|
Nu esti logat.
Facultati???#1 2008-05-17 16:17:37
Facultati???sunt intr-o situatie cam aiurea..sunt studenta la geologie si pur si simplu nu imi place deloc deloc si vreau sa dau admitere anu asta la alta facultate...vroiam sa va intreb daca este cineva student(a) la sociologie si daca stie care e ultima medie de intrare de anul trecut? ca pe site-uri am vazut de prin 2006., 2005...sper sa fie careva care sa stie, va multumesc (anticipat ) Offline #2 2008-05-17 23:46:27
Re: Facultati???sociologie stiu ca este la spiru haret, la titulescu, la universitatea bucuresti....cam atata stiu eu..or fi mai multe..dar ar trebuie sa fie actualizat pe site-uri..nu ? Offline #3 2008-05-18 00:22:18
Re: Facultati???nu Spiru Haret, e in cadrul Universitatii....Universitatea de Sociologie si Asistenta Sociala..si nu scrie pe site nimic de medii din pacate. site-ul e f interesant, doar ca lipsesc cu desavarsire ultimele medii de admitere atat la buget cat si la taxa! Ultima oara a fost editat de lizz (2008-05-18 00:23:22) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|