|
Nu esti logat.
Secretie maronie-2#20 2011-04-29 10:33:46
Re: secretie maroniee prea devreme pentru test, la 3 saptamani de la contact il poti face Offline #21 2011-04-29 20:47:50
Re: secretie maronieeu sunt din craiova dar nuj dc am o teama de astfel de cabinete,de ginecolog.....deasta am si apelat la internet si forum.Sunt pudica pana si fata de prietenul meu.Ajuta`ti`ma va rog. ?Un sfat orice e binevenit.Azi e deja a 3a zi de cand tot am acea secretie maronie.nu e abundenta dar nu mi s`a mai intamplat pana aqm.Ma doare si spatele.Sa mai astept sa imi vina CM sau ce sa fac? Mentionez k nu mi`a intarziat.Nici nu am ajuns la ziua cand trebuie sa imi vina(pe 4 mai).Dar sunt speriata si cred k o sa innebunesc Offline #22 2011-04-29 20:58:52
Re: secretie maroniela cabinetul de planning doar ti se pun niste intrebari, nu iti face control...in orice caz, este obligatoriu sa mergi la ginecolog o data pe an din momentul in care iti incepi viata sexuala, nu are de ce sa iti fie rusine, este vorba despre sanatatea ta! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #23 2011-04-29 21:20:47
Re: secretie maroniela o saptamana de cand trebuie sa imi vina in mod normal.......mie in mod normal trebuie sa imi vina intre 1 si 8 Mai adik 28 si 35 de zile.Cand anume fac testul daca doamne fereste imi intarzie? Mi-e frik rauuuuu (( la planning nu imi trebuie bani k eu aqm sunt la varsta cand depind de parinti si nu am bani decat de la ei.Mama nu stie nik de asta. Offline #24 2011-04-29 21:50:26
Re: secretie maroniefa-l ori la 3 saptamani de la ultimul contact cu risc, ori la o saptamana dupa 8 mai! si pune-l pe prietenul tau sa foloseasca prezervativ! daca vrei sa iei anticonceptionale intereseaza-te in orasul tau, s-ar putea sa poti beneficia de consultatie gratuita! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline Publicitateloading...
#25 2011-04-29 21:54:31
Re: secretie maronieDe aqm in colo o sa folosim prezervativ.Nu o sa iau anticonceptionale. Dar nu m`a lamurit nimeni ce e cu acea secretie.ati mai intalnit asemenea cazuri? infectii pot fi? Offline #26 2011-04-29 22:09:04
Re: secretie maroniepot fi multe cauze printzesik, doar un medic te poate lamuri....daca nu esti insarcinata si luna viitoare menstruatia ta se manifesta tot asa, ar fi bine sa ajungi la un ginecolog! ti-am spus ca odata si odata tot va trebui sa ajungi, nu prea ai incotro! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #27 2011-04-29 22:13:01
Re: secretie maroniemultumesc mult! cred k ai dreptate.Numai un medic m`ar putea linistii in clipele astea.Noroc k am o sora si ma mai destainuiesc la ea k altfel nuj ce m`as face multumesc mult dea_di Offline #28 2011-04-29 22:14:50
Re: secretie maroniecu placere si multa bafta, ai grija de tine! "Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?" Offline #29 2011-04-30 00:04:29
Re: secretie maroniebuna seara fetelor.... Offline #30 2011-04-30 10:21:07
Re: secretie maronieHalal doctor...daca nu ai avut probleme de sanatate, nu trebuia sa la intrerupi, ca iti dai organismul peste cap. Cel mai probabil e spotting, sau chiar inceput de menstruatie. Poti sa te astepti la chestii de genul asta in "pauza", si dupa aia o iei de la capat cu spottingul cand incepi pastilele din nou. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #31 2011-04-30 23:15:10
Re: secretie maroniealte pareri? Offline #32 2011-05-01 01:26:50
Re: secretie maronieBuna. Am mai scris si la alta categorie pe forum si o zic si aici (imi cer scuze pt ca ma repet, e prima si ultima data ..). Dupa vre-o sapt dupa ciclu am inceput sa am nist esecretii maronii. Initial aveam impresia ca poate fi o sarcina (nu am avut nici un contact cu risc) dar dupa ce am vazut ca dureaza mai mult timp am exclus varianta asta. A tinut vre-o 2 saptamani in care nu am avut ocazia sa merg la medic nefiind in oras. Alt ceva de gen dureri, slabiciune sau usturimi nu am avut. Acum ar trebui sa imi vina CM dar nu am simptomele pe care le aveam mai mereu cu vre-o sapt inainte(dureri de sani, de burta...slabiciune). E o dereglare hormonala ? E oare grav ? Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac Va pup si aveti grija de vOi Offline #33 2012-09-04 10:09:59
Re: secretie maronieBuna fetelor ! Am si eu o mica nelamurire. Am luat AC Yazmin timp de 1 an si jumatate. Mi s-a recomandat sa fac o pauza si asta am facut. Am facut o pauza de o luna. Am revenit la pastile in data de 22 aug (prima zi de menstra), in a cincea zi (pe 26) am avut contact sexual neprotejat cu sotul meu. Stiu ca in acest caz, sunt protejata inca din prima zi, de la prima pastila. Mentra mi s-a terminat pe 25 aug, iar azi de dim, la baie, am observat o secretie maronie (nu ff multa, dar nici putina). Ce credeti ca ar putea fi ? De sarcina nu cred ca se poate vorbi nu ? Offline #34 2012-09-04 10:16:49
Re: secretie maronienu cred ca este sarcina,este mai degraba spotting,este de la pastile,pana se reacomodeaza organismul cu ele. Two souls don't find each other by simple accident Offline #35 2012-09-30 16:20:05
Re: secretie maroniebuna fetelor am zis sa postez aici ca tot ceva de genu am patit si eu..iau anticonceptionale yasmin de 7 luni..si de aseara am o scurgere maronie..le.am luat pe toate corect:aceiasi ora,fara sa uit nici una...mai am 3 pastilute si termin folia..ce poate fi ? Ma cam ingrijoreaza.. Offline #36 2012-10-01 10:43:05
Re: secretie maroniedaca le-ai luat corect si nu ai luat nimic care sa interactioneze, e un spotting fara cauze aparente; daca situatia se repeta luna viitoare, du-te la planning, s-ar putea sa nu ti se mai potriveasca si sa trebuiasca schimbate. daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline #37 2012-10-01 12:01:04
Re: secretie maroniePai inafara de niste bombonele Golia si Decasept pentru o mica durere in gat nu am luat absolut nimic.dar astea nu interactioneaza,nu ? Offline #38 2012-10-01 12:11:40
Re: secretie maronienu daca vrei sa mori sanatos, trebuie sa mori de foame. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|