|
Nu esti logat.
Am probleme cu decolteul#1 2008-05-23 21:17:47
am probleme cu decolteulfetelor vreau sa am si eu un decolteu frumos ... am pielea grasa in acea zona si am puncte negre si niste mici bubitze care nu se vad cu ochiul liber dar se simt ... mi-ar placea sa fie o zona cu pielea neteda dar cand dau cu mana simt niste bubitze ... am incercat sa scot punctele negre, am incercat sa ma scrubuiesc bine k sa iasa si sa fie pielea neteda si nimik "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #2 2008-05-23 21:18:57
Re: am probleme cu decolteulhmmm ... eu as zice un amenstec din zat de cafea si ulei de masline. mie imi lasa pielea fina si catifelata. Daca esti fata, citeste!!! postez aici de bligdizeala ... sau ca sa ma bag in seama copil botos cate stele verzi vezi atatia pupici iti trimit, daca nu le vezi spune si rezolvam prin 2 palme Offline #3 2008-05-23 21:21:33
Re: am probleme cu decolteuleu am cosulete pe care le storc k nu pot sa ma abtin si nu pot sa port nimic decoltat..de fapt ce am decoltat port cu un maieu dedesubt,maieu fara spate pana la baza gatului Sa nu te astepti sa te salut! Offline #4 2008-05-23 21:21:34
Re: am probleme cu decolteuldaca sunt niste mici punctulete incolore...sau putin albicioase.. n-ai ce sa le faci din pacate.. nu se pot scoate nici la cosmetica, nici cu creme.. Offline #5 2008-05-23 21:36:17
Re: am probleme cu decolteulsunt puncte negre "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline Publicitateloading...
#7 2008-05-24 08:57:26
Re: am probleme cu decolteulpune niste miere... se inmoaie pielea si ramane catifelata.. apoi pune o masca (pt fata) si o sa-ti iasa toate punctuletele negre Offline #8 2008-05-24 13:21:35
Re: am probleme cu decolteulhmm asta cu mierea e o idee buna "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|