homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Nu esti logat.

căutare personalizată
căutare personalizată

Prima data : esti pregatita?-3

#61 2008-09-07 23:27:09

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

Re: Prima data : esti pregatita?

oana16 a scris:

aaa am uita sa specific!! ina cel cabinet sunt 2 doctorite, si 2 asistente, asistenta celelante dioctorite si-a bagat nasul

nu conteaza cine si-a bagat nasol
logic e ca doctorul sa prescrie tratamentul si asistenta sa-l administreze. daca se intampla ceva cu pacientul respectiv cine trage ponoasele? cel care a administrat sau cel care a prescis?

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#62 2008-09-07 23:27:59

oana16
Sr. member
De la: capitala culturara
Inregistrat: 2007-04-21

da da parafa pe reteta e a doctoritei....atata timp cat imi e perfect cu antibebe:D

Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea

#63 2008-09-07 23:29:49

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

oana16 a scris:

da da parafa pe reteta e a doctoritei....atata timp cat imi e perfect cu antibebe:D

nu stii ce se poate intampla oricand chiar daca inainte iti era bine. nu ai idee niciodata ce reactie poate avea organismul. vorbesc de medicamente in general, nu neparat de ac.

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#64 2008-09-17 16:20:16

deea-gabytza
Membru
Inregistrat: 2008-09-17

care imi da  si mie  un sfat am  17 ani si  vreau s:smile(a imi incep viata sexuala cu  prietenul meu suntem impreuna  de  aproximativ  un an...dar imi este frica  ca o sa  ma doarajavascript:insert_text('sad', '');
sad

love....gaby

#65 2008-09-17 16:59:39

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

deea-gabytza a scris:

care imi da  si mie  un sfat am  17 ani si  vreau s:smile(a imi incep viata sexuala cu  prietenul meu suntem impreuna  de  aproximativ  un an...dar imi este frica  ca o sa  ma doarajavascript:insert_text('sad', '');
sad

la inceput doare putin...poate sa t doara mai mult, poate sa t doara mai putin, insa asta e, insa ce urmeaza apoi e placereeeee big_smilebig_smile....
1. fii sigura ca iti doresti acest lucru
2. dak da, asigurati-va ca va protejati : pastile , condom
3. creeati o atmosfera romatica, relaxati-va
4. multa rabdare din partea lui si un preludiu mai lung, dak nu s poate de prima data nu tre sa fie o tragedie pt niciunu...bucurati-va de dragostea voastra...
cam astea sunt sfaturile mele asa in  mare...kram

#66 2008-09-17 18:23:29

MARIA R
New member
Inregistrat: 2008-09-16

Sincer eu nu prea cred in chestia asta cu varsta(bine nu de la 14-15 ani),eu zic ca e important sa fi pregatit,si nu in ultimu rand sa fie persoana potrivita,sa simti ca merita,hjarta,sa fie un sentiment de iubire reciproca ,si nu sa caute doar distractie:18:,pt ca in situatia de "prima data" nu prea cred ca vrei doar o aventura.(aventurile dupa acea.....GLUMESC....)rotfl
Pt mn prima data a fost la 18 ani jumate(acum am 23),si sa intamplat dupa 2 ani de relatie(nu la prima intalnire,cum se "poarta"acum),patfierbinte ,dar nu regret nimic,sunt si acum cu baiatul respectiv,si ne iubim enorm,a fost mereu langa mine,si in cele mai groaznice perioade din viata mea,mi-a fost sprijin in toate:nocry: .Pe 16 august anul acesta am avut cununia civila,iar nunta anul viitor.popabig_smilehjarta
Un sfat pt fetele care nu au trecut inca de "prima data" ,incepetii cand va simtiti pregatite,nu la presiunea lui,daca va iubeste va astepta,convingetiva ca merita,ca mai tarziu sa nu regretatii,si sa nu suferitii.    smile

