|
Nu esti logat.
Nedumeriri-pt. doctoressa-2#20 2008-06-05 23:34:39
Re: nedumeriri-pt. doctoressacontinua cu ele si apoi tine normal pauza....dar daca se repeta si folia viitoare trebuie sa mergi la medic sa ti le schimbe... happy with him...inlove with him... Offline #21 2008-06-05 23:42:08
Re: nedumeriri-pt. doctoressaieri si azi nu am mai luat pastilele pt ca aveam secretia aia si le-am sarit acum ce fac le iau pe celelalte acum chiar daca am secretie?si dupa ce le termin imi vine iar ciclu?canu prea inteleg?Sau le iau dupa 7 zile de cand am avut secretia asta? Offline #22 2008-06-05 23:48:53
Re: nedumeriri-pt. doctoressaaaa...deci ai intrerupt folia de 2 zile? atunci considera aceste 2 zile primele 2 zile de pauza si dupa ce se termina pauza incepi o folie noua...si protectie suplimentara pana dupa a 7 a pastiluta din folia urmatoare... happy with him...inlove with him... Offline #23 2008-06-05 23:51:32
Re: nedumeriri-pt. doctoressaam inteles deci dupa 5 zile trebuie sa incep o folie noua fara ceel 2 zile incare nu am luat pastile...dar nu o sa-mi mai vina ciclu inca odata nu?normal imi va veni dupa ce termin folia urmatoare?am inteles corect? Offline #24 2008-06-05 23:54:14
Re: nedumeriri-pt. doctoressaexact...acum tu esti in pauza...si incepi folia in a 8 a zi...si ciclu o sa-ti mai vina in pauza vitoare...eu inclin sa cred ca acum despre spotting era vb dar s-a transformat in menstra pt ca nu ai mai luat pastilutele...luna urmatoare sa iei toata folia corect si sa vezi daca mai apare spottingul... happy with him...inlove with him... Offline Publicitateloading...
#25 2008-06-05 23:57:23
Re: nedumeriri-pt. doctoressamultumesc din suflet intrasem putin in panica..sper ca despre asta e vorba..voi tine legatura cu dumneavoatra aici pe froum?dacaimi permiteti o intrebare sunteti medic? Offline #26 2008-06-06 00:04:29
Re: nedumeriri-pt. doctoressadoar doctoressa e medic...de plannig...eu sunt studenta la psihologie...si nu ai dc sa intri in panica...trebuie doar sa te protejezi suplimentar cum ti-am zis mai sus...si daca mai ai intrebari sau nedumeriri te asteptam happy with him...inlove with him... Offline #27 2008-06-09 11:08:12
Re: nedumeriri-pt. doctoressaBuna! Cum as putea sa aflu raspuns de la doctoressa? Am postat un msaj mai sus de cateva zile si mi s-a raspuns doar partial. Sunt ingrijorata cu privire la problemele hormonale si as vrea neaparat sa aflu parerea unui medic cu privire la anticonceptionelele pe care le ieu. Am 21 de ani si am acnee chistica. Mi-a fost prescris Loette acum doi ani si dupa o luna am intrerupt tratamentul datorita reactiilor adverse. Acum am inceput sa iau Laurina. Nu ma intereseaza efectul contraceptiv, iau medicamentul doar pentru ten si eventual pt durerile mari pe care le am la menstruatie. Doctorul m-a tratat cam superficial, parea grabit si din cauza asta am omis sa-i spun ca acum cativa ani, dupa analize, am aflat ca am insuficienta ovariana, progesteronul fiindu-mi insuficient. Stiu ca laurina contine si estrogen si progesteron. E in regula? Am citit undeva ca aceste chisturi apar datorita excesului de estrogen, si ca sunt si alte simptome ale acestei dereglari hormonale ca fibroamele etc. Eu am acum doar chist pe ovarul stang, iar de doi ani cand mi-am facut alt ecograf aveam micropolichist pe ovarul drept. Mi-e frica de efectele negative ale estrogenului in cantitate mai mare dect normala si acum fac tratament cu Laurina pt acnee. Ce sa fac? Oare e bine sa le iau, chiar daca contin estrogen? Sunt asa de ingrijorata incat iau medicamentele astea cu f mare retinere... Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si va garantez ca ma vor ajuta enorm de mult. Nu am pe cine sa intreb lucrurile astea... Offline #28 2008-06-09 11:34:58
Re: nedumeriri-pt. doctoressa
1. estrogenul e hormonul feminitatii noastre... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2008-06-09 12:31:39
Re: nedumeriri-pt. doctoressaMultumesc mult pentru raspuns... Offline #30 2008-06-12 12:27:46
Re: nedumeriri-pt. doctoressaBuna... revin cu o intrebare. De la anticonceptionale, Laurina, am in fiecare noapte senzatii de voma, pt ca le iau seara. Pentru senzatiile de greata e ff bun carbunele medicinal, el absorbind de obicei toxinele, asa ca am lut de cateva ori si nu mi-a mai fost greata. Dar ma intreb daca nu cumva carbunele ii diminueaza efectele Laurinei... Ce credeti despre asta, oare e bine? Offline #31 2008-06-12 12:29:26
Re: nedumeriri-pt. doctoressaLily carbunele nu scade efectul contraceptiv al ac.daca pe tine te ajuta ia nu sunt probleme!.si greturile sunt normale in primele 3 luni e utilizare a ac.daca apar si mai tarziu trebuie sa vb.cu medicul tau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|