|
Nu esti logat.
Control de rutina#1 2008-05-20 23:33:52
control de rutinaBuna ziua! Offline #2 2008-05-21 00:08:13
Re: control de rutinapoate iti vine menstra mai devreme...daca nu se opreste pana maine si continua sa cresca cantitaiv cred ca menstra. daca se opreste poate e vreo leziune pe undeva...zic si eu Offline #3 2008-05-21 10:27:01
Re: control de rutinanu inteleg dc ti s-a facut control GINECOLOGIC pt prescrierea contraceptivelor dar in fine...ca de obicei exces de zel... happy with him...inlove with him... Offline #4 2008-05-21 10:46:05
Re: control de rutina
foarte simplu...pentru ca s-a dus la ginecolog Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2008-05-21 13:09:21
Re: control de rutinaoare de ce nu le se interzice la ginecologi sa prescrie anticonceptionale? adica sa dea doar pt chisturi sau mai stiu eu ce...dar nu asa la ordinea zilei Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-21 13:18:06
Re: control de rutinapt ce sa le interzica? nu exista niciun motiv pt care s-ar face asta. mami de minuni Offline #7 2008-05-21 17:10:49
Re: control de rutinamie mi se pare foarte ok sa te duci la ginecolog pt ac. ma gandesc ca cine stie cand ajungeam prima data pe "scaunul minune" daca nu ma duceam pt pastile. ce-i drept, controlul i l-am solicitat eu, poate nu mi-l facea altfel. Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #8 2008-05-21 17:18:28
Re: control de rutinanu cred ca o interdictie de genul asta este solutia ci ca domnul ginecolog sa afle mai multe despre ac.nu sa le puna fetei in brate si gatasa o cheme la control sa ii spuna sa isi faca in fiecare am niste analize etc.etc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-05-21 17:23:36
Re: control de rutinaeu as vrea sa-i oblige cineva sa intrebe / sfatuiasca si despre contraceptie cand se duc femeile la control, nu sa se multumeasca sa incaseze banii pe avorturi... Offline #10 2008-05-21 17:27:23
Re: control de rutinaintr-o tara civilizata asa este normal.din pacate noi nu traim intr-o tara civilizata.dam bani pe niste servicii de proasta calitate.din pacate la noi in ceea ce priveste mersul la medic conteaza foarte mult si norocul iar pe mine asta ma dispera,hazardul asta. sa ai noroc sa gasesti un medic bun care sa isi dea interesul! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-05-22 22:17:34
Re: control de rutinaAm facut si eu un control de rutina.ce-i drept pt prima data..(emotii degeaba) si i-am spus ginecologului si ca am crampe ceva mai mari la inceputul menstrei..si mi-a prescris si anticonceptionale(yasmin mai exact)si mi-a mai dat o crema vaginala (pt ca am o secretie ceva mai abundenta) care se numeste Gynofort care contine 2% nitrat de butoconazol.intrebarea e cand voi aplica aceasta crema si dak iau si anticonceptionalele, nu interactioneaza?as dori un raspuns de la cineva expert nu de alta dar vreau sa fiu sigura ce fac.multumesc "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline #12 2008-05-22 22:31:44
Re: control de rutinanu interactioneaza...dar banuiesc ca gynofortul ti-a fost dat fara analiza de secretie...si cu aia nu prea sunt de acord... happy with him...inlove with him... Offline #13 2008-05-22 22:48:44
Re: control de rutinadap...cam asa s-a intamplat.. "Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca..." Offline #14 2008-05-22 22:49:13
Re: control de rutinapune o acuma...dar dupa as face o analiza de secretie... happy with him...inlove with him... Offline #15 2011-12-10 12:14:52
Re: control de rutinala control de rutina, ce se cere la laborator? cultura de secretie vaginala sau cultura de col? parca vad ca trebuie facute 4 teste : examen microbiologic, plus Pap, plus cele 2 culturi. Unde imi fac eu Pap nu-ti fac si cultura de banii aia. Offline #16 2011-12-10 13:03:02
Re: control de rutinala controlul de rutina se merge la medic si el considera ce inseamna rutina pentru tine in mod diferit teoretic rutina inseamna un pap (ori anual, ori bianual, ori o data la trei ani, dar la fel de bine poate sa fie rutina sa il faci la 3 luni daca sunt probleme) plus o cultura secretie vaginala. dar examenul medical, strict vizual si cu tuseu vaginal inseamna tot rutina si nu e bine sa se sara peste el. cel mai adesea la laboratoare iti recolteaza o asistenta care habar nu are cum trebuie sa arate un col de exemplu (sau are, dar pana la o limita) si poate sa piarda din vedere destul aspecte. Offline #17 2011-12-10 13:49:38
Re: control de rutinaAm citit recent ca ar fi diferite cultura din secretia vaginala si cultura din col. Inainte eram convinsa ca-s unul si acelasi lucru. Ultima oara a fost editat de jeannie (2011-12-10 13:59:53) Offline #18 2011-12-10 15:21:10
Re: control de rutinaeu cred ca e suficient sa faci pap si cultura de secretie vaginala. aproape nicaieri nu fac cultura cand se face pap, ma mira ca asa se facea unde mergeai tu. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|