|
Nu esti logat.
Organometril#1 2008-05-23 08:38:55
organometrilAm si eu nevoie de informatii in ceea ce priveste tratamentul cu organometril inainte de sarcina. Offline #2 2008-05-23 09:50:28
Re: organometrilnu este contraceptiv ci un progestativ care are rolul de a regla ciclurile si de a usura obtinerea unei sarcini. la cat timp dupa tratament vei ramane numai Cel de Sus stie mami de minuni Offline #3 2008-05-23 10:21:53
Re: organometrilmercic Offline #4 2008-05-23 10:28:35
Re: organometrilpt ca le-ai oprit... mami de minuni Offline #5 2008-05-23 13:00:11
Re: organometrilnu trebuia sa le opresti Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-23 13:21:08
Re: organometrilpe mine pastilele astea m-au dereglat, le-am luat acum cativa ani buni pt ca aveam o hemoragie care nu se mai oprea si tot nu s-a oprit, apoi am luat ac 4/zi, m-am imbuibat cateva saptamani degeaba, pana nu m-au internat in spital si nu m-au pus pe perfuzii si vit. K nu am scapat, eram galbena ca pamantul, imi dadeau hormoni si eu aveam infectie cu citomegalovirus..., dupa cum am descoperit mult mai tarziu, cele mai bune sunt aceste forumuri si info pe net unde ne putem documenta de la persoane care au trecut prin experiente asemanatoare si cu ocazia asta multumesc doctoressei pt multele sfaturi utile si informatii date si sigur dupa ce "termin" cu ce am inceput voi ajunge la ea la un planning pe mai departe ca sa nu mai fac prostii There are two things in life: you have to die and you have to live until you die. mamica de doua fete cucuiete Offline #7 2008-05-23 15:11:48
Re: organometrilpe mine orgametrilul m-a facut cam praf...dar m-a scos din cateva situatii mai nasoale Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|