|
Nu esti logat.
Faze nasoale#1 2006-09-03 11:25:11
Faze nasoaleCiteam subiectul cu muzica pe care am vrea sa facem dragoste si am gasit acolo povestioara nashirei.. si m-am gandit ca ar fi interesant sa povestim faze nasoale patite de noi si nu numai.. poate si pentru ca eu as avea o gramada de povestit! ma si bufneste rasul cand ma gandesc la cate faze idioate s-au intamplat.. una beton a fost cand eram la el intr-o zi si ne pusesem cica sa facem nani.. si el ma tot asigura ca ai lui nu intra la el in camera cand e cu o fata.. si eram noi in toiul actiunii cand suna telefonul.. nu-l bagam in seama..ca de.. are cine raspunde si la un moment dat intra maica-sa peste noi vroia urgent un PIX..vroia sa noteze ceva.am crezut ca intr-u sub pat in momentul ala..faza tare a fost cand intr-un final mi-am facut curaj si am iesit. masa imi zice:"scuza-ma ca nu v-am lasat sa va dragaliti!" Apoi.. eram la tara..si a sarit matza pe noi in timp ce.. bine ca n-am urlat ca dincolo erau parintii mei! Daria Ioana - 06.08.2010 Offline #2 2006-09-03 11:50:41
Re: Faze nasoaleEu doar una imi amintesc... Offline #3 2006-09-03 12:21:11
Re: Faze nasoaleSunt 10 ani de cand mi'am inceput activitatea sexuala dar mi'aduc aminte k cele mai groaznice amintiri de genu' le am din perioada in care eram ink virgina shi de cate ori ne intalneam shi era loc...pur shi simplu ne innebuneam unu pe altu..Asha k..intr'o zi ne'am dus la el la garsoniera unde nu statea nimeni dar cand eram noi mai innebunitzi a aparut bunicasa asha k am inceput sa alerg pe jumatate dezbracata shi m'am oprit in balcon de unde n'am ieshit pana n'a plecat la insistentzele lui care aproape a dat'o afara A doua intamplare tot cu el...da' de data asta la mine...m'a luat de la liceu..am ajuns acasa..eram singura...nu ar fi trebuit sa vina nimeni...asha k am inceput noi...cand...stupefactzie...intra mama in casa shi ne gaseshte unu peste altu, eu numa' in chilotzi asta e cea mai groaznik intamplare a mea am zis k mor..iar el n'a mai dat ochii cu ea nush cat timp... Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today... Offline #4 2006-09-03 12:27:52
Re: Faze nasoalebabymik,dar aqm kti ani ii?sunt mai curioasa d fel Offline #5 2006-09-03 12:30:09
Re: Faze nasoaleloloi.hahahaahaha nu mai pot d ras,tare faza cu pixu si cu motorina.yo imi amintesc d 2 faze.eram la el si noi k oamenii faceam sex(dragoste) asa,si nushu cum de intra mama lui in camera(eu eram peste babi dar cu patura pusa p noi),apoi el cnd a vz si auzi-o p socrela mea i-a zis "nu nu nu nu intra, suntem indecenti",a iesit mama lui din camera(deschiseses nuami un pik usa)apoi am inceput s radem amn2,mai mult yo..dar apoi ne-am continuat "treaba". Ultima oara a fost editat de blue_elf (2006-09-03 12:39:50) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline Publicitateloading...
