homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

De ce sunt geloasa?

#1 2008-05-25 20:54:29

yonny
New member
Inregistrat: 2008-05-25

de ce sunt geloasa?

buna,numele meu e ionela si vr si eu niste pareri.sunt cu un baiat de ceva timp si de 6 luni locuim impreuna.ne iubim,eu il iubesc si stiu,vad k si el ma iubeste,insa sunt geloasa.dak iese cu prietenii nu pot s nu ii trimit macar un msg.sau dak e la munca ,stiu k nu sunt fete p acolo pe unde munceste el,si dak il sun si nu poate sa vorbeasca ma ia un tremurat si o stare proasta k nu ma simt in stare sa fac nimic.imi zice in fiecare zi k ma iubeste si de fiecare data knd vb la tel,dar nu stiu c am.d c sunt geloasa dak stiu totusi k ma iubeste,k ma iubeste mult.am nevoie de ajutor.

#2 2008-05-25 20:59:31

Loveable
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2008-02-12

Re: de ce sunt geloasa?

esti geloasa pentru ca asa suntem noi, majoritatea fetelor.
dar cand ajunge la extrem, asa cum a ajuns la tine, nu e bine. acelasi tremurat ma lua si pe mine cand nu-mi raspundea la telefon.. mi se facea rau, uneori vomitam de rau...imi tremura stomacul parca..
nu e bine pt ca iti faci tie rau si faci rau si relatiei la un moment dat.
incearca 1 saptamana sa nu ii trimiti nici un sms cand e cu prietenii, si sa nu mai faci nimic din chestiile astea, si sa vezi cum te simti dupa saptamana aia. eu cred ca te vei simti mai bine.
si foarte important, discuta cu el, spune-i cum te simti si ce patesti, spune-i ca stii ca nu e bine, dar asta e, se intampla, si roaga-l sa gasiti impreuna o solutie..
chiar daca nu va gasi el o solutie, macar de va asigura inca o data ca nu ai de ce sa iti faci griji, si tot te vei simti mai bine.

hjarta

#3 2008-05-25 21:07:28

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

si eu sunt geloasa... nu ma ia tremuratul, dar simt ca mi se ridica putin tensiunea tongue adica ma agit putin. dar trebuie sa inveti sa te abtii, pt ca altfel distrugi si relatia, si nervii tai. daca e sa se intample ceva, se intampla oricum, oricat de mult ai tremura tu si oricate mesaje si telefoane ai da...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#4 2008-05-25 21:10:51

yonny
New member

iti multumesc mult.eu sunt noua pe acest forum si esti prima care mia scris cv.o sa fac exact ce miai zis.sunt f fericita ,o sa dau tot ce am mai bun pt el pt k il iubesc

#5 2008-05-25 21:12:22

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

si eu sunt f geloasa si mi se intampla tot asa cu tensiunea ridicata dar mai rau la mine e ca fac tot felul dr scenarii in cap si care uneori sunt nefondate si am prostul obicei de a i le spune si ma cearta si uneori se enerveaza ca n-am deloc incredere in el ..da nush ce sa fac ...stiu ca face rau relatiei da nu ma pot abtine sad nu il sufar in preajma altor fete sau sa se uite la alta grater uff sunt exagerata ...nush ce sa fac ...sad

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

Publicitate

loading...

#6 2008-05-25 21:19:16

yonny
New member

ceva de genu sunt si eu fetele...inebunesc,nici eu nu prea stiu cum sa reactionez.dar pana la urma sa ne gandim k sunt barbati si chiar daca ar face ceva tot acasa se intorc daca ne iubesc,nu?

#7 2008-05-25 21:44:14

angelaflory
Hero member

cum adik daca face ceva?  yikes

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#8 2008-05-25 21:45:06

Th3utsa
Membru

Pana la urma ..gelozia e ceva firesc , dar care trebuie oarecum controlata.Gelozia zic eu ca apare atunci cand iesim cu anumiti baieti/barbati care isi cunosc capacitatile fizice si in mod normal , cand trec pe strada sau in orice loc public, sunt obijnuiti sa fie in centul atentiei,iar fetele/femeile sa intoarca capul dupa ei.Stiind ca pot avea orice isi doresc , noi ne punem deseori intrebarea : " Oare mai are pe altcineva? ". Si atunci fie ca vrem, fie ca nu , apare la inceput stadiul de gelozie " minima " incet , incet ajungand la stadiul "cronic ", mesaje , apeluri si asa mai departe.Recunosc si eu sunt geloasa, dar oare credeti ca ajungem undeva doar prin faptul ca ne agitam ?? sau ca ii facem sa fie atat de importanti ?? de aceea gelozia trebuie sa existe in oarecare limite...smile

#9 2008-05-25 22:02:58

yonny
New member

ma refer la faptul ca daca sar duce p la altcineva vreo data doar pt ..stii u ce...tot acasa se intorc.stii cum sunt barbatii sa aiba cat mai multe femei

