|
Nu esti logat.
Cabinete/clinici unde se pot face ecografii#1 2008-05-22 09:22:48
cabinete/clinici unde se pot face ecografiiIn afara de PRO LIFE si MEDICOVER stie cineva vreo clinica unde se pot face ecografii, nu ca parte a unei consultatii? La PRO LIFE si MEDICOVER nu mai sunt programari sapt. asta si vreau sa fac o eco azi-maine. Undeva in sect. 2, zonele Pantelimon, Obor, Colentina... There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #2 2008-05-22 10:09:35
Re: cabinete/clinici unde se pot face ecografiieu am facut la medlife langa gara de nord la dr chitescu rodica...am specificat ca este urgenta si m-a primit a 2-a zi la prima ora. mami de minuni Offline #3 2008-05-22 12:02:51
Re: cabinete/clinici unde se pot face ecografiipoti sa incerci si la Sanador. Offline #4 2008-05-22 13:06:53
Re: cabinete/clinici unde se pot face ecografiieu am facut o eco cu programare de pe azi pe maine la anais medical, imediat langa gura de metrou aviatorilor, la dr strajean dan. Offline #5 2008-05-23 12:47:18
Re: cabinete/clinici unde se pot face ecografiiam gasit la Babes, foarte seriosi, foarte amabili, m-au trimis si de la un medic la altul pt investigatii amanuntite, recomand tuturor seriozitatea, profesionalismul si calitatea serviciilor There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline Publicitateloading...
© Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|