|
Nu esti logat.
Va rog un raspuns ca innebunesc !#1 2008-05-23 16:31:13
Va rog un raspuns ca innebunesc !God...simt ca o sa innebunesc daca nu ma lamuresc. Problema mea e urmatoarea: de pe 26 aprilie pana pe 28 am avut 3 contacte (adica sambata, duminica si luni) protejate, in sensul ca am folosit prezervativ pt ca atunci inca nu luasem pastile. Normal, prima data ne`am "jucat" putin fara, adica m`a penetrat de vreo 2-3 ori, si dupa si l`a pus. Asta a fost la fel in fiecare dintre cele 3 zile. Asadar, luni, pe 28 a fost ultimu` contact "stresant", inainte de a`mi veni menstruatia, care a venit pe 30, miercuri. Atunci am inceput si prima folie de ac pentru a fi mai sigur si fara asemenea stres. Acum...ce nu mai inteleg este de ce nu`mi vine menstra, avand in vedere ca am terminat ultima pastila alaltaieri. Sa fie de la pastilute intarzierea asta? ( nu e prima data cand iau ac...am mai luat acum aprox 3-4 luni, am facut pauza pt ca voiam sa le schimb si am inc cu yasmin acum, dar niciodata n`am avut cm regulat ) Sunt ffffff stresata..ma gandesc daca este vreo sansa sa fi ramas de la acele contacte luna trecuta..cu toate ca eram si inainte de menstra (per.infertila)..m`am protejat...si mi`a venit si menstra atunci dupa 2 zile! Daca din lichidul seminal s`a scapat vreunu` si s`a dus unde nu trebuia?? Exista vreo sansa??? Va rog lamuriti`ma ca nu mai pot de stres..toata luna am fost la fel de stresata..vedeam numai copii si auzeam numa` de copii...am 18 ani si nu ma pot gandi doamne fer la vreun avort ! Cred ca si de asta imi intarzie..mai am 4 zile de asteptat..o sa innebunesc..inca ma tem pt luna trecuta desi mi`a venit menstra atunci...off ! Sunt cam paranoica, toata lumea mi`o zice...dar nu mai stiu ce sa fac...help me pls ! Sorry ca am scris asa mult..da` sper sa ma intelegeti ! Offline #2 2008-05-23 16:32:56
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !menstra vine in cele 7 zile de pauza...tu esti abia in a 3-a,nu? deci mai e timp. daca le-ai luat corect nu ai cum sa fii insarcinata...cat despre contactele din aprilie...uita-le ca ti-a venit menstra si de at sigur nu ai nimic. Offline #3 2008-05-23 16:34:02
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !nu esti insarcinata ti-a venit menstra atunci deci nu ai de ce sa te stresezi.iar acum menstra o sa iti vina in una din cele 7 zile de pauzaasa ca nu te stresa poate sa apara in oricare dintre ele. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #4 2008-05-23 16:34:06
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !Mai, linisteste-te, menstra vine intr-una din cele 7 zile de pauza, poate sa vina si in a 7a, daca tu zici ca le-ai terminat alaltaieri nu vine atat de repede, mie de ex imi vine in a 4a sau a 5a zi de pauza. Daca ti-a venit atunci menstra, nu esti insarcinata, relax ! Ultima oara a fost editat de heimdall (2008-05-23 16:35:07) Offline #5 2008-05-23 16:39:02
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !Doamne...nu aveti idee cat m`ati linistit ! La fel imi zicea si prietenul meu, nu ma intelegea..dar stiti si voi cum suntem noi fetele...va multumesc enorm...ma simt super linistita, am mare..adica avem noroc de forumu` asta si de voi ! Si da...luna aceasta le`am luat corect pastilele, fara nicio intarziere..nici nu mi`am facut probeleme pt luna aceasta. Eu eram cu luna trecuta Multumesc inca o data ! Offline Publicitateloading...
#6 2008-05-23 16:39:57
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !cu placere VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #7 2008-05-23 18:34:17
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !buna am si eu o intrebare.... ultima data cand am facut dragoste cu prietenul meu a fost in luna ianuarie .in lunile februarie martie si aprilie mi-a venit pe data de 7 iar acum in luna mai nu mi-a venit.oare am de ce sa ma ingrijorez?va rog sa imi spune-ti multumesc Offline #8 2008-05-23 18:46:47
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !daca in feb, martie si aprilie ai avut menstruatie nu ai cum sa fii insarcinata Offline #9 2008-05-23 18:48:36
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !multumes asa ma gandeam si io dar...mnoh... Offline #10 2008-05-23 19:23:13
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !maricica ai warn pt posturi multiple...citeste regulile... happy with him...inlove with him... Offline #11 2008-05-24 17:04:09
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !am inceput sa iau marveloin de 2 saptamani si inca mai sangerez nu rau ,doar cat sa ''pateze"!este normal? Offline #12 2008-05-24 17:35:11
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !este spotting un efect secudar al ac.care poate sa apara in primele 3 luni de utilizare VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #13 2008-08-19 14:52:56
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !dak am luat din greseala pastila de marti si nu pe cea de luni la aceasi ora ce sa fac? Offline #15 2008-08-19 14:54:50
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !daca nu e marvelon 28 si pastilele nu au culori diferite, ia-o pe cealalta in loc, sunt la fel Offline #16 2008-08-19 14:56:49
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !marvelon 21 Offline #17 2008-08-19 14:59:28
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !da, e ok asa Offline #18 2008-08-19 15:02:22
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !multumesc mult ptr ajutor.pupici. Offline #19 2008-08-19 15:02:53
Re: Va rog un raspuns ca innebunesc !cu placere Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|