:Xmyutza-puss-:*myutza:-*:-*hjarta hjarta

#67 2008-12-29 15:21:35

elle18
New member
Inregistrat: 2008-12-29

buna... nush c se intampla dar de fiecare data knd eu si pr meu incercam ... stiti voi cbig_smile ma doare rauuuuuuuuuuuu de tot(eu st virginik..)( ssi nush dc..si nu am ncercat doar o data ci  d mai multee ori dar doare ingrozitor:(

#68 2008-12-29 15:26:49

Himmel
Hero member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

din mom c ati inceract.. nu mai esti ... virginica...
e normal sa doara... la inceput.. se rezolva prin practica.. si un preludiu lung. foarte lung.. k tu sa fii ... ff lubrifitata sa intre el mai usor smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#69 2008-12-29 15:27:25

taisha
Sr. member
De la: dragasani
Inregistrat: 2008-01-17

elle aproape pe toata lumea doare la inceput.
trebuie sa fii exicitata, lubrifiata f tare si sa o luati usor

I feel pretty, /Oh so pretty/ I feel pretty and witty and bright /And I pity/Any girl who isn`t me tonight /I feel charming, /Oh so charming /It`s alarming how charming I feel/ And so pretty /that I hardly can believe I`m real.

#70 2008-12-29 15:38:32

elle18
New member

stiu ca pe toata lumea doare la inceput...dar totusi asa de rau? mie mi se pare de nesuportat:|  si nu cred ca exagerez....daca de atatea ori nu s-a rezolvat nimic...si doare kiar asa rau...oare am eu probleme?neutral

#71 2008-12-29 15:44:53

Himmel
Hero member

nu nu ai tu probleme ... p mn si acum la 3 ani de relatie mai ma doare ctaeodata...
trebuie sa fii relaxata .. excitata... si tr sa te lasi purtata de val...
un preluidu luuunnnngggg v'ar ajuta ff mult ... pt k tu sa fii ff lubrifiata smile

#72 2008-12-29 15:45:20

elle18
New member

ms:(

#73 2008-12-29 15:46:42

Himmel
Hero member

n'ai pt ce.. si nu fii suparata.. o sa vezi .. dupa mai muta practica.. o sa iti fie bine smile foarte bine chiar wink

#74 2008-12-31 10:43:27

sandbox
Membru
Inregistrat: 2008-12-31

Ooook... e destul de greu sa scriu mesajul, insa mi-ar fi mult mai greu sa nu o fac! Recent, alias acum vreo 4-5 zile, mi-am inceput viata sexuala (am 18 ani) insa a fost ceva la care nu m-am asteptat! mi-a placut, zice-se in limitele normale ale primei dati, ceea ce nu face chestia asta atat de oribila si in genere sunt o persoana care priveste partea plina a paharului. Insa, dupa cum am specificat, a fost ceva neasteptat si nu am folosit prezervativ - de mentionat faptul ca doar pentru mine era prima data si el e vaccinat - dar a doua zi, cam la vreo 12 h dupa actul sexual, am luat Postinor 2. problema mea e ca ... am mancarimi cesafac si sincer nu stiu de la ce - pentru ca nu am pe ce sa dau vina, mai ales ca ultimul ciclu a fost acum 10 zile sau ceva de genul! Deci de la tampoane/absorbante nu e! So, daca aveti vreo idee sau vreun raspuns, ajutati-ma.

Ah... am postat aici pentru ca a fost prima data! Dupa urmatoarele caut topicul de "a doua oara" lol sau deschid topic nou!

Multam fain cu anticipatie puss si un an nou cu bine!

#75 2009-01-09 22:28:13

ceamaimicutza
Full member
De la: Campina:X
Inregistrat: 2009-01-01

Foarte bun articolu':*Ai avut o idee foarte buna.

