|
Nu esti logat.
Va rog mult...#1 2008-05-17 12:53:51
va rog mult...va rog mult daca se poate sa-mi spuneti cum pot vb cu doctoressa.adica,daca pot cumva sa o contactez azi.tocmai am primit o veste foarte proasta de la ginecologul meu.chistul meu a scazut in 3 luni abia juma de cm-1 cm.ginecologul crede ca trebuie sa ma operez de urgenta.as vrea o a doua parere sincera,eventual un sfat unde gasesc un ginecolog bun.dar ianinte de asta as vrea sa vorbesc cat se poate de repede cu doctoressa.scuzati mesajul disperat,dar simt ca o iau razna,intrucat doctorita vb d moarte si de cancer. Offline #2 2008-05-17 12:56:23
Re: va rog mult...http://anticonceptionale.ro/sfatul-medi … tuita.html Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-05-17 12:57:36
Re: va rog mult...mersi mult.voi suna. Offline #4 2008-05-17 13:05:33
Re: va rog mult...suna repede poate mai e cineva la cabinet. azi e sambata si daca au program au numai pana la 2 cred. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #5 2008-05-17 13:15:14
Re: va rog mult...pai am facut o criza si speram ca acel chist(macar unul,pt ca sunt doua mai mici unite)sa se fi spart.a reiesit la endo-vaginala ca nu s-a spart si ca a scazut de la 6,5 sau 6,8 la 5,9.doctorita vroia sa ma interneze la clinica si pana vineri sa ma opereze.mai am de vb cu endocrinologul(cel care mi-a dat yasmin),dar doctorita a spus(cand am intrebat-o eu ce fel de chist e)ca nu stie ce tip de chist e,apoi am intrebat-o daca sa fac ca 125 si mi-a spus ca ar fii o idee buna,ca exista potential cancerigen,ca dosr avand in vedere varsta(20) nu se asteapta sa fie asa.ca trebuie operat de urgenta pt ca se microtorsioneaza si poate sa imi puna in pericol viata(exact asa s-a exprimat,adaugand ca sunt prea tanara pt a-l negliza si a risca moartea-tot cuvintele ei).am pozele de la dansa,am incredere in ce spune,dar ma gandesc ca nu ar strica sa mai intreb(mai ales ca am icredere in ce spune doctoressa,parerile ei mi s-au parut mereu pertinente).pb e ca trebuie sa intreb pe cineva azi(tata care e in italia,ma cheama acolo,mama trege de mine sa ma duc in orasul natal,etc).plus ca operatia costa aprox 5000 de ron la aceasta clinica...pana vineri ar trebui sa ma fac bani. Ultima oara a fost editat de kalina222 (2008-05-17 13:15:40) Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-17 13:46:12
Re: va rog mult...asa...am vb cu doctoressa....m-am calmat.momentan nu stiu exact ce sa spun....raman inca pe principiul doctoressei:inca o endo-vaginala.cel mai bine.de-abia astept sa vorbesc mai pe larg cu dansa. Offline #7 2008-05-17 13:51:51
Re: va rog mult...ma bucur ca te-ai calmat Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #8 2008-05-17 14:27:18
Re: va rog mult...te pup, multumesc mult de incurajari Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|