|
Nu esti logat.
Am o intrebare!!#1 2008-05-25 12:28:42
am o intrebare!!sal...am si eu o intrebare...daca luna trekuta m-am imbolnavit in 25..si luna asta...astazi tot in data de 25...numai k...nu e normal ciclul meu...pentru k imi vine mai maroniu...ceea ce nu mi so intamplat niciodata pana akuma...vreau sa specific k mi-am inceput viata sexuala..dar am fakut numai ku prezervativ...(ultima oara akuma 2 sapt)....se poate sa fiu insarcinata si sa imi fi venit ciclu peste sarcina..sau poate sa fie o infectie..de la vreo raceala...???ajtept un raspuns va rog.. Offline #2 2008-05-25 12:30:18
Re: am o intrebare!!se mai intampla cand iti vine sa fie mai maroniu la inceput asa patesc si eu.motive d eingrijorare nu ai? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|