Everything is possible...The impossible just takes longer

#76 2009-01-11 09:55:28

camysh
Moderator
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-08
Site

sandbox ar trebui sa-ti faci o analiza de secretie... poate fi o infectie... si oricum, dupa inceperea vietii sexuale se recomanda vizita la ginecolog wink

#77 2009-01-12 12:56:32

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

doamne.......si eu sunt intr-o situatie naspa.....iubita mea e virgina.........si tare e naspa pt ca trebuie sa astepti o groaza de timp tu ca baiat trb sa le intelegi pe fete dar ele pe tine nu.....sincer dupa o viata sexuala activa dai peste o virgina care o iubesti ce te faci.....ca organizmu cere. ca baiat trb sa intelegi si sa nu fi inteles.

#78 2009-01-12 17:05:11

Khristall
Insomniac member
De la: Iubirea mea mica
Inregistrat: 2007-10-08

pai daca iubesti n`ai ce face...e cam greu dar na, trebuie saintelegi fetele, pt ca pt noi in general trebuie sa fie un moment special, bla bla. cu siguranta va merita asteptarea.

NOI DOI

My love’s a revolver, my sex is a killer...
Do you wanna die happy? sexinpat diablo

#79 2009-01-12 17:10:21

ceamaimicutza
Full member

Mai asteapta si tu putzin....Asa a fost si la mine.Ma asteptat...si pana la urma am vazut ca merita si..sa intamplat:XSigur o sa observe ca vrei ceva serios daca ai degand sa o astepti si nu o stresezi mereu q chestii de genu:''nu vrei sa incercam odata''?''mai astept mult pana se va intampla?''....da-i timp:*

#80 2009-01-12 17:12:52

yoo_bogdan89
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-06-04

da ii dau da un an de zile cam cat vrea ea e prea hard pt mine si deh imi place dea ea dar e putin cam nesimntita pe alte planuri despre care nus daca ar trb sa vb aici.

#81 2009-01-12 17:20:32

ceamaimicutza
Full member

Vorbeste deschis cu ea.Explica`i si u situatia ta..Poate va intelege....Dar intai ea trebuie sa se simta pregatita sa faca pasul cel mare...Sti cum suntem noi fetele... puss

#82 2009-01-13 17:44:53

just4you
New member
Inregistrat: 2009-01-13

eu mi-am inceput viata sexuala la 19 ani cu iubitul meu,pe care pur si simplu il ador si nu cred k exista alta persoana cu care ar trebuie s-o fac pt prima oara.a fost pt amandoi prima oara si nu mi s-a parut dureros pt k eram amandoi foarte documentati si in plus a stiut sa se poarte cu mine,normal dak ma iubeste.este adevarat ca ai un discomfort fizic la inceput dar ma gandesc k depinde si de la persoana la persoana....depinde de himenul tau...asa ma gandesc,dar cel mai mult conteza daca prietenul tau stie cum sa se comporte cu tine....Cate un picutz la inceput,si veti ajunge la o viata sexuala normala

Tot ce nu ma ucide ma face mai puternica!!!

#83 2009-01-13 20:49:31

bu773rfly
New member
Inregistrat: 2009-01-12

yoo_bogdan89 a scris:

da ii dau da un an de zile cam cat vrea ea e prea hard pt mine si deh imi place dea ea dar e putin cam nesimntita pe alte planuri despre care nus daca ar trb sa vb aici.

fa-ne sa intelegem mai bine ...pe ce planuri e nesimtita?....
va pup...fluturash big_smile pusspusspuss

nelle cose piu semplice si trova la felicita:)......basta sognare......hjartahjartahjarta

#84 2009-05-18 19:02:56

d3vildelia
Hero member
Inregistrat: 2009-05-18

am citit si eu primu coment ...eu miam inceput viatza sexuala la 18 ani si poate k nu a fo prea bine...Atunci am vrut pt k il iubesc pe iubi meu si pt k mereu ma asteptat si ma sprijinit (ma asteptat vreo 11 luni pana sa intamplat) acum datorita stresurilor pe care le am din cauza unei sarcini nedorite imipare rau k am facut acest pas si de aceea am mai avut ppauze de cate o luna o luna si cv...

