If tomorrow never comes.... ?
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
if tomorrow never comes.... ?
V-ati imaginat vreodata ca AZI este ultima zi a existentei voastre pe Pamant ?
Care ar fi acele lucruri pe care ai vrea sa le faci AZI ? Ce simti? Liniste sau Panica?
La asta m-am gandit eu azi.. si m-am pus asa de bine in situatia respectiva incat am ramas uimita de lucrurile pe care as vrea sa le fac AZI . Am ramas uimita de persoanele carora as vrea sa le vorbesc pt ultima oara... Si ma gandesc ca totul este ipotetic... dar daca totusi AZI este ultima zi din viata mea si nu apuc sa fac acele lucruri pe care imi doresc sa le fac... ... Se zice sa-ti traiesti fiecare zi ca si cum ar fi ultima... dar oare chiar putem face asta? Eu mereu ma gandesc la viitor, la MAINE.... but what IF tomorrow never comes?
- innana
- Sr. member
- De la: Cluj
- Inregistrat: 2006-08-15
- Site
Re: if tomorrow never comes.... ?
eu una nu cred ca as face ceva special sau ceva ce nu am facut. cred ca mai degraba nu as face nimic, as sta pur si simplu. si l-as pune si pe prietenul meu sa stea cu mine si am vb ci as vb cu ai mei si cu cei apropiati
Cu zambetul pe buze...
- claudia78
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-01-05
as fi foarte foarte trista daca "azi" ar fi ultima mea zi...ce as face???as incerca s anu am panichez prea tare !!! si as sta toata ziulica cu baietelul meu in brtae si i-as scrie o scrisoare pt a-i da niste sfaturi pe care acum la 4 ani nu le-ar intelege....apoi as face dragoste cu sotul meu... Mi-as imbratisa mama si i-as mutlumi pt tot ce a facut pt mine.... daca ar fi posibil,mi-as dori sa vad un rasarit de soare la Mamaia,statiunea mea de suflet....dar as urca un pic si pe munti ,as vrea sa simt mirosul ierbii proaspat taiate.... si apoi la sfarsitul zilei...as intra in biserica si as ramane acolo....in liniste,sa-mi cer iertare....Nu stiu daca mi-ar ajunge doar o zi pt toate astea...cred cam anevoie de mai multe zile...sau de ani...sau de cum o vrea Cel de Sus....
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
corii a scris:eu una nu cred ca as face ceva special sau ceva ce nu am facut. cred ca mai degraba nu as face nimic, as sta pur si simplu. si l-as pune si pe prietenul meu sa stea cu mine si am vb ci as vb cu ai mei si cu cei apropiati
nu m-am gandit niciodata.. dar asa simt si eu. nu as face ceva special. as sta cu el, i-as spune cat de mult il iubesc, i-as spune tot ce nu i-am spus. mi-as intalni familia si prietenii, oamenii la care tin cel mai mult. as merge la biserica, m-as ruga...
- andrutza
- Vizitator
- Infinity
- Hero member
- Inregistrat: 2006-01-02
andrutza a scris:vai ce topic trist....
trist e putin spus Eu nu vreau sa ma gandesc la asta acum, e viata prea frumoasa si prea scurta incat sa ma gandesc ca azi e ultima zi..daca va fi, se va intampla si cu si fara vointa mea..iar daca ma gandesc la asta, oricum nu rezolv nimic decat ma stresez. Si daca as afla ca nu voi mai ajunge ziua de maine, mai mult ca sigur voi gandi si voi reactiona altfel decat as gandi eu in momentul asta.
- andrutza
- Vizitator
eu nici nu vreau sa citesc ce scrieti aici....m-am hotarat sa nu mai intru pe topicuri din astea ca ma indispun
- Loveable
- Diamond member
- Inregistrat: 2008-02-12
Ce as face daca azi ar fi ultima zi din viata... (presupunand ca e dimineata ) As merge la mama, as lua-o in brate si i-as spune cat de mult o iubesc si mi-as cere iertare pentru toate momentele urate si cuvintele rele pe care i le-am spus vreodata, pentru ca niciodata nu le-am spus din suflet sau sa le si cred. Si i-as spune lucrul asta. I-as spune tot ce i-am ascuns pana acum (desi sunt foarte putine chestii, si deloc importante) si as strange-o tare in brate. As merge la F. si i-as spune inca o data tot adevarul (macar daca ar fi ultima zi din viata m-ar crede in sfarsit)..i-as spune ca pe el il iubesc si ca nu mi-a trebuit niciodata altul, i-as spune cum mi-as fi dorit sa fie viata asta pt noi...in viitor. L-as ruga sa fie fericit si sa-l ajute Dumnezeu sa-si implineasca toate visele...si l-as ruga sa reflecteze asupra faptului ca viata e scurta, si e foarte important sa avem grija de sufletul nostru, nu de lucrurile materiale. As merge la bunica mea si i-as spune ca nu-i port pica pt nimic si ca tin la ea. L-as suna poate pe tata-meu sa-i zic 3 vorbe (nush care). Si in rest.. as sta cu F., as face dragoste cu el, m-as uita la el in ochi cu atata drag...si l-as pupa intr-una.. si la sfarsitul zilei as sta cu el si cu mama..sa stam pur si simplu si sa povestim.. Mi-au dat lacrimile deja e cam siropos ce am zis, dar asta as face. (cred ca o sa tot editez la asta ) si as iesi pe terasa si as inspira aerul curat, m-as uita la cer si as asculta pasarile, si as mirosi florile.. (si terasa e si acum la 5 metri de mine..dar vad ca mie imi trebuie "ultima zi" ca sa pot face lucrurile astea)..trist
Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-05-22 22:04:02)
- Loveable
- Diamond member
Faza e ca am putea sa reflectam putin si sa ne dam seama ca toate lucrurile astea le putem face si azi. Nu trebuie sa asteptam "ultima zi", pentru ca nimeni nu ne va anunta ca va fi ultima... Putem si azi sa le spunem celor apropiati cat de mult ii iubim, si sa o spunem din suflet, nu asa aruncat acolo...
