|
Nu esti logat.
Pierdut explicatie. Ofer recompensa...-2#20 2008-05-25 17:57:29
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...Sper sa nu fiu offtopic daca-ti povestesc putin si sper , in acelasi timp sa nu ma intelegeti gresit . Cu unu din ei sunt deja de joi , pe ascuns , din cauza unor " probleme " de-ale lui care , a zis ca se rezolva in maxim o luna si putem sa aparem oriunde , bla-bla , e frumos , vorbeste frumos cu mine , se poarta frumos , da` dak nu-l sun yo ... el nici atat Celalalt e mai stilat , muuuuuuuuult mai cuminte , ma suna mereu , ma ia cu el peste tot , e frumos , toate intorc capu` dupa el ... si se vede clar ca vrea ceva de la mine . Ultima oara a fost editat de Allecsutsa (2008-05-25 17:59:28) Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #21 2008-05-25 19:11:28
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...Auch!!! Partea cu "am niste probleme si o sa le rezolv si ce frumos o sa fie" am trecut si eu prin asta, chiar cu tipul in cauza. Si uite ca nu e chiar asa. Si la fel....daca nu sunam eu, el nici atat. E foarte riscant sa il crezi...mie mi se pare ca e un pic de lipsa de interes....intr-o relatie daca inceputul nu e frumos atunci cand o sa fie? Eu tocmai d-asta am decis sa nu mai fac nimic. Enjoying every aspect of life... Offline #22 2008-05-25 19:18:15
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...da si eu am patit mai demult asa...imi zicea ca are niste pb un tip ca tb sa si le rezolve ca bla bla...vrajeli...parca toti sunt facuti dupa acelasi sablon frate #23 2008-05-25 19:29:31
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...
pai daca "o problema"=alta tipa e clar ca asta e o problema. Oricum eu cred ca treburile astea apar doar atunci cand inca nu e iubire,cand iti permiti sa "te joci" cu persoana respectiva. Offline #24 2008-05-25 19:31:03
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...kiddow , tu zici ca e un pic lipsa de interes . Yo sunt pe punctu` de a zice ca e o lipsa totala de interes si ma doare tare de tot Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline Publicitateloading...
#25 2008-05-25 19:31:59
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...nu e vorba de iubi in ceea ce am zis....e vb de altul #26 2008-05-25 21:20:50
Mai ce sa zic...incearca sa testezi cat e de interesat de tine. Povesteste-i diverse chestii importante despre tine si peste cateva zile adu-le in discutie, vezi daca a retinut ceva. Sau spune-i "vreau ne ne vedem la ora x si nu accept scuze"...sa vezi daca e dispus sa faca vreun efort pt asta. Sau propune-i sa va vedeti si anuleaza cu cateva minute inainte (dar ai grija sa ai o scuza buna) ca sa vezi cat de mult vroia si el sa va vedeti. Chestii din astea, dar nu le face de prea multe ori, o data de test si atat! Bafta si spune-ne ce iese! Enjoying every aspect of life... Offline #27 2008-05-25 22:21:21
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...Hai sa-ti zic ... acu vreo 2 ore l-am sunat sa vina la mine , da` a zis k nu poate k in 10 minute trebuia sa plece la bucuresti ... acuma ... ori am fost yo de vina , ca l-am sunat prea tarziu ... ori ... nu stiu oricum , o sa fac yo ceva sa vad cat de mult il intereseaza de mine . si crek o sa-l iau la o discutie d-aia " PE SLEAU " ca poate e mai bine sa-i zic in fata ce si cum . si ii zic : ori face ceva si schimba chestia asta , adica ma suna si el , nu numa` yo , s.a.m.d , ori ne despartim si aia e ... sa vad cum reactioneaza ... daca nu zice nimik inseamna ca il doare in dos si k nu merita nimik ... si dak zice k nu vrea si bla-bla ... ii dau un timp sa vad daca se schimba ceva ... e bine cum ma gandesc yo ? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #28 2008-05-26 12:14:18
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...parerea mea e ca iti complici existenta airea.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #29 2008-05-26 13:31:27
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...pai si ce altceva sa fac ? Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline #30 2008-05-26 13:37:45
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...sa il pastrezi doar pentru sex, daca chiar iti trebuie, fara stres...cind se poate, fara sa iti faci programul dupa el, si intre timp sa iti vezi de viata cu celalalt care evident merita mai mult Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #31 2008-05-26 13:39:00
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa..."Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #32 2008-05-26 13:43:58
adica????? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #33 2008-05-26 13:47:35
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...m-ati surprins "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #34 2008-05-26 13:51:35
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...pai zici tu...insa evident ea nu va face asa acum...ba chiar e dispusa sa il lase pa acela pentru asa... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #35 2008-05-26 21:43:25
Re: Pierdut explicatie. Ofer recompensa...La mine inca nu s-a ajuns la sex , deci ideea asta pica din prima ... si chiar daca s-ar fi ajuns , tot nu cred ca as fi urmat-o ... multumesc oricum Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului ! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|