homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Stafilococ auriu - pt Doctoressa

#1 2008-05-22 10:15:20

daniela-ioana
Full member
Inregistrat: 2008-04-25

Stafilococ auriu - pt Doctoressa

as avea si eu nevoie de mai multe informatii despre acest stafilococ auriu.

in ultimele 3 luni am facut de 3 ori cistitita din cauza acestui stafilococ.

din cate am citit acest stafilococ foarte rar da infectii urinare si daca se intampla acest lucru inseamna ca exita o infectie la nivelul rinichilor.

este adevarat? mi-e foarte frica de faptul ca nu o sa mai scap niciodata de el.....

acum iau din nou tratament cu augmentin, in primele zile m-am simtit bine dar acum parca iar am acea permanenta senazatie de urinare, deja m-a cuprins disperarea pt ca ultimele luni au fost un calvar

daca puteti sa ma ajutati cu un sfat si cu niste informatii...

va multumesc

"You give me strenght cu carry on......."

#2 2008-05-22 13:28:50

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

Re: Stafilococ auriu - pt Doctoressa

stafilococul auriu traieste de regula pe suprafata pielii noastre...
cum ai ajuns tu sa faci infectie urinara nu stiu...
o antibiograma ai facut? poate ca infectia nu a fost corect tratata niciodata si de aceea tot revine

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#3 2008-05-22 13:56:41

daniela-ioana
Full member

am facut antibiograma...

si da nu prea am trata-o corect

prima data a aparut in februarie, cu o seara inainte sa plec in delegatie in turcia....in dimineata plecarii am fost la farmacie si mi s-a dat uricol, no-spa si nurofen. mi-a trecut binenteles. cand m-am intors am fost la ginecologie, i-am zis de problema si a zis ca tratamentul pe care l-am luat e bun..mi-a dat tratament pentru candida care imi aparuse si m-a trimis acasa....neutral

cam dupa o luna mi-a aparut din nou mai grav. nu mi-a curs niciodata sange, insa aveam niste dureri..nu pot sa va explic, si binenteles urinatul des, care cred ca era mai dureros decat durerile (lucrez in otopeni si pana ajung acasa in Rahova fac aprox 2 ore!!!!). de data asta am fost la urolog, am facut sumar de urina si urocultura, inclusiv antibiograma pentru culturi pozitive. pana la iesirea rezultatelor analizei mi s-au prescris urmatoarele:

biseptrim
no-spa
diclofenac
uro-vaxom

rezulatatele analizelor de atunci: Stafilococ aureus..

am luat tratamentul de mai sus 10 zile dupa care ar fii trebuit sa ma duc sa-mi prescrie un tratament corect pe baza analizelor...ceea ce n-am mai facut (era in perioada pastelui, ma simteam foarte bine....sad mare greseala am facut

acum mi-a aparut din nou, nu e la fel de grav, nu ma doare foarte rau la urinare, insa urinatul des ma omoara
acum am fost la urgenta, pentru ca simptomele am inceput sa le am de aseara, si am zis ca pana luni se agraveaza..
doctorului i-am aratat analizele facute si mi-a spus urmatoarele:

tratamentul cu urovaxom trebuie facut 3 luni de zile (iei 10 pastile faci pauza 20 de zile si continui la fel..
mi-a mai prescris:

augmentin (pe antibiograma scria ca stafilococul era sensibil la augmentin (plus alte antibiotice) si rezistent la penicilina si tetraciclina)- 2/zi timp de 7 zile dupa care sa astept 7 zile si sa ma duc din nou pt urocultura..

urisan- 3/zi

ketonal supozitoare 2/zi

stafilococul asta se poate lua si de pe vasul de tyoaleta sau mai stiu de pe ce?????

va multumesc anticipat

#4 2008-05-22 14:11:16

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

greu sa iei ceva de pe vasul de toaleta, sa fim seriosi...se aseaza cineva cu vulva pe colac????

