|
Nu esti logat.
Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?-3
#39 2008-05-16 13:32:03
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?nu ma refeream la desen tehnic "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #40 2008-05-16 13:48:08
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?fiti atenti: http://www.emo-kids.ro/ Offline #41 2008-05-16 14:01:54
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?emo my ass... no offence da la multi e asa de fatada...ca e cool! Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #42 2008-05-16 14:07:16
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?e si forum ...doamne chiar nu aveam ce face "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #43 2008-05-16 14:18:39
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?ma sperie copii aia...gata nu mai citesc "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline Publicitateloading...
#44 2008-05-16 14:45:25
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?
hai sa fim seriosi..cand o sa ajungi la facultate o sa razi ca ai avut de invatat la 7 materii..ai de invatat la 7 materii cate o pagina, max doua. si asta petru cultura generala. ce o sa faci la facultate cand ai de invatat 5 carti de 200 de pag intr-o saptamana ? (am vb la pers a doua ca mi s-a parut mai usor nu o lua personal ) http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #45 2008-05-16 15:05:32
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?io zic k nu are totusi prea mare legatura muzica cu comportamentul. are de a face cu felul de a te imbraca, cu acetele de teribilism specifice varstei (io la 12 13 ani aveam cercel in buza, si 2 3 lanturi la pantaloni si ma duceam la plaja in bocanci, dar eram in oricum numai trista nu ). http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #46 2008-05-16 16:46:59
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?m-am uitat si eu la site-u' ala.. sunt copii derutati mai mult sau mai putin Offline #47 2008-05-16 17:51:38
deci Offline #48 2008-05-16 18:27:45
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?bogdan, nu e aiurea k tre sa invatam 7 mii de materii in generala, dar e f aiurea felul in care sunt prezentate, pai plozii de acu au calc si net de la 5 6 ani, daca nu si mai devreme si normal k li se pare complet anapoda ce li se prezinta la scoala. si pentru generatia noastra era cat de cat fumat felul de prezentare a materiilor la scoala, dar mergea cat de cat. si e normal sa li se para nu stiu cum cand iau note mici k fac bot k ei nu pot sa invete (bine si am impresia k sunt si cam rasfatati) si k atare nici nu invata http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #49 2008-05-16 18:32:20
ce crezi ca eu am invatat am fost asa un as dar sistemu te poarta mai departe...ori cum ma deprima subiectu asta mai bine nul deschideam....in sf fiecare cu parerea lui ori cum ce nas da sa fiu dinou in generala.....la liceu numi place e naspa sunt intr-o calsa care suntem 5-9 copi de la inceputu orelor Offline #50 2008-05-16 18:41:34
moama si io era super tare atunci aveam cea mai handicapata clasa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #51 2008-05-16 18:50:48
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?mama mie imi spui ca era directoru in fiecare zi la noi in clasa.....ma distram cu fetele alergam ca nebunii........waaaaaaaaaaaaaa ((((( vreau dinou Ultima oara a fost editat de yoo_bogdan89 (2008-05-16 18:51:08) Offline #52 2008-05-16 18:51:08Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?Stiti cum e, la varsta adolescentei fiecare vrea sa apartina unui grup si tuturor le e frica sa fie diferiti. Eu am trecut printr-o perioada de genul asta cativa ani buni pana cand la un moment dat m-am trezit si m-am intrebat "Wtf am I doing???" Totul tine de teribilism, parerea mea...si eu ma gandeam foarte des la sinucidere, recunosc..mi se parea ca viata mea nu e destul de buna, ma nemultumeau parintii, scoala...prietenii...ma uitam la ceilalti cat erau de fericiti si eu aveam zile cand nici nu vroiam sa ies din casa...si da, e foarte simplu sa iti pierzi controlul mai ales daca esti inconjurat de oameni care spun "Lasa ca si noi am fost la varsta lor si nu am facut ce fac ei"...din pacate asta nu ajuta ci te face sa te simti si mai izolat, si mai neinteles...stiti cum e? e ca si cum ai sta intr-o camera plina de persoane cunoscute si ai incerca sa spui ceva si nimeni nu iti da atentie si incerci in continuare si nimic si intr-un final ajungi sa tipi si toti te ignora in continuare. Atunci ai senzatia ca viata ta va fi mereu asa, ca nimic n-o sa se schimbe, ca o sa fii mereu mic/a...cat despre curentul emo, nu stiu ce sa spun, mie mi se par doar niste pusti care incearca sa atraga atentia prin freza, pierce-uri, mod de a se imbraca etc...ma uit la ei si imi par toti trasi la xerox cand ii intalnesc pe la gurile de metrou sau prin parcuri... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #53 2008-05-16 19:07:14
nu ai jignit pe nimeni...cred oricum, depinde ce intelegi prin rocker..pentru ca si roockeri sunt persoane normale , doar ca le place muzica rock..eu recunosc ca imi place acest gen de muzica.. cand aud madonna ,sau timberlake sau britney imi vine sa vomit...dar nu zic ca toti cei ce asculta muzica asta sunt peroane fitoase , cu ochelari de musca P urasc ochelarii aia), etc...da, sunt rockerita, dar lucrez intr-o firma multinationala, ma imbrac normal, vorbesc normal, dar la birou, ascult la casti rock
cand era la liceu, voiam sa fiu in generala. cand eram la facultate voiam sa fiu la liceu..si acum lucrez si vreau la facultate.. este normal. cand pierdem ceva ne da seama cat de mult tinea la acel ceva http://www.youtube.com/watch?v=NFwKpqXnLcI Sex on fire Offline #54 2008-05-18 11:08:03
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?am intrat pe un site cu avatare si avea acolo categorie de emo din asta...dar ce desene sunt acolo nu are nimic a face cu emotia..e scranteala la minte si libertate prost inteleasa sau mai bine zis democratie prost inteleasa...ce pe vremea lu Ceausescu era asa?...cand de abia asteptai la tv sa vezi desene animate frumoase nu ca astea de acum si cand jucai sotrinul si ratele si vanatorii pana in clasa a 10-11...alea vremuri si copii emotionali...sa traiesti emotia nu sa te slutesti si sa te schimonosesti in halul asta...si pe vremea aia erau copii care sufereau aveau necazuri dar erau la fel cu ceilalti copii nu se dadea cu negru pe fata si isi impungeau fetele gingase cu mii si mii de fieroaice..ca sa arati ce?...mooama ce bataie i-as trage daca as avea la usa asa ceva...astia sunt viitorii ratati care dau in cap si violeaza nu suferinzi...si noi eram rockeri depeche-isti raperi dar nu aratam in felul asta...maxim o pleata pe cap si 2 perchi de blugi desenate cu pixul...dar asa?...si nu isi lua nimeni viata...nu curentul e de vina ci ceva lipsa in tartacutza aia si asa seaca...si mai ales parintii care ii arunca pe lumea asta fara sa stie sa fie responsabili in cresterea acestor specimene N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #55 2008-05-18 11:58:29
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?as i said before .. emo my ass... off topic: mica...guns de la avatarul tau e de la arme sau celbrii Guns'n'roses" Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline #56 2008-05-18 12:04:25
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?la cati draci mi-au facut tiganii aia azi e de la guns adica arme cat mai multe arme cu foc automat...dar imi plac la nebunie si piesele Guns-ilor N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #57 2008-05-18 12:06:57
Re: Andrada - emo kid - sinucidere la 12 ani o fi datorita curentului emo?ca vb de emos...aucu mi-au intrat doua in magazin..nu au mai mult de 14-15 anisori. Cine rade la urma....gandeste mai incet Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|