homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 12-170

#3212 2008-05-29 01:04:10

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12

Alexa27 a scris:

Pai nu stiu, imi pareai cunoscuta oarecum, si m-am nimerit zilele trecute pe profilul tau, si am vazut si poza asta pe care o ai la avatar lol Eu nu-s din carol, si daca iti spun de unde sunt, le pui pe fete sa imi dea ban o saptamana lol Glumeam, din buzesti. Ma bucur sa vad ca mai sunt craiovence pe aici big_smile

big_smile si io ma bucur big_smile
deci tre sa o punem de o intalneala k nu se mai poate tongue

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3213 2008-05-29 01:05:04

Aryanne
Sr. member
Inregistrat: 2007-11-26

SonneAle a scris:

elo girls smile
ce zi criminala... solar, tuns, nuantat parul, epilat, manichiura, pedichiura neutral  umblat pe la faculta si prin magazine neutral  acum scriu la licenta neutral mi-e somn sad azi am curs festiv big_smile seara va pun poze big_smile
puuuuuuuuuup si nb

lol Gandeste-te ca acum arati si mai frumoasa, si nu o sa te mai simti obosita tongue

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#3214 2008-05-29 01:07:03

deadrose
Banat

tre sa ma duc la somn k maine ma int la 11 cu o mandra big_smile da parca as mai sta un pic

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#3215 2008-05-29 01:07:55

Aryanne
Sr. member

deadrose a scris:

Alexa27 a scris:

Pai nu stiu, imi pareai cunoscuta oarecum, si m-am nimerit zilele trecute pe profilul tau, si am vazut si poza asta pe care o ai la avatar lol Eu nu-s din carol, si daca iti spun de unde sunt, le pui pe fete sa imi dea ban o saptamana lol Glumeam, din buzesti. Ma bucur sa vad ca mai sunt craiovence pe aici big_smile

Super tongue Dar nu chiar acush, ca vineri am balul si maine cica am simulare la sport rotfl eu nici nu stiu exact cum se sare capra, si profa e foarte hotarata sa nu ne bage in BAC daca nu dam simularea aia maine tongue dar e timp destul tongue Ma bucur sa aflu si ca esti intr-a 12a, daca imi spui si ca nu te-ai apucat sa inveti prea multe comentarii la romana, deja te si iubesc lol

A venit, a venit toamna, acopera-mi inima cu ceva, cu umbra unui copac sau mai bine, mai bine cu umbra ta.
Ma tem ca n-am sa te mai vad, uneori, ca or sa-mi creasca aripi ascutite pan' la nori,
Ca ai sa te ascunzi intr-un ochi strain, si el o sa se-nchida cu-o frunza de pelin...

#3216 2008-05-29 01:09:33

SonneAle
Addicted member
De la: balamuc
Inregistrat: 2006-12-14

Alexa27 a scris:

SonneAle a scris:

elo girls smile
ce zi criminala... solar, tuns, nuantat parul, epilat, manichiura, pedichiura neutral  umblat pe la faculta si prin magazine neutral  acum scriu la licenta neutral mi-e somn sad azi am curs festiv big_smile seara va pun poze big_smile
puuuuuuuuuup si nb

lol Gandeste-te ca acum arati si mai frumoasa, si nu o sa te mai simti obosita tongue

da rotfl  is beeeeeeeeeeheheheeton lol sper sa dorm pana la 10 juma big_smile

There ain't no sunshine now that he's gone

Publicitate

loading...

#3217 2008-05-29 01:10:03

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

daca va zic ca de vreo ora jumate ma chinui sa fac un scorpion din margele imi spuneti ca-s nebuna rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3218 2008-05-29 01:11:04

SonneAle
Addicted member

Chocolate22 a scris:

daca va zic ca de vreo ora jumate ma chinui sa fac un scorpion din margele imi spuneti ca-s nebuna rotfl

lol pai zi-ne sa vezi ce-ti raspundem lol

#3219 2008-05-29 01:11:12

Aryanne
Sr. member

Ai vazut? :> Si ca sa ai si mai mult spor, poti sa tii o oglinda langa tine cand lucrezi la licenta tongue Te uiti in oglinda si zici, frumoasa sunt, acum hai sa fiu si super-desteapta. Bine, din pacate aceasta tactica nu merge f bine la mine, dar poate la tine merge big_smile

