homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Faze nasoale

#1 2006-09-03 11:25:11

sanca
Hero member
Inregistrat: 2005-09-13

Faze nasoale

Citeam subiectul cu muzica pe care am vrea sa facem dragoste si am gasit acolo povestioara nashirei.. si m-am gandit ca ar fi interesant sa povestim faze nasoale patite de noi si nu numai.. poate si pentru ca eu as avea o gramada de povestit! ma si bufneste rasul cand ma gandesc la cate faze idioate s-au intamplat.. una beton a fost cand eram la el intr-o zi si ne pusesem cica sa facem nani.. si el ma tot asigura ca ai lui nu intra la el in camera cand e cu o fata.. si eram noi in toiul actiunii cand suna telefonul.. nu-l bagam in seama..ca de.. are cine raspunde si la un moment dat intra maica-sa peste noi vroia urgent un PIX..vroia sa noteze ceva.am crezut ca intr-u sub pat in momentul ala..faza tare a fost cand intr-un final mi-am facut curaj si am iesit. masa imi zice:"scuza-ma ca nu v-am lasat sa va dragaliti!"rotfl Apoi.. eram la tara..si a sarit matza pe noi in timp ce.. bine ca n-am urlat ca dincolo erau parintii mei!lol

apoi o a treia faza celebra de-a dreptu e sticla de motorina.. eram la tara la mine 2 cupluri.. eu cu fostu si inca o prietena buna cu prietenul.. toate bune si frumoase si vrem sa facem gratar.. eram doar noi 4 pe acolo.. era o dimineata cam ploioasa si na.. ne tot codeam sa facem sau nu.. ceilalti 2 au iesit sa vada ce si cum e pe afara daca e de gratar sau nu... si eu cu fostu am ramas in casa.. intelesesera ceilalti 2 pt ce.. va dati si voi seama si am zis ca iesim si noi mai incolo putin. astia intre timp sa nu se plictiseasca or zis sa faca focul numa ca lemnele erau cam umede si stiau ca pe undeva e o sticla cu motorina locul careia i-l stia doar fostu se pare..si prietena mea isi face curaj.. deschide usa la camera ne striga.. el ii striga"IESI!"..ea "da numa putin zi.. unde e sticla cu motorina!" el. iarasi IESi! si asa am tinut-o cateva replici la rand... eram exact in toiul actiunii.. si ei ii ardea de sticla de motorina! de atunci seara ii mai sunam si daca era mai tarziu si era vreo sansa sa-i deranjam de la... primul lucru intrebam de sticla cu motorina!smile

eu cam atat mi-am adus aminte!
va pup

Daria Ioana - 06.08.2010

#2 2006-09-03 11:50:41

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

Re: Faze nasoale

Eu doar una imi amintesc...
Eram la iubitu' meu in camera, faceam iubire ziua in amiaza-mare, eu peste el, inveliti (asta e partea buna)! Si, fara sa bata la usa, fara niciun avertisment, intra fra-su in camera sa-si caute sosete!!!! si n-avea nicio treaba.... si-a dat seama ce facem noi acolo... si-a vazut de treaba cat timp noi am stat cu dansa-ntra-nsa tongue , a plecat si ne-am vazut de treaba mai departe big_smile ! Nu eram prea usor de intimidat!

#3 2006-09-03 12:21:11

babymik
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2006-07-28

Sunt 10 ani de cand mi'am inceput activitatea sexuala dar mi'aduc aminte k cele mai groaznice amintiri de genu' le am din perioada in care eram ink virgina shi de cate ori ne intalneam shi era loc...pur shi simplu ne innebuneam unu pe altu..Asha k..intr'o zi ne'am dus la el la garsoniera unde nu statea nimeni dar cand eram noi mai innebunitzi a aparut bunicasa rotfl asha k am inceput sa alerg pe jumatate dezbracata shi m'am oprit in balcon de unde n'am ieshit pana n'a plecat la insistentzele lui care aproape a dat'o afara rotfl2 A doua intamplare tot cu el...da' de data asta la mine...m'a luat de la liceu..am ajuns acasa..eram singura...nu ar fi trebuit sa vina nimeni...asha k am inceput noi...cand...stupefactzie...intra mama in casa shi ne gaseshte  unu peste altu, eu numa' in chilotzi rotfl2 asta e cea mai groaznik intamplare a mea rotfl am zis k mor..iar el n'a mai dat ochii cu ea nush cat timp...rotfl

Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today...

