|
Nu esti logat.
Varice destul de avansate#1 2008-05-23 10:56:31
varice destul de avansatebuna fetelor!mama mea are varice si sunt destul de avansate...foloseste momentan varixinal pastile si lioton gel...medicul nostru de familie e un pic mai superficilala asa cu pacientii (asta ca sa nu folosesc un cuvant mai dur) si nu a trimiso nicaieri la niciun control ia dat doar astea ca incep sa nu mai dea rezultate...cunoasteti voi vreun doctor p la o clinica sau un spital pt a cere si alta parere?multumesc mult mentionez k mama are 52 ani Offline #2 2008-05-23 11:16:46
Re: varice destul de avansatesa o trimita la control pentru ce? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #3 2008-05-23 11:19:30
Re: varice destul de avansatescuze ca postez si eu aici, am observat aseara ca am in spatele genunchiului drept o vena destul de proeminenta si ingrosata, nu era asa pana acum, e un inceput de varice ? am ce sa-i fac in stadiul asta sau e ireversibil procesul ? Offline #4 2008-05-23 16:16:23
Re: varice destul de avansatechiar vroiam sa intreb...si eu am observat aceeasi chestie la mine si m-a surprins faptul ca la nici 22 de ani mi-a aparut. “if you want something in life, reach out and grab it...” Offline #5 2008-05-23 16:21:00
Re: varice destul de avansatela mine n-are nimeni in familie... numai varice nu avusesem o fi pentru ca in ultima vreme am cam purtat tocuri ? Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-23 16:23:01
Re: varice destul de avansatese poate sa fie de la tocuri!mama nu are varice are niste vinisoare albastrui suptiri pe picioare nu stiu cum se numes dar si alea se mostenesc VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-05-23 16:25:24
Re: varice destul de avansatevenectazii am si de-alea, mostenite Offline #8 2008-05-23 16:28:01
Re: varice destul de avansatept.asta cu ce sa imi dau ca am 2-3 firisoare si nu stiu daca sunt venectazii sau vergeturi .as vrea s afie vergeturi???.ai idee cu ce sa imi dau pt.astea.stiu ca trebuie sa evit baile fierbinti.dar cu ce sa imi dau nu stiu.ai idee? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #9 2008-05-23 16:29:45
Re: varice destul de avansatecu laserul daca ai bani. n-ai ce sa le faci. Offline #10 2008-05-23 16:31:41
Re: varice destul de avansatehai mai hemdall nu e nici o crema ceva.de laser acum am citit dar si de niste creme care nu stiu ce contin! evident banii de laser nu am .cica trebuiesc evitate contraceptivele.da.... si marmota invelea ciocolata VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #11 2008-05-23 16:39:40
Re: varice destul de avansateteoretic tot ceva gen Lioton, dar nu prea cred... oricum ma deranjeaza mai putin decat celulita, de ex, si am ajuns sa ma dau cu 10 creme in fiecare seara, unde o sa ajung ? Offline #12 2008-05-23 16:41:16
Re: varice destul de avansatecelulita nu am.doar 2-3 chestii de genul asta pe o pulpa si nu stiu daca sunt vergeturi sau deastea.cred ca merg in vacanta asta la dermatolog asa ma lamureste si pe mine ce si cum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-05-23 16:43:01
Re: varice destul de avansate
esti tanara, ai tot timpul Offline #14 2008-05-23 16:44:06
Re: varice destul de avansaterautate deci celulita imi doresti tu mie ..... bine nu mai vb.cu tine VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #15 2008-05-23 16:46:55
Re: varice destul de avansate iti doresc sa nu te apuci de fumat si sa nu te loveasca lenea, ca asa m-am ales eu cu celulita Offline #16 2008-05-23 16:48:48
Re: varice destul de avansatescapi de ele prin laser heimdall dar e scumpa procedura.in rest cred eu ca daca le tratezi la timp si corespunzator nu sunt probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #17 2008-05-23 16:55:58
Re: varice destul de avansatesi eu m-am lasat de fumat de 5 luni Offline #18 2008-06-06 13:18:44
Re: varice destul de avansateBuna! Si eu am varice - am la activ 2 operatii pana acum si tot mai apar... Iau Ac dar nu as putea fara ele (vorba lui Evilpink...) - nu ma descurc cu alta metoda contraceptiva. Chiar asa rau sa faca Ac, chiar daca fac tratament intensiv pt. varice (pastile si gel) + ciorapi elastici mereu??? Offline #19 2008-08-16 18:39:17
Re: varice destul de avansatesi eu am o problema cu varicele. eu inteleg ca se mostenesc dar parac e prea de tot sa apara de la varsta asta( 22 ani). fumetul afecteaza cu ceva? si acum 3 zile am patit ceva foarte nasol. toata ziua m-au durut picioarele intr-un stil groaznic si apoi toata noaptea mi-am simtit picioarele amortite si ma apucau carceii peste tot. si dimineata m-am trezit plina de vanatai. e oare posibil sa se fi spart venele ssi deasta sa ma invinetesc. vreau si parerea voastra pana luni cand ajung la doctor. va multumesc "o iubire care nu este eterna nu este nimic" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|