#3220 2008-05-29 01:20:47

SonneAle
Addicted member

Alexa27 a scris:

Ai vazut? :> Si ca sa ai si mai mult spor, poti sa tii o oglinda langa tine cand lucrezi la licenta tongue Te uiti in oglinda si zici, frumoasa sunt, acum hai sa fiu si super-desteapta. Bine, din pacate aceasta tactica nu merge f bine la mine, dar poate la tine merge big_smile

smile)))))))  am oglinda chiar langa mine, da' nu pt aia o tin, ci ca sa vad cum adorm pe taste lol

#3221 2008-05-29 01:23:13

Aryanne
Sr. member

lol Mai bine te culci un pic si te trezesti maine dimineata fresh si cu chef de lucru.. Nu pot sa garantez pt a doua, dar fresh tot o sa te trezesti big_smile Eu ma duc... am maine simulare la sport rotfl [ce ma mai amuza cand spun asta] si trebuie sa merg sa stramtez si rochia la croitor :>

Spor la treaba, SonneAle, si noapte buna kram

deadrose, tinem legatura :>

Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-05-29 01:24:01)

#3222 2008-05-29 01:23:38

deadrose
Banat

Alexa27 a scris:

deadrose a scris:

Alexa27 a scris:

Super tongue Dar nu chiar acush, ca vineri am balul si maine cica am simulare la sport rotfl eu nici nu stiu exact cum se sare capra, si profa e foarte hotarata sa nu ne bage in BAC daca nu dam simularea aia maine tongue dar e timp destul tongue Ma bucur sa aflu si ca esti intr-a 12a, daca imi spui si ca nu te-ai apucat sa inveti prea multe comentarii la romana, deja te si iubesc lol

stiu jumate din 2 comentarii lol de fapt la unu stiu cam 3 sferturi lol
doamne alta nebuna care face figuri k nu baga in bac lol deci stai sa iti povestesc cum e cu capra lol iti iei avant, tre sa ai grija sa iti vina la indemana aterizarea pe 2 picioare pe trambulina aia (repedeti de 2 3 ori si e gata tongue) si dupa pui mainile pe capra si impringi in trambulina de fund in sus lol si nu uiti sa desfaci picioarele tongue si e gata big_smile
gata ma duc la somn k maine ma trezesc big_smile

#3223 2008-05-29 01:24:33

Aryanne
Sr. member

somn usor puss si am inteles eu asa cu capra aia cum e, numai ca imi e frica sa nu intru in ea lol

Ultima oara a fost editat de Alexa27 (2008-05-29 01:25:06)

#3224 2008-05-29 01:26:08

SonneAle
Addicted member

bafta la sport, ale big_smile puss  o sa iti urmez sfatul :>
si noapte buna voua, noua, tuturor tongue
ies si eu, mai scriu 3 randuri si la somn

#3225 2008-05-29 01:37:19

deadrose
Banat

Alexa27 a scris:

somn usor puss si am inteles eu asa cu capra aia cum e, numai ca imi e frica sa nu intru in ea lol

nu trebuie sa iti fie fricam k parca mai mult gresesti daca iti e frica tongue
gasi un jos frumos hjartahjarta pe dinoparc.com si imi cumparai un melcisor hjartahjarta
am fugit de data asta tongue n buna pusspuss

#3226 2008-05-29 01:41:44

Chocolate22
Insomniac member
De la: cer pana la pamant
Inregistrat: 2007-11-28

ii mai fac 3 picioare si inchei cu scorpionu' meu rotfl

Daca esti fata, citeste!!!
postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama dumbom
copil botos sad cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme

#3227 2008-05-29 07:02:11

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

NEATZAaaaa

#3228 2008-05-29 07:38:17

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

neata...am draci de mor ca am bulit un prag la masina...am urcat o bordura inalta din cauza ca venea cacatul se shoiler bagami-as lupa in santierul lor ...numai la orele cand venim si plecam plimba cel shoiler sa arate cat de tare muncesc ei...piz mamii lor de idioti

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#3229 2008-05-29 07:43:06

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

si eu am bulit spatele. am dat intr-o mare bordura. de fapt un ghiveci s'ala de ciment.
si curvele astea de la firma numai draci imi fac. mi-am dat demisia la zi si nu vor sa-mi dea cartea de munca rotfl

#3230 2008-05-29 07:46:35

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

neatzaaaaaaa
am o leneeeeeeeeeeeeeee

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.