homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Anexita cronica si rana pe col

#1 2008-05-19 21:10:14

gogo
New member
Inregistrat: 2007-06-19

anexita cronica si rana pe col

buna fetele! de ceva vreme merg la doamna degeratu( clinica batistei), care am citit pe site ca este un ff bun medic ginecolog. am o anexita cronica ce medicul anterior mi-a spus ca nu se poate vindeca si mi-a dat anticonceptionale sa nu racesc mai tare si sa raman infertila. am louat vreo 4 luni de zile dar ma simteam ciudat si am renuntat. Dupa ce am renuntat am inceput sa am dureri de ovare, dureri ce inainte de AC nu le aveam. pentru rana de col am facut vreo 3-4 tratamente pana acum, dar pentru ca stau la camin nu am reusit sa le fac 100% cum a spus medicul. am mai sarit peste o spalatura doua...samd. vreau si eu sa stiu daca exista totusi remediu pentru anexita cronica....si de ce tratamentul pentru infectia ce mi-a produs rana pe col dureaza atata? doamna degeratu nu mi-a spus nimic de cauterizare, deci sper sa nu se puna problema de asa ceva. mi-a dat la inceput un tratament ff greu, cu antibiotice, metronidazol, ovule, indometacin..si aveam si anticonceptionale pe langa si mi-am facut stomacul varza....mi-a spus sa le iau in acelasi timp..a, si polidin,, care din pacate nu am apucat sa fac decat vreo 2.

ce vreau sa stiu este daca sa am incredere in doamna degeratu incontinuare si cum credeti ca ar trebui rezolvata problema?

#2 2008-05-19 21:13:41

gogo
New member

Re: anexita cronica si rana pe col

de asemenea vroiam sa mentionez ca mi-a aparut un cos(sa spun asa) undeva pe interiorul labiei mari dreapta, sub piele ce mi-a dat manacarimi si vad ca azi a spart.e normal sa se mai intample si asa ceva, sau ar trebui sa investighez si problema asta?daca da..cum?

#3 2008-05-20 08:46:27

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

gogo ai warn te rog sa citesti regulile.despre doamna doctor nu stiu ce sa iti zic.ala cel mai probabil a fost un cosulet nu ai de ce a te stresezi

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-05-20 12:06:46

gogo
New member

ok....scuze..nu a fost intentionat....le-am  citit acum mai bine. dar sper sa mai primesc pareri la mesajul postat.mc mult!

#5 2008-05-20 17:20:55

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

te epilezi in zona aia? daca da eu zic ca a fost un caz de foliculita...nimic ingrijorator...

happy with him...inlove with him...puss

Publicitate

loading...

#6 2008-05-20 17:55:53

gogo
New member

da....ma epilez in zona aia.ok..nu ma ingrijorez. acum ramane problema anexitei si ranei care ma macina

#7 2008-05-20 19:20:22

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

pai rana daca nu trece cu tratament si nu exista nicio infectie care sa o intretina atunci ma tem ca ar trebui intervenit (adica cauterizare)...iar legat de anexita...nu stiu ce sa-ti spun sincer...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.