homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cat de multe le trecem cu vederea?

#1 2008-05-24 14:43:20

kiddow
New member
Inregistrat: 2008-05-04

Cat de multe le trecem cu vederea?

Am si eu o intrebare pentru voi? Cat de multe le putem trece cu vederea? Sa va dau exemple: zice ca suna si nu suna, trebuie sa va vedeti si nu apare(evident nici nu anunta), chestii de genul asta. Voi cum procedati in situatii ca astea si cat de multe astfel de chestii le puteti tolera??

Enjoying every aspect of life... tongue

#2 2008-05-24 14:46:13

mykutza
Moderator
De la: noi de acasica :X
Inregistrat: 2008-03-28

Re: Cat de multe le trecem cu vederea?

aoleu noi ne dam dupa 3 ani bipuri din juma in  juma de ora..dak nu imi rasp la bip fac k trenu in gara..si el la fel ..

Sa nu te astepti sa te salut!

#3 2008-05-24 14:47:44

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

pai logodnicului meu chiar nu am ce sa ii reprosez:la inceputul relatiei inainte sa ne mutam impreuna cand intarzia mereu ma anunta etc.etc.daca pot sa spun ca tolerez ceva e faptul ca se joaca cam mult la calculator dar asa se relaxeaza el si la cat de mult munceste nu am degand sa ii reprosez ceva...

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#4 2008-05-24 14:48:54

andrutza
Vizitator

Nu mi s-a intamplat asa ceva in relatia mea...si n-as tolera chestii din astea, nu-mi place neseriozitatea

#5 2008-05-24 14:51:15

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nici mie nu mi s-a intamplat asa.dar kiar nu i-as tolera gesturi de genu

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

Publicitate

loading...

#6 2008-05-24 14:55:17

leeah
Full member
Inregistrat: 2008-05-02

daca nu m-ar suna, as suna eu. daca nu ar veni, m-as duce la el. asa senina. lol l-as face sa se simta prost pana ar renunta la un astfel de comportament, nu mi se pare normal. desi si eu am patit sad

#7 2008-05-24 14:57:58

capcaun
Platinum member
De la: mine pt tine :P
Inregistrat: 2007-10-11

moaa sa zica k ne intalnim si sa nu apara? poi fac k trenu in gara big_smile si ii raspund cu aceeasi moneda lol
nu prea am ce sa'i tolerez, incerc sa gandesc si din pct lui de vedere si sa inteleg de ce'a actionat intr'un anume fel smile si  ajung sa'i dau dreptate in cele mai multe cazuri big_smile asa cum si el intelege ft multe la mine big_smile

#8 2008-05-24 14:58:11

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

nici al meu nu face din astea... ma suna chiar si pt ce n-ar trebui, sa anunte cate o mica intarziere.

ce consider ca-i "tolerez" e de alta natura... am mai zis pe aici, asa ca nu mai repet wink

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#9 2008-05-24 15:00:21

skumpi
Vizitator

noi stim ce facem 24 din 24 ... nu s`a intamplat nicodata sa trb sa ne vdm sau sa facem ceva si sa nu apara
n`am ce sa`i reprosez

#10 2008-05-24 15:00:42

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

am patit faze d'astea multe big_smile imi zicea ca ma suna, nu suna, si cand il intrebam de ce..zicea ori ca a uitat, ori ca a adormit...daca il sunam eu nu vorbea mult cu mine pentru ca era cu baietii si trebuia sa stea cu ei nu sa vorbeasca cu femeia../..si apoi imi zicea ca nimeni nu vb cu prietena cand iese baietii, ca altfel restu ar zice ca e tinut sub papuc. vaaaaaaaai ce ma enerveaza fazele astea...dar ce pot sa fac? ma supar pe el n momentu ala, fac urat , si apoi imi trece...na.. sad de cand o sa fiu cu el zi de zi sper sa schimbe lucrurile big_smile

Bună ! Arăți ca o curvă !

#11 2008-05-24 16:13:23

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

andrutza a scris:

Nu mi s-a intamplat asa ceva in relatia mea...si n-as tolera chestii din astea, nu-mi place neseriozitatea

idem

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#12 2008-05-24 16:44:27

meme
Full member
Inregistrat: 2007-10-16

skumpi a scris:

noi stim ce facem 24 din 24 ... nu s`a intamplat nicodata sa trb sa ne vdm sau sa facem ceva si sa nu apara
n`am ce sa`i reprosez

idem smile

suntem actori pe o scena dominata de visuri.....