- Infinity
- Hero member
andrutza a scris:eu nici nu vreau sa citesc ce scrieti aici....m-am hotarat sa nu mai intru pe topicuri din astea ca ma indispun
Ai dreptate andrutza..e grav, am citit ce a scris loveable..nu mai sunt curioasa sa citesc si altele
- Infinity
- Hero member
Loveable a scris:Faza e ca am putea sa reflectam putin si sa ne dam seama ca toate lucrurile astea le putem face si azi. Nu trebuie sa asteptam "ultima zi", pentru ca nimeni nu ne va anunta ca va fi ultima... Putem si azi sa le spunem celor apropiati cat de mult ii iubim, si sa o spunem din suflet, nu asa aruncat acolo...
E adevarat loveable..dar lumea in ziua de azi se gandeste la stresul din viata cotidiana..cum zicea alexia (sa nu uitam umbrela, sa facem aia..cealalta etc.), nu ne gandim la cei de langa noi sau sa fim buni..vedem doar posibilitatile de a face in asa fel incat sa ne fie bine..atat din pacate
- skumpi
- Vizitator
imi amintesc acuma d filmu ala If Only normal k as fi agitata, speriata dar totusi as incerca sa fiu "optimista"
- persifona
- Vizitator
claudia78 a scris:as fi foarte foarte trista daca "azi" ar fi ultima mea zi...ce as face???as incerca s anu am panichez prea tare !!! si as sta toata ziulica cu baietelul meu in brtae si i-as scrie o scrisoare pt a-i da niste sfaturi pe care acum la 4 ani nu le-ar intelege....apoi as face dragoste cu sotul meu... Mi-as imbratisa mama si i-as mutlumi pt tot ce a facut pt mine.... daca ar fi posibil,mi-as dori sa vad un rasarit de soare la Mamaia,statiunea mea de suflet....dar as urca un pic si pe munti ,as vrea sa simt mirosul ierbii proaspat taiate.... si apoi la sfarsitul zilei...as intra in biserica si as ramane acolo....in liniste,sa-mi cer iertare....Nu stiu daca mi-ar ajunge doar o zi pt toate astea...cred cam anevoie de mai multe zile...sau de ani...sau de cum o vrea Cel de Sus....
M-ai facut sa plang si nu-s asa usor emotionabila de obicei.
- Loveable
- Diamond member
wai ma innebuniti cu filmul ala.. stiu ca l-am vazut acum vreo 2 ani, stiu ca mi-a placut mult.. dar nu mai stiu despre ce e vorba in el...
- alexia
- Addicted member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2006-01-14
Loveable a scris:Eu m-am gandit uneori sa scriu o scrisoare, si daca mor asa pe neprevazute sa o citeasca mama dar ma gandesc ca daca o gaseste inainte? asa, intr-o zi oarecare? m-as simti naspa sau daca e asa bine ascunsa incat nu o va gasi nici dupa? eu imi doresc de multe ori sa ii spun tot ce am frumos de spus, dar mi-e rusine sa ma deschid asa in fata ei...
si mie mi-e rusine sa ma deschid in fatza oamenilor.. mai putin in fatza lui iubi... I-am trimis o data un sms lu mama in care i-am zis ca imi pare rau pt toate supararile pe care i le-am produs si ca o iubesc mult... si pe urma mi=era aiurea sa dau ochii cu ea... nu inteleg de ce! Doar e MAMA.
Ai fost tare Loveble cu "presupunem ca e dimineatza"
Claudia, si mie mi-au dat lacrimile...
Nu ma intelegeti gresit. Nu sunt deloc deprimata... doar ganditoare. Si acest aspect este unul extrem de real la care ar trebui sa ne gandim din cand in cand, ca sa nu ajungem sa regretam prea multe atunci cand n-o sa mai putem face nimic...
Ce as face eu: Le-as spune mamei, tatei si fratelui meu ca sunt cea mai buna familie de pe lume si ca ii iubesc mult, chiar daca nu le arat prea des asta. As strange-o in brate pe cumnata-mea ca e fata buna si mi-e draga, dar ma enerveaza Mi-as cauta prietenele mele de suflet, sa le vad pt ultima oara si sa le spun cat de importante sunt pt mine.. Mi-as cauta si fostii prieteni (baieti) sa-i vad pt ultima oara si sa le urez multa fericire. M-as duce in biserica si as plange si L-as ruga pe Dumnezeu sa ma ierte... si m-as duce la mare cu iubitul si cu familia... as sta cu el pe plaja si in apa, as face dragoste cu el, iar in ultimele momente as vrea sa fie langa mine mama, tata, fratele meu si bubu meu
Acum m-am intristat de-a binelea....
P.S. Si as manca la KFC, la MC, o pizza, o inghetata si o shaorma
- micusa
- Full member
- Inregistrat: 2007-01-08
si pe mine ma indispus filmul ala..dar ma si pus pe ginduri..dar la cita indiferenta incape in mine..nu cred ca as face mare lukru..chiar stiind ca ar fi ultima zi din viata mea..
mariah carey - bye bye
- mika
- Insomniac member
- Inregistrat: 2006-06-17
alexia a scris:P.S. Si as manca la KFC, la MC, o pizza, o inghetata si o shaorma
si iata si cauza mortii
eu nu stiu ce as face...cred ca as prefera sa nu stiu ca e ultima zi...
Ultima oara a fost editat de mika (2008-05-22 22:30:03)
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|