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#5 2008-05-22 14:26:33

daniela-ioana
Full member

ok o sa urmez tratamentul in continuare dupa care voi merge sa fac din nou analizele.

sa speram ca totul va fii bine si voi reusi sa scap de toate problemele.

va multumesc pt raspunsuri

Publicitate

loading...

#6 2009-03-15 23:51:00

ecstasy2008
New member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2008-12-04

Am si eu Stafilococ auriu , ma lupt cu el de 3 ani dar abea acum am reusit sa ajung la Cantacuzino pt recoltare si pt antibiograma . Mi-a iesit sensibil la  Clinamicina , Cotrimoxazol  , Doxicilina , Gentamicina Ofloxacina , Rifampicina . As dorii un medic dermatolog bun pentru prescrierea unu tratament corect va rog , Doctoressa .. daca te pricepi la asa ceva sau daca , cunosti pe cineva pls help me vine vara si arat jalnic

#7 2009-03-16 09:39:09

ecstasy2008
New member

e cineva pe aici care sa-mi raspunda si mie eventual sa-i de0a link-ul Doctorss-ei plss

#8 2009-03-16 19:47:43

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

ecstasy2008 a scris:

Am si eu Stafilococ auriu , ma lupt cu el de 3 ani dar abea acum am reusit sa ajung la Cantacuzino pt recoltare si pt antibiograma . Mi-a iesit sensibil la  Clinamicina , Cotrimoxazol  , Doxicilina , Gentamicina Ofloxacina , Rifampicina . As dorii un medic dermatolog bun pentru prescrierea unu tratament corect va rog , Doctoressa .. daca te pricepi la asa ceva sau daca , cunosti pe cineva pls help me vine vara si arat jalnic

ecstasy, nimeni nu iti va prescrie tratament pe forum
de ce nu mergi la un medic cu rezultatul?

#9 2009-03-17 00:11:10

ecstasy2008
New member

nu vroiam tratament ci doar niste pareri ,  sau pe cineva sa-mi recomande un medic dar am fost astazi la un cabinet si  mi-a dat Doxicilina , Rifampicina , Metronidazol si Baneocin ... sper sa-mi fie de folos Oricum multumesc

#10 2009-08-17 23:46:02

dreamer
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-05

fetele se pare k am si eu stafilococ sad in urma lamei de pe fata mi-a iesit stafilococul asta sad e vreo legatura intre stafilococ si candida?

Dance like nobody is watchin....

#11 2009-08-21 11:18:34

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si eu am avut stafilococ. fa si o antibiograma. mie mi`a iesit sensibil la ciprofloxacin. am facut tratamentul. acum astept sa vina menstra si dupa ea ma duc din nou sa repet sa vad daca mi`a trecut. sper ca da.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#12 2009-08-21 12:11:57

aly_simiro
New member
Inregistrat: 2009-08-21

Ajutor Doctoressa !
In urma consultului genital mi-a iesit: metroanexita bilaterala ,cervicita iar la exudat in gat mi-a iesit candida ,la care d-na doctor ginecolog mi-a zis ca daca o am in gat se numeste candidoza orointestinala.Dupa ce am fost la laborator si in urma antibiogramei si fungigramei mi-a iesit stafilococ auriu in uter si candida albicans .stafilococul auriu sensibil la oxacilina iar pentru candida sensibil la nistamicina amfotericina si inca unul .Doctorita mi-a zis ca e ingrijorator candidoza ca e rezistenta la cele mai bune medicamente .
Mi-a dat doxicilina ,nistamicina si ovule.Dar de ce nu mi-a dat oxacilina sa distrug stafilococul??
Problema e ca de multi ani nu am fost la ginecologie si cica candida asta a copt si a diseminat in corp.
De ceva vreme ma dor tare articulatiile si muschii si vreau sa te intreb Doctoressa e posibil ca de la aceste probleme genitale sa am durerile de articulatii si muschi iar candidoza care o am (orointestinala si genitala ) sa-mi creeze probleme sau stafilococul auriu daca nu a fost distrus de oxacilina? grater Ajutor
Oare a mai avut cineva aceste dureri ca ale mele?
Astept raspuns

