|
Nu esti logat.
Defectele noastre in ochii lui#1 2008-05-16 20:24:50
defectele noastre in ochii luivoi v'ati intrebat iubiteii ce nu le place la voi sau ce defecte aveti din pct lui de vedere??? Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #2 2008-05-16 20:27:33
Re: defectele noastre in ochii luinoi am facut chiar o lista acu vreo...multi ani...inainte sa ne luam eram noi intr-o criza mica si acum cand ne-am mutat am gasit-o...da' a zis ca nu mai e valabila mami de minuni Offline #3 2008-05-16 20:32:52
Re: defectele noastre in ochii luieu l-am intrebat...si la fizic a zis ca nu imi gaseste niciun defect...la comportament a zis ca sunt incapatanata si ca arunc cu vorbe la nervi #4 2008-05-16 20:38:50
Re: defectele noastre in ochii luidaca te iubeste nu iti vede nici un defect Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-05-16 20:39:44
Re: defectele noastre in ochii luimi-a spus mereu ca ii place la nebunie cum arat, dar ca sunt prea irascibila, rautacioasa si ma supar ft repede Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-16 20:41:27
Re: defectele noastre in ochii lui
tocmai asta vb cu o prietena... sa nu mi'l aud k'i place tot sau k nu mi'a vazut nici'un defect k'l ma apuca toti nervii,,, dc as fi chiar pe placul lui n'ar mai cauta fete pe net ... d'asta si vreau sa stiu ce'i displace, k sa evit o eventuala aventura Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #7 2008-05-16 20:43:26
Re: defectele noastre in ochii luicica eu as fi perfecta pentru el, cu exceptia unei singure chestii... Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-16 20:44:06) Offline #8 2008-05-16 20:49:57
Re: defectele noastre in ochii luica cica-s prea rasfatat...si i-am zs k nu e vina mea k-s rasfata ci a lui Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel. Offline #9 2008-05-16 20:58:51
hai mey capcaun ... urata nu esti ... proasta nu esti. daca te-a suportat 9 luni de zile te mai poate suporta inca de 100 de ori pe atat. si oricum persoanele de langa noi trebuie acceptate asa cum sunt, cu defecte si cu calitati la un loc. tocmai aseara vorbeam cu un prieten si mi-a zis din punctul lui de vedere ca atunci cand iubesti o persoana nu ii gasesti nici un defect. Ultima oara a fost editat de Chocolate22 (2008-05-16 20:59:13) Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #10 2008-05-16 21:07:11
Re: defectele noastre in ochii luii-a pus Dzeu mana in cap cand ne-am cuplat,asa mi-a spus insa imi spune ca am 2 defecte la nervi spun vorbe f dureroase(spune el) si sunt f grabita,si se intampla sa gresesc in alegerile facute.la fizic nu stiu,nu mi-a zis nicioadata ca as avea defecte..va dati seama ca fiecare,nu sunt perfecta,dar per ansamblu e ok (spune el) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #11 2008-05-16 21:08:04
Re: defectele noastre in ochii luichocolate poi am avut discutii pe tema "fetele de pe net" si el mi'a spus ceva de genu k vrea sa vada dc mai are lipici la fete si cam ce fete sunt interesate si 2 la mana, nu vrea sa stearga contul cu riscul k io ma supar ... oricum intrebarea tot io pun sper sa'mi gaseasca si alte calitati in afara de geloasa si psesiva Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #12 2008-05-16 21:20:25
Re: defectele noastre in ochii luisi el imi spune ca la nervi spun vorbe cam urate si care il dor si ..sunt cam geloasa...adica am imaginatie cam bogata...cam atat ! decocamdata...cine stie ce mai urmeaza....aaa,inca ceva...ca mereu ii iau apararea fiului nostru Offline #13 2008-05-16 21:32:26
Re: defectele noastre in ochii luinu suport fetele cu mustata adica nu zic da e ok se mai intampla si cazuri din cauza hormonilor dar cand asteapta sa ii zic io sa si`o dea jos deja ma scoate din sarite singuru defect care il avea chestia cu epilatu...ii era lene Offline #14 2008-05-16 21:48:59
Re: defectele noastre in ochii luihmmmm, ca am burta nu ii place , si la comportament nu suporta ca tre sa fiu eu mereu gica contra(da am dreptate!!! ) si nu shtiu...cam atata... Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #15 2008-05-16 21:49:42
Re: defectele noastre in ochii luieu l-am intrebat de 1000 de ori si mereu mi-a dat acelasi rasp ...ii place totul la mine ★★★ Candle light, moon light, star light, The brightest glow is from love light ★★★ Offline #16 2008-05-16 22:01:24
Re: defectele noastre in ochii luitocmai am aflat...k sunt un pic cam mult geloasa bine k stiam treaba asta, si ca ma iubeste muuult muult de tot .... dc'mi calca stramb ii mutilez masina Feels Like Heaven http://www.youtube.com/watch?v=2-btzC_VqBI Offline #17 2008-05-16 22:13:44
si cam care e ala?mie imi place mult de tine i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline #18 2008-05-16 22:43:27
asa si al meu cand ma aude ca ma vait "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #19 2008-05-16 22:54:22
Re: defectele noastre in ochii luimuffin las k a mea e freda pai sa nu te tunzi,k venim cu turma de pe forum si iti dam o bataitza de nu te vezi i love my King!! the most beautiful leonberger ever Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|