|
Nu esti logat.
Rezultat papanicolau....este ceva grav???#1 2008-05-22 22:20:15
rezultat papanicolau....este ceva grav???am facut un test papanicolau iar rezultatele sunt urmatoarele...as dori daca se poate sa-mi spuneti daca este ceva grav sau nu...doctorita mea este plecata si nu vreau sa mai astept....multumesc mult....rezultatul este : Offline #2 2008-05-22 22:30:46
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???grav nu e dar cocobacilii aia acolo si pmn prezente indica o problema...poate nu ar strica si o analiza de secretie... happy with him...inlove with him... Offline #3 2008-05-22 22:45:37
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???pai am facut si bacteriologie, iar rezultatul este: Offline #4 2008-05-22 22:48:38
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???pai ai streptococul ala...si cocii aia pozitivi...dar fara bacili doderline...deci s-ar putea sa fie vb de gardnerella...te va lamuri doctoressa sau eu_vreau maine... happy with him...inlove with him... Offline #5 2008-05-22 22:52:49
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???are lactobacili deci doderlain => nu e gardnerella. pmn-urile sunt datorita inflamatiei + infectiei cu streptococ pt care trebuie facut tratament. papanicolau e ok. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-23 13:59:11
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???streptococul acela de unde poate fi?? eu am luat anticonceptionale diane 35 din ianuarie pana in martie si le-am oprit pentru ca imi provocasera o sangerare abundenta care a durat 2sapt, timp in care am fost la medic si mi-a dat injectii cu etamsilat, calciu gluconic, si injectii facute la cabinet. am mai avut o perioada in care am facut spalaturi intravaginale mai dese decat normal...poate fi si din cauza igienei, sau l-am luat de la partenerul meu? am avut un singur partener si atat, de fapt primul....simptome anormale nu am avut Offline #7 2008-05-23 14:03:20
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???iar lactobacilii aia trebuie se existe sau e ceva in neregula cu ei?? si ce e doderlain?? e bine sau e rau?? Offline #8 2008-05-23 14:04:34
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???o_a_n_a ai warn te rog sa citesti regulile! VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-05-23 14:05:38
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???lactobacili = doderlain = flora normala vaginala mami de minuni Offline #10 2008-09-23 00:09:30
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???buna seara! am fs si eu la medic azi, dupa rezultat si m-a expediat asa repede k nici n-am apukt sa deskid gura:-|.... imi puteti "traduce" si mie concluzia rezultata in urma acestui test?va rog:">! There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #11 2008-09-23 00:14:09
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???poti continua cu tratamentul chiar daca l ai intrerupt dar s ar putea sa mai fie nevoie de inca o tura...si nu ar strica sa faci si o analiza de secretie sa vezi daca ai vreo infectie care intretine rana... happy with him...inlove with him... Offline #12 2008-09-23 00:22:35
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???ei bine ... stiu k am hpv si k am fs diagn la inceput(acum vreun an jum) cu "cervicita cronik".... poate o fi si asta o cauza! eu facusem testul k sa vad ce radacini apar, sa vad ce riscuri prezinta ceea ce am, dar am ramas la fel d nelamurita, cum m-am dus:-j....! mc pt rasp! There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #13 2008-09-23 12:18:27
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???dc ai ramas nelamurita? ai facut testulhpv si nu ti a iesit nimic? happy with him...inlove with him... Offline #14 2008-09-23 13:59:56
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???o ea te rog sa incerci sa scrii in limbaj cat de cat romanesc nu in limbaj mirc...ca sa te putem urmari mami de minuni Offline #15 2008-09-23 23:05:12
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???fetelor...explicati`mi si mie care e diferenta dintre papanicolau si analiza de secretie? la papanicolau nu iti arata infectiile pe care le ai? Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline #16 2008-09-24 00:36:36
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???depinde de laborator... happy with him...inlove with him... Offline #17 2008-09-24 01:30:08
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???am fost la un moment dat la ginecolog pentru ca aveam niste mancarimi ingrozitoare, o secretie urat mirositoare si foarte abundenta. D-na dr. mi-a spus ca am cervicita cronica, o rana pe cel si vegetatii veneriene. Mi-a facut un test d secretie (lama), mi-a dat condyline(parca asa se numea solutia pt condil.), cerviron, iar dupa un timp mi-a facut o cauterizare.... Un an mai tarziu, mi-am facut acest test(papanicolau), deoarece auzisem k e singurul care-ti "arata" care radacini ale hpv-lui sunt prezente. Si as fi vrut sa stiu si ce clasa de pap am(auzisem ca exista de 4 feluri). Nelamurirea mea consta in faptul ca nu pot sa-mi dau seama daca rezultatul testlui e ok sau nu. ce-i cu toate tipurile acelea de celule(exocervicale, endocervicale, intermediare, superficiale)? Sunt normale?! apoi flora bacilara(?) la ce se refera? exudatul inflamator.... ? Sunt complet pierduta in spatiu:D! There is no surprise more magical than the surprise of being loved. It is God's finger on man's shoulder. (Charles Morgan) Offline #18 2008-09-24 08:55:04
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???pap-ul nu iti arata ce tulpini hpv ai. pt asta se face genotiparea hpv. celulele alea acolo tre sa fie, la fel si flora bacilara. exudatul inflamator este datorat infectiei pe care o au. oricum, un rezultatul, indiferent de analiza, nu este pt a fi descifrat de catre pacient ci de catre medic. e normal sa fii pierduta in spatiu cand il vezi. mami de minuni Offline #19 2008-09-24 11:43:54
Re: rezultat papanicolau....este ceva grav???
mersi cristina Mamica de strumfulet... 19 iulie 2013 Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|