of de ce nupot fi ca restu fetelor fara griji asa mare:(

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#85 2009-05-18 19:14:43

adina15
Sr. member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2009-01-09

eu mi.am inceput viata acum 2 ani p la 20 d ani.............am fost f fericita si sunt pt k am acelasi partener d atunci big_smile.........nu m.am gandit niciodata daca sunt sau nu pregatita ma gandeam doar k voi face pasu cu pers kre merita si ma merita......venisem dintr.o rel lungaaaaa d 3 ani in nu avusesem nici un contact cu ex..................iar actualul nu a facut niciodata presiuni a asteptat sa fiu eu pregatita iar eu ma gandeam daca sa fie el sau nu. lol rotfl ..........

Da-mi Doamne puterea de a accepta ceea ce nu pot schimba,
Curajul de a schimba ceea ce-mi sta in putere
Si intelepciunea de a face diferenta dintre ele......

#86 2009-05-18 19:24:49

d3vildelia
Hero member

cam asa o fo si la mine:D...si asta ma bucura desi ma intristeaza altele

hjartahjartahjarta Daca iubesti pe cineva ierti orice greseala...daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din dragoste...hjartahjartahjarta

mereu voi spera ca voi avea parte de o iubire ideala sad, desi sunt constienta ca asa ceva nu se va intampla niciodata , ci doar in cele mai fermecatoare vise ale mele (http://www.youtube.com/watch?v=U1dwdKkIbBQ)

#87 2009-05-18 19:28:44

adina15
Sr. member

d3vildelia a scris:

am citit si eu primu coment ...eu miam inceput viatza sexuala la 18 ani si poate k nu a fo prea bine...Atunci am vrut pt k il iubesc pe iubi meu si pt k mereu ma asteptat si ma sprijinit (ma asteptat vreo 11 luni pana sa intamplat) acum datorita stresurilor pe care le am din cauza unei sarcini nedorite imipare rau k am facut acest pas si de aceea am mai avut ppauze de cate o luna o luna si cv...

of de ce nupot fi ca restu fetelor fara griji asa mare:(

fiecare isi are grijile si stresu........nu putem decat sa te incurajam........sarcina nedorita.....acolo e un copil nevinovat dar decizia iti aparteine  puss  puss  puss

#88 2009-05-18 20:11:21

d3vildelia
Hero member

sper ca acel  copil sa vina atunci cand vreau ....si da e un copilas nevinovat care ar putea plati o eventuala neglijentza de a mea de aceea sunt atat de stresata pt k nu vreau sa ajung la un avort:|

#89 2009-05-18 20:18:18

adina15
Sr. member

d3vildelia a scris:

sper ca acel  copil sa vina atunci cand vreau ....si da e un copilas nevinovat care ar putea plati o eventuala neglijentza de a mea de aceea sunt atat de stresata pt k nu vreau sa ajung la un avort:|

te inteleg....... puss ..........oricum decizia iti apartine....nu stiu daca te incalzeste cu ceva dar am sa.ti pov ceva...................pritena mea  a ramas insarcinata(20ani) iar iubitul a parasito a ramas singura si gravida.........a mers la doc iar doc a zis"ori il faci p asta ori exista posbilitate d 90% k altul sa nu mai faci".......a deciis sa.l pastreze ajutata si sprijinita d parinti  dar indurerata d indiferenta si lasitatea iubitului...........astazi  copilul este perfect sanatos si ferict ea se simte implinita si fericita k nu a renuntat la el.........noi pritenele ii suntem alaturi si asa viata merge mai dep.....pt o fem un copil e cea mai mare binecuvantare puss  puss iti doresc multa sanatate

#90 2009-05-18 20:35:05

d3vildelia
Hero member

da asa e dar eu la 18 ani nu vreau un copil pt k vreau sa imi fac un viitor...de aceea imi e asa frica si nu vreau sa vina acum:-<

Acum

Publicitate
Member
De la: Anticonceptionale.ro
Inregistrat: 2009-02-01

Footer-ul board-ului