#10 2008-05-25 22:04:50

angelaflory
Hero member

pai din partea mea sa nu se mai intoarca ..si stie asta :-<

#11 2008-05-25 22:30:45

copilu
Sr. member
Inregistrat: 2007-10-05

pe mine tremuratul ma ia cand nu raspunde ca ma gandesc sa nu fi patit ceva rau Doamne fereste.. da in rest..de ce sa imi fac probleme? din punctul meu de vedere nu ai de ce sa fii excesiv de geloasa(si chiar geloasa).. daca ii oferi tot ce isi doreste din toate punctele de vedere si te iubeste enorm nu are ce sa caute la altele.. decat daca ii aluneca ochii tot timpul.. si cine ar vrea sa stea langa o asemenea persoana? indiferent ca o iubeste de i se rupe sufletul.. oricum i se rupe sufletul si stand asa cu inima cat un purice de gelozie... iar in faza ca baietii vor cat mai multe femei nu prea cred.. cei maturi, seriosi si care chiar iubesc si tin la persoana de langa ei nu fug pe la altele daca sunt fericiti cu ce au.. cred ca ar trebui sa incerci sa ai incredere si sa vezi daca chiar ai motive serioase sa stai cu frica ca se duce la altele..

fericita mamica de Teodora din 11.02.2012

#12 2008-05-25 22:33:04

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

Mie partea asta cu " sa se duca la altele , dar sa se intoarca la mine " mi se pare " valabila " decat intr-o situatie . Daca la noi nu gasesc ... ce vor , atunci da , se duc la altele . Dar daca gasesc si la noi , si se duc si la altele ... zic yo ca e ceva necurat ...
Si oricum , parerea mea proprie e ca noi , fetele/femeile suntem geloase prin definitie , si pentru ca ii iubim , uneori poate prea mult .

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#13 2008-05-25 23:01:42

space
Hero member
Inregistrat: 2008-03-14

Si eu obisnuiam sa fiu geloasa din cale afara si sa imi fac griji atunci cand el iesea in oras cu prietenii si nu numai,dar vreau sa cred ca m-am schimbat.Probabil ca nu am fi ajuns atat de departe cu relatia noastra,care merge acum foarte bine din fericire,daca nu mi-ar fi deschis el ochii.Un pic cam drastic, recunosc, dar am invatat ca baietii, in general, au nevoie sa stie ca au libertatea sa faca unele lucruri, cu toate ca probabil ca nu le vor face niciodata. Pe de alta parte, cu cat se simt mai ingraditi, cu atat vor vor fi mai tentati sa le faca,mai frustrati ca nu au libertate si intr-un final vor dori sa se elibereze de toate constrangerile astea.Am spus baietii la modul general,poate ca am gresit putin,nu inseamna ca daca al meu e asa,toti sunt la fel...Dar mi se pare destul de logica treaba asta cu libertatea.Pana nu m-am ars, nu m-am invatat minte.Sper ca tu sa fii mai inteleapta decat mine,Ionela,si sa inveti din greselile altora decat sa vezi pe pielea ta cum e.

#14 2008-05-25 23:05:40

yonny
New member

nu stiu ce sa mai zic,vam mi zis k il iubesc si nu vr sa il pierd,deci am sa-mi unesc toate fortele k sa inving gelozia asta nebuneasca,pt k cu siguranta nu o sa duca la nimic bun...si asa pana akm am avut destule certuri referitoare la gelozia mea.si el este gelos,insa se abtine,se controleaza...si am s fac si eu la fel

#15 2008-05-25 23:36:09

Loveable
Diamond member

yonny a scris:

ceva de genu sunt si eu fetele...inebunesc,nici eu nu prea stiu cum sa reactionez.dar pana la urma sa ne gandim k sunt barbati si chiar daca ar face ceva tot acasa se intorc daca ne iubesc,nu?

nu am citit mai departe de postul tau inca, nu stiu ce au raspuns fetele, dar eu sunt total impotriva acestei gandiri!
cum tot acasa se intorc daca ne iubesc?? pai daca ne iubesc nu se duc la alta! eu nu as accepta asa ceva.. nu m-ar incalzi cu absolut nimic faptul ca se intoarce la mine daca s-ar culca cu alta...

hjarta

#16 2008-05-25 23:37:54

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Loveable a scris:

cum tot acasa se intorc daca ne iubesc?? pai daca ne iubesc nu se duc la alta! eu nu as accepta asa ceva.. nu m-ar incalzi cu absolut nimic faptul ca se intoarce la mine daca s-ar culca cu alta...

De acord cu tine Loveable

#17 2008-05-25 23:37:58

Loveable
Diamond member

copilu a scris:

cei maturi, seriosi si care chiar iubesc si tin la persoana de langa ei nu fug pe la altele daca sunt fericiti cu ce au..

subscriu!!!

Ultima oara a fost editat de Loveable (2008-05-25 23:38:14)

hjarta

#18 2008-05-25 23:41:33

Loveable
Diamond member

space a scris:

am invatat ca baietii, in general, au nevoie sa stie ca au libertatea sa faca unele lucruri, cu toate ca probabil ca nu le vor face niciodata.

Nu supooooooooort cand imi spune ca "daca vreau sa te insel, oricum o fac".. inteleg ca o spune in sensul ca "nu te insel, pt ca nu vreau sa o fac, pt ca nu imi doresc".. dar totusi are un mod foarte urat de a o spune.. cum adica? nu conteaza ca suntem impreuna, nu conteaza sentimente, nu conteaza nimic.. daca tu vrei sa ma inseli oricum  o faci? e aiurea cum pune problema..

hjarta

#19 2008-05-25 23:45:54

skumpi
Vizitator

oare eu dc nu`s geloasa ? si n`am fost never ? :f?rv?nad: incep sa cred k am o problema rotfl

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.