|
Nu esti logat.
Yasmin sau Triregol#1 2008-05-20 21:33:04
Yasmin sau TriregolDin 2003 pana in august anul trecut am luat Triregol. mMam inteles excelent cu ele nu am avut absolut nici o problema niciodata, desi de fiecare data cand mergeam la farmacie sa-mi cumpar farmacistii am intrebau de ce nu ma duc la doctor sa mi le schimbe ca acum au aparut altele mai noi si mai bune. Offline #2 2008-05-20 21:36:38
Re: Yasmin sau Triregolda...treci linistita inapoi la Triregol e posibil sa treci din nou prin perioadade acomodare dar sansele sa nu te intelegi iar cu el sunt destul de mici... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-20 21:58:22
Re: Yasmin sau TriregolMersi mult. Sper sa fie bine. Adevarul e ca mi-i un pic teama. Offline #4 2008-05-20 21:59:07
Re: Yasmin sau Triregolcu placere...si sa nu-ti fie...eu una zic ca va fi ok...eventual la incepu pana se acomodeaza org din nou cu ele happy with him...inlove with him... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|