|
Nu esti logat.
Analiza dupa tratament#1 2008-05-21 18:25:41
analiza dupa tratamentmi-am facut analizele si mi-a iesit mycoplasma si ureaplasma ...fac tratament si dupa tratament urmeaza sa-mi repet analizele . pot sa ma duc la analiza dupa 2 zile dupa ce-am terminat tratamentul sau trebuie sa mai astept ... tin sa mentionez ca termin tratamentul la cateva zile inainte de ciclu ... deci e bine sa-mi fac analiza inainte de menstra si la 2 zile dupa ce-am terminat tratamentu ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-05-21 18:28:03
Re: analiza dupa tratamentpink.daca nu ma insel mai ai un topci in care ne spui ca ai mycroplasma poti sa postezi acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2008-05-21 21:11:55
Re: analiza dupa tratamentcred ca trebuie sa astepti mai mult dupa tratamentul cu antibiotic, ceva de genul 2-3 saptamani, sper sa nu gresesc, mai asteapta si alte pareri Offline #4 2008-05-21 22:43:56
Re: analiza dupa tratament
am crezut k acolo nu o sa mai imi raspunda nimeni Ultima oara a fost editat de pink_martini (2008-05-21 22:44:35) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #5 2008-05-22 12:54:10Publicitateloading...
#6 2008-05-22 16:15:05
Re: analiza dupa tratamentsa merg dupa 2 sapt ? chiar asa mult ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #7 2008-05-22 16:16:06
Re: analiza dupa tratamentasteapta 2 saptamani pink VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|