#13 2009-12-08 14:55:01

katykaty
Membru
Inregistrat: 2009-12-08

BUNA!MA NUMESC KATY SI VREAU SA VA IMPARTASESC DIN BUCURIA SI SA VA SPUN CA SI EU MA LUPT DE CEVA ANI CU STAFILOCOCUL ACESTA PACATOS.AM LUAT TRATAMENTE CU ANTIBIOTICE,NU DUPA URECHE CI IN URMA ANTIBIOGRAMEI,DATE DE MEDICI SI NIMIC!CA SI VOI AM CERUT AJUTOR CAM PESTE TOT.AM DESCOPERIT MIEREA DE MANUKA,MIERE MONOFLORA,CARE E DIN FLORICELE DE COPAC MANUKA SI CARE SE GASESTE PE SUPRAFETE FOARTE MICI NUMAI IN NOUA ZEELANDA.ASTA O FACE APROAPE CEA MAI SCUMPA MIERE DIN LUME.ESTE INAMICUL STAFILOCOCULUI AURIU,SINUZITEI,ACNEEI SI MULTE ALTELE.ESTE ANTIBIOTIC NATURAL,CEL MAI PUTERNIC.EU AM GASIT ACEASTA MIERE CU MULTE CHINURI,E DESTUL DE SCUMPA FATA DE A NOASTRA DAR MERITA.DUPA 3 ZILE DE FOLOSIRE DEJA LIMBA MI S-A CURATAT,DAR TREBUIE FACUT TRATAMENTUL CAT MAI MULT TIMP.MERITALA CATI BANI PLATIM LA MEDIC SI PE PASTILE... CITITI CAT MAI MULTE DESPRE EA SI O SA VA LAMURITI CE MINUNI FACE.INTRATI PE SAITURI DIN MAI MULTE TARI SI CITITI DESPRE ACEASTA MIERE.LA NOI NU SE PREA STIE NIMIC.SI IN STRAINATATE,EX GERMANIA,SE CUMPARA PE COMANDA.PE BORBANUL MEU DE 500 g,AM DAT 1.800.000.DIN CARE APROAPE 400.000 E TAXA DE CURIERAT.DECI 1 MIL 400.MULTA SANATATE!http://www.manukahoneyusa.com/active-manuka-honey.htm
AICI O SA VEDETI MAI MULTE

Ultima oara a fost editat de katykaty (2009-12-08 15:08:01)

#14 2009-12-08 18:54:43

Adalberta
Full member
Inregistrat: 2009-08-19

da, mierea Manuka este renumita si impotriva E-coli. dar... inaccesibila pt noi din pacate...

ali_simiro... ai grija cu durerile de articulatzii... testeaza-te pt Chlamydia si Mycoplasme ca astea dau dureri de articulatzie. parol!

Ultima oara a fost editat de Adalberta (2009-12-08 20:48:30)

#15 2009-12-09 17:38:53

katykaty
Membru
Inregistrat: 2009-12-08

Adalberta a scris:

da, mierea Manuka este renumita si impotriva E-coli. dar... inaccesibila pt noi din pacate...

ali_simiro... ai grija cu durerile de articulatzii... testeaza-te pt Chlamydia si Mycoplasme ca astea dau dureri de articulatzie. parol!

DRAGA MEA ADALBERTA,EU MI-AM CUMPARAT MIERE MANUKA DIN ROMANIA.DECI SE GASESTE SI LA NOI.E ADEVARAT MAI SCUMPA,DAR NU SA NU NE PUTEM PERMITE.DE CAT SA DAM PE CONTROALE SI ANTIBIOTICE MILIOANE,MAI BINE CUMPARAM MANUK CU UN MILION 4 SUTE.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.