#4 2006-09-03 12:27:52

dragutza_14
New member
Inregistrat: 2006-07-23

babymik,dar aqm kti ani ii?sunt mai curioasa d fel

#5 2006-09-03 12:30:09

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

loloi.hahahaahaha big_smile nu mai pot d ras,tare faza cu pixu si cu motorina.yo imi amintesc d 2 faze.eram la el si noi k oamenii faceam sex(dragoste) tongue asa,si nushu cum de intra mama  lui in camera(eu eram peste babi dar cu patura pusa p noi),apoi el cnd  a vz si auzi-o p socrela mea i-a zis "nu nu nu nu intra, suntem indecenti",a iesit mama lui din camera(deschiseses nuami un pik usa)apoi am inceput s radem amn2,mai mult yo..dar apoi ne-am continuat "treaba".
a2a faza a fost al el dar p hol si eram singuri acsa.ushu cum am vrut s sar in bratele lui si s imi cuprind picioarele d mijlokul lui si saracu nu a stiut c vreau eu s fac,s-a dezechilibrat si am cazut amn2 p gresie,eu tzin minte k am cazut p"moale"(adik p el) si m-am lovit un pik la cot.eu le pot spune faze haioase nu chiar nasole..uite k mai mi-am adus aminte.eram la el si a sunat telu in sufragerie(fixu) si s-a dus s rasp era o amika de-a noastra parca sa un tip nu ami stui in fine, si apoi eu ma duk la el iar fotoliul in care statea era cu spatele la usa din hol si m-am dus in spatele fotoliului si am asteptatt pan a aterm d vb apoi m-am lasat jos un pik si cnd a term d vb am sarit d acolo si l-m speriat...a inceput s tzipe k o fata smile) vb vine k o fata,sau i-am dat chilotii jos in balkon si cred k era vreun vecin alaturi rotfl

apropos am uitat s mai scriu cva,la faza cu cazutu dupa c am cazut amn2 a zis cva d genu k data viitoare s anunt cnd vreau s fc chestii d genu asta .smile

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-03 12:39:50)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

Publicitate

loading...

#6 2006-09-03 12:37:39

sanca
Hero member

my mistake..trebuia sa pun titlu faze haioase.. nu nasoale... eu la astea m-am referit,,acum intelegeti voi!smile si eu mai am unele care pot fi povestite.. se intampla multe..mai ales intr-o relatie de lunga durata. tare faza cand a-ti cazut amandoi! saracu!smile

Daria Ioana - 06.08.2010

#7 2006-09-03 12:41:02

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

misto fazele rotfl2
eu eram la munte, cu parintii mei, cu pretenu, cu vara`mea si pretenu ei si parintii ei. si stateam noi tineretu in camera. si am facut noi ce-am facut si pana la urma eu cu pretenu ne-am dus la baie sa facem prostii. toate bune si frumoase pana cand la un moment dat intra maica`mea cu parintii lu vara`mea. si vb ei ce vb cu vara`mea, de mine li s-a zis k sunt pe afara, cnad ii vine lu matusa`mea ideea sa vada cum e baia si deschide usa. noroc k am apucat sa tinem de usa sa nu ne vada k eram dezbracati lol

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#8 2006-09-03 12:45:16

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

smile)) hihihihi pai si nu a zs dc naiba nu se deschide usa sau si-a dat seama k sunteti acolo?aptopo numele topikului nu se poate schimba in faze haioase?nu k m-ar deranja si asa da deh..

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#9 2006-09-03 12:52:26

sanca
Hero member

nu cred ca se poate ca m-am tot uitat pe aici ce si cum... blue_elf daca gasesti zi si mie..chiar imi pare rau nu stiu ce-o fost in capu meu!smile deadrose...si nu si-a dat nimeni seama?! de ce erati voi in baie impreuna si tineati de usa?! mai mai..:smile

Daria Ioana - 06.08.2010

#10 2006-09-03 13:04:20

babymik
Full member
De la: Constanta
Inregistrat: 2006-07-28

dragutza_14 acum am 27 jumate smile scuze de intarziere tongue

Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today...

#11 2006-09-03 15:13:25

deadrose
Banat

pai si-au cam dat seama lol

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#12 2006-09-03 16:01:37

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

mah, atunci m-am simtit penibil. dar acum e funny.
mai am o faza: era ziua de dinainte de marea noapte. si eu cu du-du mergem intr-o camera, sa imi faca coditze. si in touul "muncii" intra unchi-su (dumnezeu sa-l odihneasca). si intra, ne vede, dar iese repede. peste o sec (dupa ce a procesat) intra iar si cica: voi ce faceti, ma, aici? a fost funny faza.
alte faze "nasoale" sau "funny" nu mai imi amintesc. daca imi vine ceva in minte vin si zic. ca doar sunt clownul vostru tongue big_smile

