|
Nu esti logat.
Probleme dupa un chiuretaj#1 2008-05-22 22:08:02
probleme dupa un chiuretajbuna! eu am facut un chiuretaj p data de 7 mai...si de atunci tot timpul sangerez dak nu am niste secretzii inchise la culoare.Am fost la medic dupa 4-5 zile shi mi-a dat un tratament care nu a avut nikiun efect ji sangerarile au continuat sa apara......c imi recomandatzi? ash putea sa am anumite complicatii? Offline #2 2008-05-22 22:34:08
Re: probleme dupa un chiuretajcat de abundete sunt sangerarile? poate nu ar strica o noua vizita la medic...desi ingrijorator nu e... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-23 11:26:27
Re: probleme dupa un chiuretajpoi c sa zic...sunt ca la o menstruatzie obijnuita Offline #4 2008-05-23 11:28:27
Re: probleme dupa un chiuretajmergi urgent inapoi...singerezi cam mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|