homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce gandesti acum/ un topic offtopic 12-177

#3345 2008-05-29 11:58:38

Ank-Su-Namun
Sr. member
De la: Londra
Inregistrat: 2006-12-09

Re: ce gandesti acum/ un topic offtopic 12

ca abia astept sa merg maine acasa si sa ma intalnesc cu tzutzu...big_smile

....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... hjarta

#3346 2008-05-29 11:59:37

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

hello! va pup!

#3347 2008-05-29 11:59:46

mika
Insomniac member
Inregistrat: 2006-06-17

ralluka a scris:

http://www.youtube.com/watch?v=v0E1BEmCDG8&feature=related

ce frumoasa poveste smile

superba hjarta hjarta

#3348 2008-05-29 12:00:17

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

capcaun stiu cum este sa nu ai intimitate am meu a sta un an a stat cu un prieten bun si prietena  lui(colega cu mine de facultate) o perioada au mers toate bine pana cand a inceput colega asta sa faca fite(am auzit la facultate cum vb.cu alta colega si ii spunea ca e tare stresata ca tot vine prietena colegului de apartament pe la ei,adica eu) asta in conditiile in care la el venea mereu ba unul din parinti,ba frati,ba verisori si ramaneau acolo cateva zile bune.la al meu doar eu veneam.nu mai zic ca daca erau vase de spalat de la ei le spalam si pe ale lor al meu a platit singur intretinerea intr-o luna pt.ca ei nu aveam bani,curentul la fel,si cand ei s-au mutat d acolo l-au anuntat pe almeu cu 2 zile inainte si a ramas 2 luni acolo sa plateasca singur chirie si tot :f?rbannad: nu mai zic ca faceau galacie cand iti era lumea mai draga si multe altele.dar ca sa vezi asa sunt "prietenii"

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3349 2008-05-29 12:01:28

andrutza
Vizitator

azi dimineata am visat ca iubi venise mai devreme acasa si mie nu-mi spusese nimic sic and l-am sunat era beat a venit pana la urma la mine si ma suparasem si il strangeam de gat si ii impingeam cu forta fata lol m-am trezit speriata

Publicitate

loading...

#3350 2008-05-29 12:05:15

Loveable
Diamond member
Inregistrat: 2008-02-12

noah ca a ajuns si pizza mea.. miammm...(cu toate ca nu mi-e mie cine stie ce pofta de pizza, da nah.. big_smile )

hjarta

#3351 2008-05-29 12:08:25

Loveable
Diamond member

puss choco... binie fac...frec smile

hjarta

#3352 2008-05-29 12:11:09

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

evilpink exact asa se intampla si la mine....si'am trecut cu vederea pana m'am luat de ea si i'am spus k ce ma deranjeaza...numai io spalam vase, dc nu ma duceam 2 zile p'acolo, gaseam chiuveta plina de vase, dc vroiam sa gatesc treb sa spal normal, dc faceam mancare si ea venea rupta de la serviciu , manca si nici macar un ms nu zicea, a dat si ea o data cu matura si gata pune interdictie sa nu se intre incaltat.. ultima data a zis "k ce stam k tiganii intr'o sg camera" intr'adevar io mai raman la ei si 2-3 nopti consecutive si dormim pe jos....la cati nervi am imi vine sa musc din masa, k mie mi se apleaca numai cand ii vad fatza, asa lehamite mi'e de moaca ei .... si el a vazut k n'o prea inghit pe sor'sa, dar e probl lui ce face...numa sa'mi zik ce are de gand, dc are planuri de viitor, dc nu asta e, profitam , ne simtim bine si byeee

#3353 2008-05-29 12:14:09

Melany1
Banat
Inregistrat: 2008-02-07

capcaun de ex daca ai mey ne-ar lua garsoniera nici eu n-as pleca la bunica sa se mute fratimiu cu prietena.depinde din banii cui s-a cumparat garsoniera.

#3354 2008-05-29 12:14:51

evilpink
Banat

el statea in apartament dar tot era naspa mai ales ca faceau galagie cand noi dormeam sau faceam si noi ceva acolo big_smile.si dupa ce ca al meu a fost atat de bun cu ei sa imi vina asta cu chestii de genul asta imi venea sa urlu... am rupt orice fel de relatie cu ea desi inainte ne intelegeam bine.... acum cand vine la facultate o ignor eu nu ii zic nici buna... bine ca si-a dat si al meu seama cum este in realitate.... acum avem garsoniera noastra.

capcaun vb.cu el mai pe indelete smile

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#3355 2008-05-29 12:15:05

Loveable
Diamond member

capcaun, dar ei stau in chirie sau e ap lor?

hjarta

#3356 2008-05-29 12:15:16

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

capcaun a scris:

evilpink exact asa se intampla si la mine....si'am trecut cu vederea pana m'am luat de ea si i'am spus k ce ma deranjeaza...numai io spalam vase, dc nu ma duceam 2 zile p'acolo, gaseam chiuveta plina de vase, dc vroiam sa gatesc treb sa spal normal, dc faceam mancare si ea venea rupta de la serviciu , manca si nici macar un ms nu zicea, a dat si ea o data cu matura si gata pune interdictie sa nu se intre incaltat.. ultima data a zis "k ce stam k tiganii intr'o sg camera" intr'adevar io mai raman la ei si 2-3 nopti consecutive si dormim pe jos....la cati nervi am imi vine sa musc din masa, k mie mi se apleaca numai cand ii vad fatza, asa lehamite mi'e de moaca ei .... si el a vazut k n'o prea inghit pe sor'sa, dar e probl lui ce face...numa sa'mi zik ce are de gand, dc are planuri de viitor, dc nu asta e, profitam , ne simtim bine si byeee

wai.pai eu nu ii spalam la aia nici o lingura.........te-a gasit pe tine de fraiera neutral