Nobody home

#13 2006-09-03 16:05:14

sanca
Hero member

multumim nashira! doar tu ai zis "Hai sa radem putin! de Nashira" tongue

Daria Ioana - 06.08.2010

#14 2006-09-03 16:15:26

kissgirl
New member
Inregistrat: 2006-07-31

smile
faze haioase..
eram la el..faceam d'alea d'alea tongue si deodata se aude cum cineva deschide usa de la intrare.. ne-am speriat .. pentru k parintii lui nu aveau cum sa fie..erau plecati din orash.. in 10 secunde eram imbracati.. si prietenul meu are in camera k un ornament asa..ceva de fier..a luat-o in mana si s-a dus pe hol sa vada cine era... lol cautam si eu prin camera un obiect mai dur..dar n-a fost nevoie..era doar bunica'sa..kre k de obicei vine neanuntata.. am ras aman2... in timp ce bunica'sa il intreba ce face cu aia in mana...

o alta faza a fost la o petrecere... unde si eu dracushor..m-am imbracat cat de sexy se putea..si prietenul meu..nah..i-au venit gargaunii la cap..vroia si el.. nu k io n-as fi vrut... problema e k am luat toata casa la cercetat sa gasim si noi un locusor..toate camerele erau ocupate.. nu mai ramasese decat incaperea mare unde era petrecerea..bucataria.. si o baie de serviciu... lol da da, acolo ne-am dus... numai k spatiul era atat de mic.. incat abia aveam loc aman2.. si pentru k tot se perindau oameni p'acolo..k sa nu mai fim deranjati..am tras cat am putut o masina de spalat in usa.. doar asa k sa nu fim deranjati..si in plus masina de spalat ..e buna in astfel de situatii.. big_smile

cea mai recenta este acum o saptamana..cand intr-o sambata seara..dupa c am iesit dintr-un club..ne-am plimbat putin..am mai vorbit..si am ajuns intr-o scara unde am zis sa fumam o tzigara..dupa kre sa ne intoarcem.. ne-am sarutat putin..nah..cat se poate face intr-un astfel de loc..si o baba idioata..din scara vecina..dupa c se uita la noi ceva timp..incepe sa tzipe k idioata.. "maik..nu va e rusine..copii tineri ce sunteti..ce faceti acolo? e pacat maik.. " ne-a bufnit rasul pe aman2..k de obicei...

#15 2006-09-03 16:42:52

alinutza_alina
New member
De la: ploiesti
Inregistrat: 2006-07-27

mi se par interesante fazele haioase ...sa va spun si eu dar  nu prea imi vin mult in minte big_smilebig_smilebig_smile:
deci....prima faza a fost prima data cand am facut noi dragoste... big_smilebig_smilebig_smile asha.... am facut noi dragosta apoi dus si....ce ii venise baiatului meu in gand sa fac baie cu el in spuma etc ...in fine i-am zis ca nu fac "am facut dus".... in timp ce face el baie ma cheama eu eram in dormitor la el acasa... ma duc eu in baie sa vad ce vrea ...cand aud cheia in usa....si nu se putea deschide de afara..eu speriat (eram imbracata) el nu se deranja sa se imbrace...am fugit in dormitor la calculator....apoi vine el la mine "pana m-am dus eu la usa a plecat cine era" apoi auzisem iar... era mami lui ...iar el primul gand a fost sa-i zica "ce cauti acasa?" va dati seama cum sa simtit mami lui?? rotfl  eu ma facusem rosie galbena albastra verde...toate culorile.. big_smilebig_smilebig_smile
   hmmm ce faza sa mai zic au fost mai multe odata a venit sormea acasa cand eram noi in plina actiune si el sa dus repede la geam sa se incheie la nasturi in timp ce eu stateam in fata cutiei de prez..
  mai sunt faze dar...nu imi aduc pe moment aminte big_smilebig_smilebig_smile

Ultima oara a fost editat de alinutza_alina (2006-09-03 19:12:43)

