homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Defectele noastre in ochii lui

#1 2008-05-16 20:24:50

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

defectele noastre in ochii lui

voi v'ati intrebat iubiteii ce nu le place la voi sau ce defecte aveti din pct lui de vedere???

io tocmai am sa'i adresez intrebarea, k sa se gandeasca bine si sa'mi raspunda cat mai sincer, sper io dupa 9 luni o fo si el in stare de asta
am ajuns la concluzia k dc ma va insela... io voi fi cea vinovata

#2 2008-05-16 20:27:33

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

Re: defectele noastre in ochii lui

noi am facut chiar o lista acu vreo...multi ani...inainte sa ne luam eram noi intr-o criza mica lol si acum cand ne-am mutat am gasit-o...da' a zis ca nu mai e valabila big_smile

mami de minuni hjarta

#3 2008-05-16 20:32:52

andrutza
Vizitator

eu l-am intrebat...si la fizic a zis ca nu imi gaseste niciun defect...la comportament a zis ca sunt incapatanata si ca arunc cu vorbe la nervi smile

#4 2008-05-16 20:38:50

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

daca te iubeste nu iti vede nici un defect tongue

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#5 2008-05-16 20:39:44

spring24
Full member
De la: Nowhere
Inregistrat: 2007-03-21

mi-a spus mereu ca ii place la nebunie cum arat, dar ca sunt prea irascibila, rautacioasa si ma supar ft repede tongue

Publicitate

loading...

#6 2008-05-16 20:41:27

capcaun
Platinum member

Chocolate22 a scris:

tocmai asta vb cu o prietena... sa nu mi'l aud k'i place tot sau k nu mi'a vazut nici'un defect k'l ma apuca toti nervii,,, dc as fi chiar pe placul lui n'ar mai cauta fete pe net neutral ... d'asta si vreau sa stiu ce'i displace, k sa evit o eventuala aventura

#7 2008-05-16 20:43:26

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

cica eu as fi perfecta pentru el, cu exceptia unei singure chestii... sad grater

Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-16 20:44:06)

#8 2008-05-16 20:49:57

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

ca cica-s prea rasfatat...si i-am zs k nu e vina mea k-s rasfata ci a lui tongue
in rest fiecare q nebuniile lui big_smile diablo

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#9 2008-05-16 20:58:51

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

capcaun a scris:

Chocolate22 a scris:

tocmai asta vb cu o prietena... sa nu mi'l aud k'i place tot sau k nu mi'a vazut nici'un defect k'l ma apuca toti nervii,,, dc as fi chiar pe placul lui n'ar mai cauta fete pe net neutral ... d'asta si vreau sa stiu ce'i displace, k sa evit o eventuala aventura

hai mey capcaun ... urata nu esti ... proasta nu esti. daca te-a suportat 9 luni de zile te mai poate suporta inca de 100 de ori pe atat. si oricum persoanele de langa noi trebuie acceptate asa cum sunt, cu defecte si cu calitati la un loc. tocmai aseara vorbeam cu un prieten si mi-a zis din punctul lui de vedere ca atunci cand iubesti o persoana nu ii gasesti nici un defect.
eu zic sa nu te mai gandesti atat la "fetele alea de pe net" pt ca nu is o amenintare atat de mare. mai bine ai grija de el decat de "fetele de pe net". te sfatuiesc sa nu-i bati apropouri cu asta pt ca ar putea fi mai rau. mai bine te faci ca nu vezi si ca nu stii si incerci sa ii atragi atentia asupra ta.

Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-16 20:59:13)

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#10 2008-05-16 21:07:11

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

i-a pus Dzeu mana in cap cand ne-am cuplat,asa mi-a spus rotfl insa imi spune ca am 2 defecte neutral la nervi spun vorbe f dureroase(spune el) si sunt f grabita,si se intampla sa gresesc in alegerile facute.la fizic nu stiu,nu mi-a zis nicioadata ca as avea defecte..va dati seama ca fiecare,nu sunt perfecta,dar per ansamblu e ok (spune el) rotfl2

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

#11 2008-05-16 21:08:04

capcaun
Platinum member

lol chocolate poi am avut discutii pe tema "fetele de pe net" si el mi'a spus ceva de genu k vrea sa vada dc mai are lipici la fete si cam ce fete sunt interesate neutral si 2 la mana, nu vrea sa stearga contul cu riscul k io ma supar neutral ... oricum intrebarea tot io pun big_smile sper sa'mi gaseasca si alte calitati in afara de geloasa si psesiva lol

#12 2008-05-16 21:20:25

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

si el imi spune ca la nervi spun vorbe cam urate si care il dor si ..sunt cam geloasa...adica am imaginatie cam bogata...cam atat ! decocamdata...cine stie ce mai urmeaza....aaa,inca ceva...ca mereu ii iau apararea fiului nostru smile

#13 2008-05-16 21:32:26

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

nu suport fetele cu mustata adica  nu zic da e ok se mai intampla si cazuri din cauza hormonilor dar cand asteapta sa ii zic io sa si`o dea jos deja ma scoate din sarite singuru defect care il avea chestia cu epilatu...ii era lene neutral

#14 2008-05-16 21:48:59

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

hmmmm, ca am burta nu ii place , si la comportament nu suporta ca tre sa fiu eu mereu gica contra(da am dreptate!!! big_smile ) si nu shtiu...cam atata...nustiu

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#15 2008-05-16 21:49:42

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

eu l-am intrebat de 1000 de ori si mereu mi-a dat acelasi rasp ...ii place totul la mine smile

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#16 2008-05-16 22:01:24

capcaun
Platinum member

tocmai am aflat...k sunt un pic cam mult geloasa neutral bine k stiam treaba asta, si ca ma iubeste muuult muult de tot .... dc'mi calca stramb ii mutilez masina big_smile

#17 2008-05-16 22:13:44

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

mika a scris:

cica eu as fi perfecta pentru el, cu exceptia unei singure chestii... sad grater

puss si cam care e ala?mie imi place mult de tine puss puss
al meu a zis k ii place tot tot la mine,si fizic si cum gandesc... nu-i place k uneori ma supar repede,cred. oricum a zis k sunt tot ce si-a dorit vreodata si k nu credea k o sa dea peste asa o gagica rodnar hjartahjarta si cand m-aude cu "sunt grasa si urata" deja nu se mai oboseste sa ma contrazica,ori isi da ochii peste cap,ori tace saracu lol

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

#18 2008-05-16 22:43:27

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

GreenBubbles a scris:

deja nu se mai oboseste sa ma contrazica,ori isi da ochii peste cap,ori tace saracu lol

asa si al meu cand ma aude ca ma vait lol
pai cica ii place cum arat...lojic ca ii place parul a zis sa nu ma prinda ca ma tund scurt lol ...am burtica si se joaca cu ea si ii zice "muffin" da las ca si el a facut o burtica .... lol
nu ii place ca sunt ambitioasa si incapatanata ...ne contrazicem si fiecare are dreptate in felul lui lol ii place cand ma prostesc si uraste ca ma bocesc din orice ..daca ar fi dupa el nu ar vrea sa ma mai vada ca plang niciodata big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#19 2008-05-16 22:54:22

GreenBubbles
Insomniac member
Inregistrat: 2008-03-08

muffin rotfl las k a mea e freda rotfl pai sa nu te tunzi,k venim cu turma de pe forum si iti dam o bataitza de nu te vezi rotfl

i love my King!! the most beautiful leonberger ever hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.