homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Pete maronii pe fata-2

#20 2008-06-20 16:33:06

ocsa
New member
Inregistrat: 2008-06-20

Re: pete maronii pe fata

si eu am. mi-a zis dermatologul ca e melasma si mi-a prescris o crema ,bineanteles ca nu m-am apucat de tratament. in schimb m-am dus la cosmeticiana mea sa imi faca o depigmentare cu un ser , cred ca Selvert se numea firma. dupa 4 sedinte am renuntat pt ca de fiecare data mi se parea ca imi apar cosuri. ei , de atunci,cam o luna, e dezastru fata mea. nu scap de cosuri ,am pete fara numar si m-am pricopsit mai nou si cu varicela.
dupa ce nu am mai mers la cosmeticiana mi-a r4ecomandat dr pt acnee retin-A. nu stiu ce sa zic, e foarte ciudat. parca imi face mai multe cosuri, mai mari si mai multe pete. parca sunt un monstru!. stiti vreuna cum se manifesta Retin-A ?ca nu stiu daca sa continui sau nu

#21 2008-06-20 16:54:08

still_dreaming
Full member
De la: Yes we can!
Inregistrat: 2006-11-28

eu am auzit de crema RoC Soy Complex - crema de zi, ar fi buna si nu e chiar tratament medical.

To accomplish great things, we must not only act, but also dream; not only plan, but also believe.
All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.

#22 2008-06-23 12:35:22

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

aura coman a scris:

Apropo de pete maronii: mi-au aparut la prima sarcina si am ramas cu ele,desi am facut un  tratamant la dermatolog.Ele sunt pe frunte, pe pleoapa sus, pe obraz. Nu mai iau anticonceptionale de un an, inainte luam microginon. Nu stiu daca am probl cu ficatul pt ca nu ma doare si mananc si destul de sanatos. Deci, ce crema as putea lua,petele sunt destul de inestetice. Multumesc.

nu dispar...cu nimic...acoperite cu fond de ten...atit

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#23 2008-06-23 21:18:34

ocsa
New member

dermatologul mi-a recomandat Unitone 4(pt melasma). a-ti folosit vreuna asa ceva?

#24 2008-06-26 21:58:02

maria9791
New member

Salut, nu vreau sa va sperii, dar si mie mi-au aparut niste pete acum vreo 2-3 ani.....am trecut printr-o hepatita B acuta! fara sa stiu, am fost asimptomatica, am aflat despre asta acum cateva luni cand mi-au iesit transaminazele marite, mi-am facut testele toate pt hepatita, antigenii au iesit negativi dar anticorpii pozitivi! semn ca am avut hepatita dar m-am vindecat, petele erau de la ficatul bolnav! Faceti-va analize, nu va dati cu creme ca orice apare suspect pe piele are in radacini ceva "stricat" in organism.

Publicitate

loading...

#25 2010-06-06 15:41:43

Lavinia_tia
Sr. member
Inregistrat: 2006-12-30

a folosit cineva pana acum unitone 4?
am primit pentru pete maronii pe fata, in dreptul mustatii.

am inteles ca nu dispar de tot, dar as vrea sa stiu daca a urmat cineva tratament cu aceasta crema?

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.