homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Litoral bulgaria

#1 2008-05-20 18:12:55

bela
Sr. member
Inregistrat: 2006-11-03

litoral bulgaria

a fost cineva in bulgaria la mare?
cum e?
eu sincer in fiecare an aud la tv cat de ieftin e in bulgaria la mare cum cu 130 euro stai o sapt (inchiriezi un apt), dar cand cauti la agentiile de turism nu gasesti sub nici o forma asemenea oferte...cele mai ieftine oferte sunt de la 25 euro/perz/zi, in nici un caz 130 euro un sejur/2 pers
stiti cumva unde si daca exista asemenea optiuni de cazare?

Ruga de magar si blestemul de curva nu se suie la cer...

#2 2008-05-20 18:21:38

innana
Sr. member
De la: Cluj
Inregistrat: 2006-08-15
Site

Re: litoral bulgaria

nici eu nu am fost si as vrea sa "aud" niste pareri

Cu zambetul pe buze...

#3 2008-05-20 18:23:25

persifona
Vizitator

Eu am fost anul trecut, in Konstantin si Elena si am vizitat si Nisipurile intr-o zi. E misto ca e ieftin, adica iti permiti orice, efectiv nu exista sa zici "Domne nu, ca-i prea scump". Insa in Nisipuri e intr-adevar mai scump decat in rest dar arata si mai dragut. Mie si statiunea in care am fost noi mi-a placut mult, oricum. Curat, servicii impecabile, mancare f buna, preturi excelente.

Anul trecut un sejur de 7 nopti cu MD inclus, transport dus-intors si taxa de statiune ne-a costat 198 euro. La hotel de 3 stele. Adica asta http://www.hotel-koral.com/index2.php?page=home

#4 2008-05-20 18:52:01

ankuzza
Hero member
De la: Ploiesti
Inregistrat: 2006-02-18

eu recomand Albena,hotel .com! nota 10,mai ales mancarea...yammi

Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!

#5 2008-05-20 19:08:14

skumpi
Vizitator

noi mergem in Albena...la Hotel Elitsa...sunt tare curioasa si eu sa vad cum e...ca am auzit numa d bine despre Bulgaria...

si bela...pretzurile alea le gasesti doar k in luna aprilie-mai... nu in plin sezon...

Publicitate

loading...

#6 2008-05-20 19:22:17

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Si eu tot anu asta ma duc prima oara...dar in teambuilding...asa ca nu stiu pretu nu stiu nik...mergem inAlbena- hotel kaliakra nustiu

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#7 2008-05-20 19:57:08

skumpi
Vizitator

pe noi ne`a costat 550 7 zile hotel de 3 + cu All inclus ( 3 mese + intre mese gustari) , taxa de statiune si autocare dus intors Buc-Albena`...mi se pare fffff ieftin`

#8 2008-05-20 20:34:36

bela
Sr. member

skumpi a scris:

noi mergem in Albena...la Hotel Elitsa...sunt tare curioasa si eu sa vad cum e...ca am auzit numa d bine despre Bulgaria...

si bela...pretzurile alea le gasesti doar k in luna aprilie-mai... nu in plin sezon...

nu, nu...asta se intampla in jur de 20 iulie...asa cummergi la mare la noi la o vila sau particularui cu apt, asa si acolo

#9 2008-05-20 20:41:56

bela
Sr. member

eu am gasit asta http://villarai.awardspace.com/index_en.htm

http://www.cazareparticulari.info/Searc … d=bulgaria

Ultima oara a fost editat de bela (2008-05-20 20:44:26)

#10 2008-05-20 20:44:42

skumpi
Vizitator

pai da...dar se scumpesc ...in mai e mai ieftin..apoi iunie mai skump iar iulie si mai scump...asa e peste tot...ziceam doar k gasesti sa stai cu 130 E dar poate in luna mai...

#11 2008-05-20 20:46:35

bela
Sr. member

#12 2008-05-20 20:47:30

skumpi
Vizitator

aici vrei sa mergi >?

#13 2008-05-20 20:54:11

bela
Sr. member

inca nu m-am hotarat nici la tara nici la locatie

#14 2008-05-20 21:02:14

skumpi
Vizitator

da vezi k se cam termina locurile...asta dak vrei sa mergi in iunie `iulie...,eu la anu o sa fac rezervbarea in februrarie lol k de`abia am gasit in aprilie...

#15 2008-05-21 10:19:29

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

persifona a scris:

Eu am fost anul trecut, in Konstantin si Elena si am vizitat si Nisipurile intr-o zi. E misto ca e ieftin, adica iti permiti orice, efectiv nu exista sa zici "Domne nu, ca-i prea scump". Insa in Nisipuri e intr-adevar mai scump decat in rest dar arata si mai dragut. Mie si statiunea in care am fost noi mi-a placut mult, oricum. Curat, servicii impecabile, mancare f buna, preturi excelente.

