|
Nu esti logat.
Sangerare la o saptamana dupa ciclu#1 2008-05-16 16:41:03
Sangerare la o saptamana dupa cicluVa rog din suflet ajuta-ti-ma. Sunt foarte stresata. Ultima oara a fost editat de sophie81 (2008-05-16 16:42:32) Offline #2 2008-05-16 18:43:14
Re: Sangerare la o saptamana dupa ciclusophie nu te panica.cred ca este spotting si poate sa apara cand iei ac. mai ales ca esti si la inceput.sfatul meu este sa mergi la medic daca sangerezi peste pastile si luna care vine sa scgimbi contraceptivele. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-19 17:14:02
Re: Sangerare la o saptamana dupa ciclueu am lasat conceptionalele de aproape 3 luni si mi sa dereglat ciclul si imi vine aproape 2 saptamani Offline #4 2008-05-19 17:16:28
Re: Sangerare la o saptamana dupa cicludar dupa actul sexual am scurgeri de sange.ce ar trebui sa fac? Offline #5 2008-05-19 17:17:54
Re: Sangerare la o saptamana dupa cicluratuska editeaza primul mesaj k o sa iei warn... Sa nu te astepti sa te salut! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-22 20:01:44
Re: Sangerare la o saptamana dupa ciclubuna..am si eu o nelamurire.am luat acum 5 zile pilula de urgenta: postinor 2. azi am sangerat si nu inteleg de ce pentru ca mi-a venit menstruatia saptamana trecuta.pe prospect scrie ca daca dupa administrare in perioada de 7 zile de pauza ce urmeaza contraceptiei hormonale regulate, sangerara menstruala nu apare,trebuie exclusa posibilitatea unei sarcini.si daca mi-a venit ce inseamna? va rog sa ma lamuriti daca puteti Offline #7 2008-05-22 21:11:44
Re: Sangerare la o saptamana dupa ciclusangerezi din pricina postinorului se mai intampla! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|