|
Nu esti logat.
Sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???help#1 2008-05-21 09:12:51
sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpAm nevoie urgent de sfat. Am ramas insarcinata in luna in care am folosit postinor. Doctorita mea imi recomanda chiuretajul, zicand ca s-ar putea naste copilul cu malformatii. Am nevoie urgenta de sfaturi. Este adevarat?Ce analize si investigatii pot face in primele 3 luni pt a putea afla daca e ok copilul, fara sa depasesc termenul legal de intrerupere a sarcinii?Cine ma poate ajuta?Doctoressa, am postat cum s-a intamplat in alte subiecte, ai citit.Ce pot sa fac?Cum aflu cu aproximatie cand am ramas?Inainte sau dupa postinor?Am si rezultatele la BHCG.Doctorita ginecolog spune ca nu conteaza, ca substanta ramane in organism multa vreme si ca afecteaza copilul.Ce ma fac?Help! There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #2 2008-05-21 09:17:01
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpdaliana din cate stiu eu postinorul nu efecteaza dezvoltarea copilului! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-21 09:28:00
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpdin cate stiu si riona a luat postinor si bebelul ei e sanatos si fara malformatii (chiar...ce mai stiti de ea, nu a scris de mult)...si doctoressa i-a zis (atunci cand a fost momentul) ca poate pastra sarcina fara probleme daca vrea, chiar daca luase postinor. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #4 2008-05-21 09:28:09
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpuite ce am gasit pe internet! Use in Pregnancy Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-21 09:31:30) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #5 2008-05-21 09:30:53
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpDu-te la alt medic, si eu stiu ca n-are nimic postinorul cu sarcina, eventual posteaza si valorile de la BHCG sa-ti raspunda doctoressa. Sunt sigura ca o sa fie ok Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-21 09:35:08
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpUM 7aprilie, postinor 12-13 aprilie, sangerare dupa postinor 17-21 aprilie, test pozitiv 16 mai, valori BHCG 16 mai 700, 19 mai 3000... Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-21 09:43:04) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2008-05-21 09:43:10
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helppai din ce ai gasit pe net, spune ca studiile nu au indicat efecte adverse asupra fatului si nu va produce malformatii...asa stiu ca scrie si in prospectul nostru (din Romania)...
Eu zic sa te linistesti...nu cred ca ar putea avea vreo problema copilul... poti sa mai cauti si tu...scrii la cauta sarcina si postinor si la autor doctoressa (eu as le-am gasit pe astea). Ultima oara a fost editat de Andreea86 (2008-05-21 09:48:19) If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline #8 2008-05-21 09:53:00
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpmultumesc! o astept si pe doctoressa, as vrea sa stiu si in functie de valorile BHCG cand ar fi putut sa se instaleze sarcina Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-21 09:57:15) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #9 2008-05-21 09:56:42
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpuite aici un tabel cu valorile BHCG : http://www.obfocus.com/questions/qanda7.htm Offline #10 2008-05-21 10:00:58
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpce teste se pot face pt a afla exact varsta sarcinii? eco 3-4D sunt utile? cum se poate stii cu o marja mica de eroare? There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #11 2008-05-21 10:01:14
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpDaliana, schimba doctorita aia, daca ea e asa, vei avea numai necazuri cu ea toata sarcina. Pe langa Riona (care este bine, am vorbit alaltaieri pe mess, baietelul ei tocmai a implinit un anisor), eu mai am o prietena care a ramas cu postinor. De fapt, dupa ce a spus ea, eu zic ca ramasese cu vreo saptamana inainte de postinor, adica in primele zile dupa ciclu, iar postinor a luat din cauza ca s-a rupt prezervativul cam dupa ovulatie (la cateva zile). Si pe ei ii ingrozise doctorita, dar au schimbat-o si au pastrat sarcina care a mers frumos fara probleme si acum are o pustoaica de 6 luni superba. Zii din ce oras esti si sigur se va gasi cineva sa te indrume spre un doctor bun. Ca sa te lamuresti asupra doctoritei, scrie frumusel dr........ pe google si o sa gasesti sigur o multime de link-uri pentru ea de pe forumurile de mamici. Cum o cheama? Ultima oara a fost editat de Satina (2008-05-21 10:03:28) Offline #12 2008-05-21 10:08:15
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpdoctorita e recunoscuta ca medic bun, o stiu de 20 de ani, cu ea am nascut o fetita superba, ea mi-a tinut sarcina pe care era sa o pierd de 2 ori.....dar acum am ramas uimita de ce mi-a zis...sigur ca daca alti medici imi spun ca e ok si o pot pastra nu am sa mai nasc cu ea pt ca nu pot merge la un medic care considera ca voi avea probleme, nu e bine pt psihic, chiar daca ne stim de 20 de ani, sunt din bucuresti, maine mai ma vede un alt medic, vineri cel de familie, eu cand am intrebat-o daca a mai nascut cineva cu postinor a zis ca nu a avut asemenea paciente..., ca toate au facut chiuretaj There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #13 2008-05-21 10:11:20
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???help
mai daliana...trebuie sa intelegi ca de cind a fost fecundat ovulul pina se instaleaza sarcina trece un timp....sa fii gravida inseamna sa se fi instalat sarcina, nu ca tocmai ai facut sex in perioada fertila... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #14 2008-05-21 10:20:10
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpdoctoressa, eu am zis ca ai citit in ideea sa nu scriu de doua ori acelasi lucru sa fiu amenintata cu warn......, prin urmare reiau, 7 aprile UM, contact pe 10 aprilie cu ejaculare i interior-logic nu puteam ramane la 3 zile de la menstra, apoi, dupa 2 zile, pe 12 alt contact cu ejaculare in afara si totusi am luat postinor!, pe 13, adica la 6 zile de la menstra am avut contact cu ejaculare in interior, la 10 ore dupa cea de a doua pilula-mentionez ca le-am luat corect!-am considerat ca nu raman, tinand cont ca luasem si pilula a doua si ca in decurs de 1 an jumate toate testele de ovulatie s-au pozitivat in a 13-14a zi de la ciclu, iar eu avusesem contact la 7 zile. Apoi nu am mai avut contact, pe 17 aprile, adica la 10 zile de la ciclu s-a instalat sangerarea de dupa postinor pe care am considerat-o ciclu dupa cantitate si numar de zile. NU DORESC SA AVORTEZ, VREAU SA PASTREZ SARCINA DACA STIU CA POSTINORUL NU ARE EFECTE TERATOGENE ASUPRA COPILULUI! Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-21 10:28:19) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #15 2008-05-21 10:29:28
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpdaliana doc.a spus clar ca poti sa pastrezi sarcina VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #16 2008-05-21 10:31:29
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpsa dea dumnezeu sa fie bine! sa vedem ce medic ginecolog care sa imi urmareasca sarcina si cu care sa nasc are aceeasi parere Ultima oara a fost editat de daliana (2008-05-21 10:32:17) There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #17 2008-05-21 10:33:37
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpo sa fie bine o sa vezi! tinem pumnii! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #18 2008-05-21 11:29:21
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpdaliana, de unde esti? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2008-05-21 11:52:14
Re: sarcina cu postinor: chiuretaj sau nastere???helpMai femeie, dar mare incurcatura ai mai facut. Dupa ce scrii, inteleg ca dupa ce ai luat postinor te-ai razgandit si ai vrut sa ramai gravida ca nu intelg de ce nu te-ai mai protejat deloc. Ideea e ca ai ramas dupa postinor, probabil la vreo 10 zile... deci destul de departe... Ultima oara a fost editat de Satina (2008-05-21 11:53:23) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|