Anul trecut un sejur de 7 nopti cu MD inclus, transport dus-intors si taxa de statiune ne-a costat 198 euro. La hotel de 3 stele. Adica asta http://www.hotel-koral.com/index2.php?page=home

Subcriu.
Am fost si eu anu trecut in Nisipurile de Aur..a fost frumos..plaja curata, servicii bune, mancare buna si preturi okay.

#16 2008-05-21 11:08:04

Leo
Sr. member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-02-14
Site

E ieftin, dar e de cacat. DECI: Grecia face pipi de sus pe Bulgaria.
Eu 1 am fost de Paste... 3 nopti/ 4 zile ... la Nessebar (statiunea), Hotelu' Nessebar Palace - 5*. Arata cam asa: http://www.jeka.ro/Hotel-Iberostar%20Ne … e-241.html
Astea 3 nopti au fost 150 euro/pers (asa am inteles, ca n-am platit eu).
Dar degeaba arata bine, daca n-ai ce face... ca-s niste animatori care incearca sa te animeze... dar reusesc sa te plictiseasca la mare arta.
Piscina... aia interioara zic: nu stiu ce avea, dar chiar in perioada aia era apa neincalzita. Dar tot i-am tras o baie in apa SLOI. JUR CA ERA SLOI. Mai mult de 10 grade n-avea. Am iesit vanat d-acolo smile

La "All inclusive"... mancarea e OK si e muuulta. Grasani pot sa bage-n ei la mare arta, desigur. Si bineinteles ca romanii umpleau 3 farfurii, si nu mancau nici jumate unii... dar sa vada ei 3 farfurii... FOAME!!! HUO!
Bautura: Vin alb naspa, vin rosu execrabil. Imitatie de Pepsi. Berea mergea... bunicica Zagorka aia...

Distractii?
La biliard trebuia sa te certi cu romanii ca sa apuci o masa. am evitat... sa te certi cu un roman poate fi si inutil... si-ti mai pierzi si timp aiurea. La "fusbal" la fel... era sa bat doo pitzipoance de 12 ani lol jalnic!
Karaoke? Naspa. Varza. Ping-pong? N-apucai de romani lol
In disco... 50% muzica romaneasca. Da' d-aia naspa

NUMAI ROMANI! Doar staff-ul era bastinas... autohton gen.
Daca te duci la Sinaia, Predeal... tra-la-la... dai de ceva straini... Polonezi, nemti, englezi, dracu' sa-i ia. Eu vreau sa scap de romani si ma duc in Bulgaria?!?!? Acolo se strang toti taranii... ei/ele se gelau, se fandoseau, se parfumau ca sa... coboare la sala de mese lol si bagau in ei ca spartii, de parca nu mai vazusera mancare.

Plaja... lata de 3 metri. Poate exagerez...  hai, or fi fost 4-5 metri de plaja.

La Nisipuri, la tra-la-la... ce sa zic... n-am fost. O fi mai okei acolo.
Dar e o tara in care NU AI CE SA VEZI. Sunt mult mai "vai-de-mama-lor" decat noi. Adica saraci lipiti, cad casele pe ei. Amarati...
Daca te duci, te duci in statiune gen Nisipuri... in care CE poti face in afara de plaja si terase? Sa-mi zica si mie cineva...

OK a fost la Kaliakra (am trecut p-acolo in drum spre Vama Veche, la intoarcere)... e o "limba" de stanca iesita in mare... niste pestere, niste ruine... de sus se vad cormorani... si la restaurant acolo... fac aia un "peste pe caramida" si-o ciorba de peste... BUN-BUN big_smile

Concluzii: prima si ultima data in Bulgaria.
Luni la 12:00 trebuia sa eliberam camerele. Am facut bagajul de seara, am eliberat la 9:00, si... cu viteza maxima spre Bucuresti. GIE.

#17 2008-05-21 11:21:49

Shosanna
Insomniac member

Leo a scris:

OK a fost la Kaliakra (am trecut p-acolo in drum spre Vama Veche, la intoarcere)... e o "limba" de stanca iesita in mare... niste pestere, niste ruine... de sus se vad cormorani... si la restaurant acolo... fac aia un "peste pe caramida" si-o ciorba de peste... BUN-BUN big_smile

.

E bine ca ai zis totusi ceva de bine, si chiar acolo unde o sa ma duc eu big_smile

bebe

#18 2008-05-21 11:45:42

Shosanna
Insomniac member

oana_nice a scris:

anka, leo zice de cetatea kaliakra, aia nu-i in albena unde zici tu ca mergi, e aproape de granita.. tu zici ca te duci la hotel kaliakra, dar el vb de cap kaliakra, care e in drum spre ro smile

eram sigura ca imi va spune cineva asta smile
Stiu oana despre ce vorbeste pt ca m-am interesat cand am aflat unde mergem, si o sa ajungem si la Kaliakra smile

bebe

#19 2008-05-21 13:51:32

skumpi
Vizitator

cluburi am si la mine ...eu merg pt MARE nu sa vizitez Bulgaria...vreau numa sa stau la plaja si sa fac baita...sa pap si sa ma odhinesc...nu ma duc sa ma rup in distractii...oricum vom fi doar noi 2 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.