#6 2006-09-03 12:37:39
Re: Faze nasoalemy mistake..trebuia sa pun titlu faze haioase.. nu nasoale... eu la astea m-am referit,,acum intelegeti voi! si eu mai am unele care pot fi povestite.. se intampla multe..mai ales intr-o relatie de lunga durata. tare faza cand a-ti cazut amandoi! saracu! Daria Ioana - 06.08.2010 Offline #7 2006-09-03 12:41:02
Re: Faze nasoalemisto fazele http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #8 2006-09-03 12:45:16
Re: Faze nasoale)) hihihihi pai si nu a zs dc naiba nu se deschide usa sau si-a dat seama k sunteti acolo?aptopo numele topikului nu se poate schimba in faze haioase?nu k m-ar deranja si asa da deh.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #9 2006-09-03 12:52:26
Re: Faze nasoalenu cred ca se poate ca m-am tot uitat pe aici ce si cum... blue_elf daca gasesti zi si mie..chiar imi pare rau nu stiu ce-o fost in capu meu! deadrose...si nu si-a dat nimeni seama?! de ce erati voi in baie impreuna si tineati de usa?! mai mai..: Daria Ioana - 06.08.2010 Offline #10 2006-09-03 13:04:20
Re: Faze nasoaledragutza_14 acum am 27 jumate scuze de intarziere Dream as if u`ll live forever...Live as if u`ll die today... Offline #11 2006-09-03 15:13:25
Re: Faze nasoalepai si-au cam dat seama http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #12 2006-09-03 16:01:37
Re: Faze nasoalemah, atunci m-am simtit penibil. dar acum e funny. Nobody home Offline #13 2006-09-03 16:05:14
Re: Faze nasoalemultumim nashira! doar tu ai zis "Hai sa radem putin! de Nashira" Daria Ioana - 06.08.2010 Offline #14 2006-09-03 16:15:26
Re: Faze nasoale
Offline #15 2006-09-03 16:42:52
Re: Faze nasoalemi se par interesante fazele haioase ...sa va spun si eu dar nu prea imi vin mult in minte : Ultima oara a fost editat de alinutza_alina (2006-09-03 19:12:43) Offline #16 2006-09-03 21:31:55
Re: Faze nasoalePeste toata lumea a intrat cineva cand era in actiune...si toata lumea s-a reapucat de treaba. Cum nu puteam sa nu fac parte din club, va povestesc si eu. Eram la el acasa, singuri, era noapte, ai lui la cineva. Tocmai plecasera. Nu-mi incepusem viata sexuala inca...dar pusesem pernele de la canapea jos si ne infierantam unul pe altul. Si a inceput sa ma dezbrace. Si asa am ajuns eu in chiloti, el in chiloti. Cand auzim ca se deschide usa. Vocea alor lui. Repede, imbraca-te, dar el imi zice ca nu intra ai lui la el in camera fara sa bata. Aveam lumanari pe jos, muzica romantica in surdina...si am zis ca daca tot nu intra nimeni nu mai iau si bluza pe mine, raman in pantaloni si sutien. Stam noi putin, nu intra nimeni si ne apucam iar de giugiulit. Cand bate cineva la usa si baga capul. Era mama lui. Si il intreaba: "Ce faci? Am venit." El statea in cot cu fata spre mine si spre usa, eu eram cu fata in sus. Dupa vreo 5secunde in care a asteptat raspuns, ma vede intr-un sfarsit si pe mine, ingaima un "Ma scuzati." si iese. Noi, normal, ne-am continuat activitatea Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #17 2006-09-03 21:38:06
Re: Faze nasoaleAh, am uitat de faza cu tata! Eram la mine si eu stau la casa. Ai mei la munca, singurica. Ne facem noi treaba (de data asta pana la capat) si intra, isi face dus, intru si eu. Si il invit sa mi se alature. El nu, ca trebuie sa plece, are treaba, nu stiu ce. Cand era el langa mine in prosop (eu in cada) si ma rugam de el, aud masina. Il trimit in camera, se uita, vede ca e tata, sar din cada si nu stiu cum ne-am imbracat asa repede de am avut timp sa dau si drumul la apa din cada. Si cand a intrat tata s-a dus baiatul meu sa dea noroc cu el, tata vb cu el, dar el statea numai cu capul in pamant si ziceai ca in vocabularul lui nu mai existau decat "da" si "nu". Apoi a zis ca nu s-a mai simtit asa prost niciodata...noroc ca nu mi-a acceptat invitatia. Ah, si ca nu si-a udat si parul cum face de obicei cand face dus... Razboiul sexelor este singura conflagratie mondiala in care combatantii celor doua tabere dorm noapte de noapte in acelasi pat - Quentin Crisp Offline #18 2006-09-03 22:56:03
Re: Faze nasoalede revelion, bausem ceva mai mult si nu stiu cum am ajuns noi in debara. nu am apucat sa facem nimic k am dat de niste pungi cu chipsuri. la cateva zile mi-au spus si mie k eu nu mai tineam minte. http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #19 2006-09-03 23:23:42
Re: Faze nasoalepeste toata lumea a intrat cineva in timp ce.....nici eu nu fac exceptie!singura diferenta e ca noi nu ne'am continuat "programul". Ultima oara a fost editat de orchid_girl (2006-09-03 23:24:21) so in love ... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|