|
Nu esti logat.
Ce parere aveti despre produsele sex shop??#1 2008-05-18 15:47:27
ce parere aveti despre produsele sex shop??sper sa nu fie alt topic asemanator..am cautat dar nu am gasit... Offline #2 2008-05-18 16:15:52
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??http://forum.anticonceptionale.ro/t1310 … mense.html Offline #3 2008-05-19 00:32:34
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??nu am incercat niciodata... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #4 2008-05-19 12:51:55
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??n-am incercat nimic si nici nu am de gand. Offline #5 2008-05-19 13:01:06
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??eu n-am incercat dar ma tenteaza Too often we lose sight of life's simple pleasures. Remember, when someone annoys you it takes 42 muscles to make your face frown, BUT, it only takes 4 muscles to extend your arm and bitch-slap that mother @#?*&! upside the head... Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-19 13:49:08
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??n-am incercat dar nici nu o s-o fac Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare..... Offline #7 2008-05-19 13:53:34
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??nu vad nimic rau in produsele care se gasesc in astfel de magazine! nu stiu cat sunt de eficiente cremele respective probabil 0 dar daca asta inbunatateste viata in cuplu nu vad de ce sa nu le folosim? daca asa aducem ceva noua in viata noastra si ii mai facem cate o surpriza cu ceva mai deosebit .sa nu uitam ca si lubrifiant se gaseste la sex shop si cred ca am folosit toate,hai sa nu zic toate dar aproape toate cel putin o sg.data iar lenjeria comestibila ce are de exemplu? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #8 2008-05-19 16:07:21
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??eu as intra sa imi iau ulei de masaj cu diferite arome.in rest..la chestii gen vibrator si dildo nu m-am gandit niciodata.. Offline #9 2008-05-19 16:19:59
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??am intrat o singura data cu iubitul meu in M?nchen intr-un astfel de magazin. M-am simtit putin aiurea pentru ca aveam impresia ca toata lumea din magazin ma analizeaza. Nu am cumparat nimic insa pot spune ca se gaseau tot felul de produse de-am ramas tablou, eu care eram proaspat venita din Romania si nevazand pana atunci un asemenea magazin. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #10 2008-05-19 17:42:02
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??eu cand o sa fiu mare si o sa am bani o sa cumpar fie pentru uz propiu, fie pentru a face misto de cineva cu vreo papusa gonflabila pe moment m-ar tenta niste catuse http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #11 2008-05-19 23:38:23
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??mie mi-e rusine sa intru in sex shop. desi sunt curioasa sa vad ce au pe acolo...dar...ma gandesc daca ma vede vreun cunoscut ca intru...nu stiu...ma simt eu aiurea. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #12 2008-05-22 16:24:59
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??
eu am primit catuse de curand, e suuuuper tare acuma sa nu intelegeti ca sunt sadomasochista sau ceva Offline #13 2008-05-22 21:46:08
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??si noi avem cateva produse si le folosim cu placere Offline #14 2008-05-22 22:23:32
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??noi am folosit catuse si e super misto dar totusi simt si nevoia sa ma mangaie, sa ii simt atingerile,,,si atunci imi sau isi face mila si il eliberez..de curand ne-am gandit sa incercam un vibrator,,si asta doar din curiozitate.. "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline #15 2008-05-22 23:43:46
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??nu am fost niciodata intr-un sexshop, insa sunt curioasa si nu m-ar deranja putina picanterie in viata sexuala :"> anul trecut niste prietene i-au luat altei prietene un vibrator, mov Offline #16 2008-05-23 01:41:41
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??
eu i-am luat zaruri din alea de ziua barbatului anul trecut Offline #17 2008-05-23 11:52:41
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??zarurile tot din sexshop? da mie mi-e rusine sa intru ca si eu sunt curioasa... Offline #18 2008-05-23 12:25:45
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??da zarurile alea sunt interesante...uleiurile de masaj iar sunt misto, lubrifiantele au o gramada de sortimente pt diferite senzatii....lenkeria intima e marfa...au niste corsete super tari si vibratoare au. #19 2008-05-23 14:26:08
Re: ce parere aveti despre produsele sex shop??poi...nu am intrat pana acum intr-un astfel de magazin,dar sincer m-ar tenta sa intru...)cine stie?poate o sa intram in curand;)) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|