|
Nu esti logat.
Probabil o intrebare prosteasca.....#1 2008-05-15 20:57:57
probabil o intrebare prosteasca.....ok....mi-e si jena sa intreb asa ceva....dar na,sunt mai disperata din fire:D.....am o ciupercuta la picior si am o crema si o lotiune care contine antibiotic...iau diane 35,este nevoie sa ma protejez suplimentar??si mai iau si un antialergic,dar am intrebat la farmacie si mi-a zis ca nu interactioneaza cu contraceptivul.....:oskyldig:sa nu va supere puerilitatea intrebarii:D singura mea satisfactie sunt dezamagirile mele,inseamna ca am avut iluzii foarte mari...(o.p.) Offline #2 2008-05-15 21:05:07
Re: probabil o intrebare prosteasca.....nu trebuie sa te protejezi suplimentar...chiar daca e cu antibiotic. nu le inghiti... Offline #3 2008-05-15 21:05:24
Re: probabil o intrebare prosteasca.....daca antialergicul ti s-a spus ca nu interactioneaza atunci nu-ti face griji ...numai in cazul in care inghiti crema ceea ce nu cred k e cazu;) poti sta linistita "The most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the "you" you love, well, that's just fabulous" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|