|
Nu esti logat.
Defectele noastre in ochii lui-5#77 2008-05-17 14:56:59
Re: defectele noastre in ochii luil-am intrebat si eu p al meu,ce nu-i place la mine,chiar aseara.a zis k fizic nu-mi gaseste defecte... dar nu-i place k trantesc usile si k injur in baie k nu vine apa calda si k ma supar dak nu-mi rasp la mesaje i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #78 2008-05-17 14:59:49
Re: defectele noastre in ochii luiin primul rand,imi zice k am gura mare si k ma enervez din orice Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #79 2008-05-17 15:03:56
Re: defectele noastre in ochii luicand m=a luat aveam burta, a fost inclusa in pret nu ar avea dreptu sa comenteze , dar voi face eu eforturi in sensu asta, k stiu k i-ar fi drag sa fiu oleaca mai sexoasa http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #80 2008-05-17 15:36:01
Re: defectele noastre in ochii luiasa fac eu cu manelistii dar de la el am invatzat sa comentez asa tare si evident,cum facea el cu altii ...numa cand comentez la manelisti,se supara,k nu vrea probleme i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #81 2008-05-17 15:39:52
Re: defectele noastre in ochii luiio comentez cand mi se baga cineva in fatza, cum ar fi la cozile din supermarketuri, sau cand cineva din fatza mea merge incet si se opreste brusc ... si io zic "astia dorm pe drum sau ce kil fac" sau "mergi in puii mei,nu admira peisajul" si el se mai supara, k'l stie lumea de la sectie si sa fiu mai politicoasa Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-05-17 15:40:19) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline Publicitateloading...
#82 2008-05-17 15:44:36
Re: defectele noastre in ochii luisuntem niste tzaranci ? da pana mea,nu suport fazele astea...io mai comentez cand vad cum sta cardu de gashte in mijlocu strazii.si trec si fac "sa mor eu cum stau tzaranii in mijlocu strazii" asta e,sa-si miste hoitu i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #83 2008-05-17 15:46:36
Re: defectele noastre in ochii luiio zic la astia, si la aia care merg k handicapatii pe strada si ma claxoneaza k n'au loc "ti'a luat ma'ta shusea mah?" (ad sosea , dar io le zic moldoveneste ) Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #84 2008-05-17 15:52:13
Re: defectele noastre in ochii lui
eu sunt perfecta...macar in ochii lui Offline #85 2008-05-17 15:55:22
Re: defectele noastre in ochii lui
asa mi'a zis si mie...cu exceptia geloziei :lol:si ca sunt oleak posesiva Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #86 2008-05-17 15:56:02
Re: defectele noastre in ochii luideci o perfecta geloasa Offline #87 2008-05-17 15:59:00#88 2008-05-17 19:25:43Re: defectele noastre in ochii luisi eu comentez in gura mare pe strada cand ma enerveaza vreo unu...mai ales prin Romana cand sunt in intarziere mare si se gaseste cate unu care sa doarma in mijlocul trotuarului si evident k racnesc "Da mergi dom'le ce plm faci?" Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2008-05-17 19:28:25) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #89 2008-05-17 20:16:44
Re: defectele noastre in ochii luica is apucata...k ma crizez...ma supar rpd... #90 2008-05-17 22:29:45
Re: defectele noastre in ochii luimultumescccccccccc deci credeam ca sunt singura care comenteaza si se enerveaza la fazele spuse de voi ...si iuby tace pe moment si apoi incepe si zice ca daca se ia ala in gura nu se ia cu mine ci cu el si el n-a facut nika si mananca bataie din cauza mea el e tipul pasnic "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #91 2008-05-18 00:57:22
Re: defectele noastre in ochii luieu nu fac din astea....sa ma iau de lume...chiar deloc chiar daca ma enerveaza tin pt mine,mai ales ca asa face el si stiu ca ma deranjeaza si ma face sa ma simt naspa,asa ca eu nu fac ma abtin. ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #92 2008-05-18 01:07:29
Re: defectele noastre in ochii luiintr-o seara m-am dus la film cu niste rude si prieteni apropiati, si era un film cu angelian jolie, si varamea era cu prietenul ei si eu langa ei, si ea tot spunea ca ce bine arata asta, ce sexy e, ce corp are, la care prietenul ei spune ca nu e mai frumoasa decat tine ea incepe sa rada si el ii zice ca daca o mai aude vreodata ca spune ca e cineva mai frumoasa decat ea o bate de nu se vede ca nu exista asa ceva chiar mi-a placut de el la faza asta, noi radeam si el spunea sa nu mai radem ca el vb serios „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #93 2008-05-18 09:06:23
Re: defectele noastre in ochii luicum sa o bata ...ce ma nerveaza fazele astea...sa ameninti mai ales o fata (chiar iubita ta)ca o bati ...pe al meu nu il sufar nici in joaca sa imi dea vreo palma la fund asa aiurea ca ma supar "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #94 2008-05-18 09:33:43
Re: defectele noastre in ochii luihai mai angela,ca era zisa in gluma,realizezi,nu? Offline #95 2008-05-18 09:37:48
Re: defectele noastre in ochii luistiu ca a zis in gluma ...dar mie totusi nu imi place cum suna:"Nu mai ma gadila ca te bat " :f?rbannad: "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|