homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

O problema veche

#1 2008-05-24 19:34:30

aura coman
Membru
Inregistrat: 2008-05-24

o problema veche

buna seara,
abia azi am intrat pe acest forum, am citit cateva intrebari si raspunsuri, care insa nu se potrivesc cu problema mea.
asadar, de cam 10 ani-e mult, zi de zi, de mai multe ori pe zi am scurgeri care miros neplacut si care imi dau si disconfort/trebuie sa ma schimb .in plus am si dureri de ovare, mai mult in dreapta. am fost acum  ceva mult timp la medic, am urmat un tratament, fara rezultat insa.am deja 2 copii nascuti normal, dar situatia nu s-a schimbat. voi merge, iar la doctor, dar intre timp, despre ce credeti ca e vorba? multumesc mult.

#2 2008-05-24 19:48:32

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

Re: o problema veche

iti recomand sa faci un test papa nicolau si in fct de rezultate faci si tratament
pot fi mai multe cauzele

Ultima oara a fost editat de ionela (2008-05-24 19:49:24)

#3 2008-05-24 21:25:33

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: o problema veche

aurora...din ce ai spus s-ar putea sa fie vb de o anexita care daca e de 10 ani e f probabil sa se fi cronicizat...cum zicea si ionela...trebuie mers la medic...

happy with him...inlove with him...puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.