#16 2006-09-03 21:31:55

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Peste toata lumea a intrat cineva cand era in actiune...si toata lumea s-a reapucat de treaba. Cum nu puteam sa nu fac parte din club, va povestesc si eu. Eram la el acasa, singuri, era noapte, ai lui la cineva. Tocmai plecasera. Nu-mi incepusem viata sexuala inca...dar pusesem pernele de la canapea jos si ne infierantam unul pe altul. Si a inceput sa ma dezbrace. Si asa am ajuns eu in chiloti, el in chiloti. Cand auzim ca se deschide usa. Vocea alor lui. Repede, imbraca-te, dar el imi zice ca nu intra ai lui la el in camera fara sa bata. Aveam lumanari pe jos, muzica romantica in surdina...si am zis ca daca tot nu intra nimeni nu mai iau si bluza pe mine, raman in pantaloni si sutien. Stam noi putin, nu intra nimeni si ne apucam iar de giugiulit. Cand bate cineva la usa si baga capul. Era mama lui. Si il intreaba: "Ce faci? Am venit." El statea in cot cu fata spre mine si spre usa, eu eram cu fata in sus. Dupa vreo 5secunde in care a asteptat raspuns, ma vede intr-un sfarsit si pe mine, ingaima un  "Ma scuzati." si iese. Noi, normal, ne-am continuat activitatea big_smile
N-am iesit din camera aia pana n-am fost sigura ca au adormit si am zis ca nu mai trec pe el cateva zile, dar a doua zi nu stiu cum s-a nimerit sa se intoarca acasa cand eram eu cu baiatul meu in fata blocului la el si am incercat sa ma ascund, dar nu aveam unde si mi-a si vazut intentia...si din ziua aia 2saptamani n-am mai trecut pe la el big_smile

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#17 2006-09-03 21:38:06

Diana
Sr. member
Inregistrat: 2006-03-23

Ah, am uitat de faza cu tata! Eram la mine si eu stau la casa. Ai mei la munca, singurica. Ne facem noi treaba (de data asta pana la capat) si intra, isi face dus, intru si eu. Si il invit sa mi se alature. El nu, ca trebuie sa plece, are treaba, nu stiu ce. Cand era el langa mine in prosop (eu in cada) si ma rugam de el, aud masina. Il trimit in camera, se uita, vede ca e tata, sar din cada si nu stiu cum ne-am imbracat asa repede de am avut timp sa dau si drumul la apa din cada. Si cand a intrat tata s-a dus baiatul meu sa dea noroc cu el, tata vb cu el, dar el statea numai cu capul in pamant si ziceai ca in vocabularul lui nu mai existau decat "da" si "nu". Apoi a zis ca nu s-a mai simtit asa prost niciodata...noroc ca nu mi-a acceptat invitatia. Ah, si ca nu si-a udat si parul cum face de obicei cand face dus...

Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp

#18 2006-09-03 22:56:03

deadrose
Banat

de revelion, bausem ceva mai mult si nu stiu cum am ajuns noi in debara. nu am apucat sa facem nimic k am dat de niste pungi cu chipsuri. la cateva zile mi-au spus si mie k eu nu mai tineam minte.
alta faza. eu cu pisi eram dadace pt sora`mea, maica`mea fiind plecata pe nush unde. adoarme sora`mea facem noi prosti, si dupaia ne ducem la tv(in sufragerie unde e usa tot timpu deschisa). da ne`a venit iar chef si am inceput sa ne dezbracam pe ici pe colo eu eram in sutien el fara bluza si eram desfacuti la pantaloni.  si auzim cheia in usa. ne-am imbracat repede, da nu am apucat sa ne mai inchidem si la pantaloni. vine maica`mea, face cunostinta cu el k nu-l stia se uita asa mai ciudat la noi. dupaia s`a dus sa se schimbe si mi-a zis k se auzeau niste catarame pe acolo lol

#19 2006-09-03 23:23:42

orchid_girl
Full member
De la: cloud no.9
Inregistrat: 2006-08-30

peste toata lumea a intrat cineva in timp ce.....nici eu nu fac exceptie!singura diferenta e ca noi nu ne'am continuat "programul".
era intr'o seara cand dupa ce ne'am uitat la televizor eu,el si mami meu si dupa ce i'am spus noapte buna lui mami,ne'am luat noi iubitzeii si ne'am dus in my room si bineinteles beep.......
mama nu intra de obicei in camera cand sunt cu el si daca o face bate la usa.totusi...ea se duce la culcare dar realizeaza ca a uitat sa'mi dea ceva pentru scoala.se trezeste,bate la usa...ii zic sa nu intre,dar nu aude si deschide usa.in camera intuneric,el peste mine si eu:NU INTRA!....mama:CE?(in timp ce cauta intrerupatorul ca sa aprinda lumina- noroc ca era somnoroasa si i'a luat cam mult sa'l gaseasca smile...si atunci eu nervoasa urlu:IESI AFARA!....ooops
anyway...dupa toata intamplarea ...ce sa mai faci ca al meu era crispat!....dar ce'o sa zica oare?...cum mai dau ochii cu ea?......a doua zi parca nimic nu se intamplase smile...am vb cu mami si si'a cerut scuze ca a intrat asa,dar nu a auzit cand i'am zis sa nu intre smile.......
aaaa....mi'a zis sa stau linistita ca e ceva normal.si pe ea la randul ei a prins'o mama,deci stie cum e smile

Ultima oara a fost editat de orchid_girl (2006-09-03 23:24:21)

so in love ...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.