#13 2008-05-24 19:08:36

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

skumpi a scris:

n`am ce sa`i reprosez

subscriu. vb tot timpul la telefon si stim unde, cu cine, de ce si pt cat timp e fiecare pe unde e.

#14 2008-05-24 19:55:41

leeah
Full member

legat de ce-a zis pends, asa facea si al meu cand era cu baietii..

#15 2008-05-24 20:00:23

vonda
Platinum member
Inregistrat: 2006-12-09

kiddow a scris:

Am si eu o intrebare pentru voi? Cat de multe le putem trece cu vederea? Sa va dau exemple: zice ca suna si nu suna, trebuie sa va vedeti si nu apare(evident nici nu anunta), chestii de genul asta. Voi cum procedati in situatii ca astea si cat de multe astfel de chestii le puteti tolera??

hehehe..credeam ca e o gluma lol
cum adica ce as face? Las baga in gatul.....sticlei..si la revedere big_smile A doua oara nici nu as raspunde la telefon diablo

#16 2008-05-25 12:53:42

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

nu mi se pare normal deloc daca ar face chestii deastea...eu nu as tolera clar... ori ii serios ori macar sa stiu cum sa iau toata treaba

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#17 2008-05-25 18:19:20

Allecsutsa
Sr. member

pends a scris:

am patit faze d'astea multe big_smile imi zicea ca ma suna, nu suna, si cand il intrebam de ce..zicea ori ca a uitat, ori ca a adormit... vaaaaaaaai ce ma enerveaza fazele astea...dar ce pot sa fac? ma supar pe el n momentu ala, fac urat , si apoi imi trece...na..

suntem in aceeasi oala lol da` acu` sunt decisa sa nu-l sun deloooooc , sa vad daca are ceva de gand cu adevarat sau nu lol oricum , el mereu e cu baietii , ori la el acasa , ori la vreunu din ei acasa , ori la terasa , ori mai stiu eu pe unde lol da` chiar daca e cu ei , vorbeste cu mine , si vorbeste frumos , cu " iubita " , " scumpa " adica la mine e putin altfel povestea cu " tinutu` sub papuc" smile

Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-05-25 18:22:38)

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#18 2008-05-25 18:51:49

pends
Hero member
De la: B/Br
Inregistrat: 2007-09-09

si eu fac asta allecsutsa, i'am zis ca nu il mai sun cand iese , si chiar nu sun, dar suna el..de obicei noaptea pe la 1-2 sau cand vine acasa. e bine si asa, avand in vedere ca intre noi sunt 200 d km lol

Bună ! Arăți ca o curvă !

#19 2008-05-25 19:15:02

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu nu am ce sa ii reprosez, chiar si cand iese cu baietii imi raspunde la telefon dar nu il tin eu mult de vorba pentru ca de obicei e galagie si nu ne intelegem, ne dam mesaje multe chiar daca e afara cu prietenii, ne spunem ca ne iubim de 100 de ori pe zi big_smile, atunci cand e pe cale sa ramana fara baterie ma suna si imi spune "Iubita vezi k mie mi se descarca telefonul, sa nu te sperii daca incerci sa ma suni si e inchis" si la fel si eu...acum mie mi se par normale lucrurile astea pentru ca inainte de iubire intre noi exista respect...in 6 luni nu i-am spus nici macar o minciuna, nu ne-am jignit sau altceva de genul asta...

Inainte sa fiu cu el am avut o relatie de 2 ani cu un individ care nu dadea 2 bani pe mine: intarzia INTOTDEAUNA (si nu exagerez, in 2 ani de zile nu a venit niciodata la timp cand trebuia sa ne intalnim intr-un loc neutru), o data chiar a uitat sa ajunga cu totul (adormise micul de el si nu s-a mai trezit) mad, nu mai zic ca erau cazuri cand trebuia sa ne intalnim si eu eram toata aranjata, parfumata, machiata, cu cheile in mana gata sa ies pe usa si el ma suna ca "Stii, m-a sunat X sa ma duc sa ii instalez windows-ul nu vrei sa ne intalnim peste 2-3 ore?"  ... Fetelor eu i-am tolerat evident mult prea multe si s-a invatat baiatul..deci daca ii spuneti ca va deranjeaza anumite lucruri si el nu da nici un semn de schimbare pa si n-am cuvinte, nu faceti ca mine tongue

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.