22 aprilie, in a doua zi de ciclu. Nu am facut sex in primele 7 zile deloc, dar pe data de 1 mai (dupa 10 zile de luat pastilute) am facut sex neprotejat. Am luat toate pastilele la ora fixa pana la sfarsitul blisterului, mai putin in a 7a sau a 8a zi(deci inainte de contactul neprotejat) in care am luat-o la intarziere de 6 ore (mai putin de 12, deci am inteles ca nu e o problema).

Acum sunt in a 3a zi de pauza si totusi nu mi-a venit menstra de privatie. Credeti ca ar trebui sa fiu ingrjorata? Mentionez ca anticonceptionalele le iau si pentru a-mi regla ciclul, care era extrem de neregulat si implica dureri mari. Oare faptul ca e primul blister nu mi-a reglat inca ciclul si poate sa-mi vina chiar in a 7a zi? Sau e posibil sa fiu insarcinata?

Multumesc anticipat  pentru raspunsuri smile

#2 2008-05-15 20:37:11

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

Re: Yasmin, prima folie, intrebare, ingrijorare :)

insarcinata nu esti.menstra apare in oricare din cele 7 zile de pauza

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3 2008-05-15 20:43:23

lalashin
New member
Inregistrat: 2008-05-15

Multumesc pentru raspuns smile
M-a indus in eroare prospectul in care scria ca menstra apare in 2-3 zile de pauza :">

#4 2008-05-15 20:43:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

asa scrie si in prospectul ac.mele si ca sa vezi imi vine in a4a zi smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.