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#3357 2008-05-29 12:17:00

andrutza
Vizitator

nici eu...daca eram in locul tau nimic nu faceam...pai ce pana la urma eu stau in garsoniera aia sau ea? sa faca ea mancare si curat, iar eu cand o sa-i devin nevasta ii voi face sau daca vom locui impreuna....mai ales ca e cum zici nimic n-as fi facut.

#3358 2008-05-29 12:17:21

Melany1
Banat

Andra123 a scris:

wai.pai eu nu ii spalam la aia nici o lingura.........te-a gasit pe tine de fraiera neutral

aaaaa da nici eu n-as fi spalat.si sa-i fac de mancare??cand as fi gasit totul curat ok...altfel nu.erau si farfuriile lui deci putea si el sa le spele

#3359 2008-05-29 12:19:19

Loveable
Diamond member

Mel, tu ce ai facut pana la urma? ai discutat cu tipul? i-ai spus ce te deranjeaza?

hjarta

#3360 2008-05-29 12:22:43

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

deci ei 2 stau intr'o garsoniera cu 200 euro pe luna ..gazda s'a gandit sa mareasca cu ink 50...iar garsoniera arata jalnic, nu face nici 200....si s'a gandit ea, sor'sa, sa se mute la apartament k si'asa maica'sa tot ii seca la cap sa se mute la 2 camere, k sa  aibe si fi'sa intimitate...dar puii mei astia sunt legati cu cordonu ombilical si nu stiu io? de ce treb neaparat sa stea impreuna ? intr'adevar s'ar economisi cel putin 100 euro pe chirie, dar puiii mei fiecare cu viatza lui....io sunt ft inversunata si sunt sigura k ar afecta si relatia o eventuala mutare ... si mi se rupe la o adica ...
frateeeeeeee da tupeu pe capu ei...k treb si  io sa ma angajez, k ce'o sa fac, o sa stau acasa toata ziua?....kilu meu da io fac spiru haret k ea? proasta nu stie k la poli se mai fac si 5 ani
cred k v'am plictisit cu cat am scris sad da nu mai pot sa tin in mine sad

#3361 2008-05-29 12:23:39

Melany1
Banat

dupa seara trecuta hjarta ...nu prea am stat la discutii ff mult.oricum ma bucur ca am reusit sa-l fac sa nu mai aiba atitudinea aia rece si ca aseara mi-a dat dreptate in anumite chestii si a inteles ca nu e totul cum vrea el.
oricum nu l-am vazut niciodata asa cum a fost aseara ...se vedea ca ii fuses dor si asta inainte sa facem patfierbinte

#3362 2008-05-29 12:24:43

evilpink
Banat

Melany1 a scris:

Andra123 a scris:

aaaaa da nici eu n-as fi spalat.si sa-i fac de mancare??cand as fi gasit totul curat ok...altfel nu.erau si farfuriile lui deci putea si el sa le spele

alo fetelor de mancare nu faceam pt.iei ci pt.noi evident.si cand am vazut ca ei nu au bunavointa va imaginati ca nu mai spalam si vasele lor ca doar nu sunt tampita.ai andra mama sunt cum vrei tu dar nu fraiera smile

puss puss puss

#3363 2008-05-29 12:25:50

Melany1
Banat

capcaun a scris:

deci ei 2 stau intr'o garsoniera cu 200 euro pe luna ..gazda s'a gandit sa mareasca cu ink 50...iar garsoniera arata jalnic, nu face nici 200....si s'a gandit ea, sor'sa, sa se mute la apartament k si'asa maica'sa tot ii seca la cap sa se mute la 2 camere, k sa  aibe si fi'sa intimitate...dar puii mei astia sunt legati cu cordonu ombilical si nu stiu io? de ce treb neaparat sa stea impreuna ? intr'adevar s'ar economisi cel putin 100 euro pe chirie, dar puiii mei fiecare cu viatza lui....io sunt ft inversunata si sunt sigura k ar afecta si relatia o eventuala mutare ... si mi se rupe la o adica ...
frateeeeeeee da tupeu pe capu ei...k treb si  io sa ma angajez, k ce'o sa fac, o sa stau acasa toata ziua?....kilu meu da io fac spiru haret k ea? proasta nu stie k la poli se mai fac si 5 ani
cred k v'am plictisit cu cat am scris sad da nu mai pot sa tin in mine sad

pai aici e vina lu iubi tau fara suparare...daca el vrea sa stea cu u,pune picioru in prag si gata.si se muta cu tine ,indiferent ca o veti duce mai greutz cu banii...da macar sunteti voi 2.daca nu vrea sa stea cu tine..o va lungi asa cu sorsa mult si bine zicand ca e mai economic asa

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.