|
Nu esti logat.
Spotting, ciclu sau ...#1 2008-05-20 06:29:52
spotting, ciclu sau ...Eu iau Mercilon de multa vreme si deobicei termin pastilele luni iar joi-vineri imi vine ciclul. Luna aceasta in lunea in care trebuia sa termin pastilelea aparut o scurgere maronie abundenta (necesita absorbant). initial am crezut ca e ciclu dar a ramas la forma maronie si mi se pare ca are o consistenta de membrana uscata, vascoasa. Oricum sunt foarte speriata pentru ca nu stiu ce e? Am facut un test de sarcina Barza duminica la exact 2 saptamani de la ultimul contact si a iesit negativ insa nu l-am facut cu prima urina. Poate fi vorba de o sarcina? O sa mai imi vina ciclul joi? (am luat si ultima pastila in mod normal) Offline #2 2008-05-20 08:36:12
Re: spotting, ciclu sau ...nu este vb.ce ciclu este spotting.daca patesti la fel si luna care vine trebuiesc schimbate ac. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-20 19:21:05
Re: spotting, ciclu sau ...e prima oara cand ei pastile kriki? asa se intampla daca e prima oara sa sti ca e spotting eu la fel am patit apoi mia venit ciclu normal dupa ce mi sa terminat am scapat si de spotting Offline #4 2008-05-21 06:43:50
Re: spotting, ciclu sau ...nu, nu e prima oara cand le iau...le iau de aproape un an si nu am avut probleme decat la inceput cand am trecut pe astea de la karissa Offline #5 2008-05-21 07:42:47
Re: spotting, ciclu sau ...eu zic ca evil sa vezi si luna viitoare cum e Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|